من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی رو ایکونش کلیک می کنک این پیغام رو میده
The program cant start because binkw32.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
مشکل از چیه؟
Printable View
من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی رو ایکونش کلیک می کنک این پیغام رو میده
The program cant start because binkw32.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
مشکل از چیه؟
باید داریکت ایکس نصب کنی.نقل قول:
اگه نشد توی سرچ ویندوزت فایل binkw32.dll تایپ کن و وقتی پیدا کردی از روش کپی بگیر ببر توی پوشه های بازی اونجای که کرک رو ریختی پیستش کن.
بازی مس افکت3 رو نصب کردم ولی موقع اجرا این پیغام رو میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DX کامپیوترت رو به روز کن...نقل قول:
کاری که گفتی رو انجام دادم/بازی رو اجرا میکنم ولی بعد از تموم شدن فیلم بازی میخاد وارد بازی بشه صفحه همینجوری سیاه میمونه/علتش چیه؟نقل قول:
دوستان سیو من دقیقا توی این مسیر قرار داره E:\Users\Arsenal\Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save\John_12_Soldier_130812ولی نمی تونم import کنم توی همه ی سایت های خارجی هم یه سرچی کردم ولی نشد در ضمن شفرد همراه تمام افرادش زنده موندن تمام dlc ها رو با موفقیت تموم کردم
لطفا کمک کنید یه جا خوندم که ea داره این مشکل رو بررسی میکنه
اگر کسی راهی بلده لطفا راهنمایی کنه تا الان باید بازی رو تموم میکردم ولی تا در ست نشه بازی رو شروع نمیکنم راستی سیو های داخل بعضی سایت هارو هم نمی تو نه import کنه البته یه سیو داشتم که اون رو import کرد ولی بازی تموم نشده بود و خیلی قدیمی بود
چقدر حرف زدم شرمنده چون مهم بود :41::19:
اول از همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک رو بریز، تموم جزئیات و رزولوشن بازی رو تا ته بکش پایین ببین توی بازی میره یا نه اگه نرفت مشخصات دقیق سیستمت رو بگذار....نقل قول:
کرک رو ریختم ولی بازم نمیادنقل قول:
مشخصات سیستمم:
cpu:amd 840 x4
vga:sapphire6770
ram:2*2 ddr3
ورژن درایور کارت گرافیکت چیه لازم نیست جزئیات رو پایین بیاری سیستمت خوبهنقل قول:
فکر کنم آخریش 12.2 باید باشه
آخرین ورژن رو از سایتش گرفتم و نصب کردم ولی هیچ تاثیری نداشتنقل قول: