مثه اینکه شما صحبتا رو نشنیدین وقتی پیش فروش آغاز شد... خودشون گفتن مالیات بر ارزش و موقعه تحویل سکه می کشند رو قیمت اولیه اش.. و خودشونم گفتن احتمالا زیاد می شه و معلوم نیست سال دیگه چقد باشه ....نقل قول:
Printable View
مثه اینکه شما صحبتا رو نشنیدین وقتی پیش فروش آغاز شد... خودشون گفتن مالیات بر ارزش و موقعه تحویل سکه می کشند رو قیمت اولیه اش.. و خودشونم گفتن احتمالا زیاد می شه و معلوم نیست سال دیگه چقد باشه ....نقل قول:
...
سلام دوست گرامينقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جايي كه من مي بينم چيز بدي نگفتم ! اما شايدم بد گفتم :46: ادم بعضي وقتي جوش مياره از بعضي نظرات :13:
اينكه 3000 ميليارد اختلاس شده يا دزدي شده به اين معنا نيست كه قراره پول شما بالا كشيده بشه
بانك ها و موسسات مالي اعتباري معتر كه ضمانت بانك مركزي رو دارن تا زماني كه اين حكومت پا برجا هست پول شما رو ميدن
اينطور نيست كه حالا اينجا ايران هرچيزي امكان داره اگه بخواد اينطور باشه كلا بايد پولتون رو تو تشكتون قايم كنيد
صحبتهاي كي رو ؟ اينكه ارزش افروده رو در هنگام تحويل سكه مي گيرند و اينكه ماليات بر ارزش افزوده الان 4 هست و مختص سكه نيست و همه جا اين 4 درصد حساب ميشه حتي تو خريد هاي عادي تون (البته مغازه دار ها نمي گيرن از شما بعضي هاشون چون سودشون كافي هست ولي قانونا بايد بگيرن و ثبت هم بشه)نقل قول:
زياد شدن هم كه رسما اعلام شد اگه زياد بشه 5 ميشه نه 6 !!! من حرفم اين هست اگه نقل قول ميكنيد لطفا از چيزي كه تو خبرگزاري هاي رسمي بيان ميشه بگيد نه از چيزي كه همينجوري شنيديد
پ.ن : دولت كسري بودجشو خوب جبران كرد از پيش فروش بالاي 2هزار ميليارد تومن پول جمع كرد براي 4 ماه !!! اونم شب عيدي هم تورم رو ميتونه كم كنه (اگه بتونه اين تورم كاذب رو جلوشو بگيره )هم كلي سود كرد هم دوستانش كه خبر داشتن الان خوشحال شدن اين وسط فقط قشر عادي بي خبر داغون شدن
پ.ن2: اين قيمت هاي حبابي و واقعي رو هم كه اعلام ميكنيد خيلي دوست دارم بدونم از كجا مياريد مثل قيمت 1400 تومن (كه بر اساس اعلام هاي رسمي و مكرر قيمت واقعي بالا تر هست و به دليل تزريق دلار به اين خاطر كه مملكت وارد كننده هست قيمت ارز رو پايين نگه ميدارن و قرار بود در مرحله اول قيمت 1600-1700 بشه و دور بعد ازاد بشه كاملا) و يا دوستي حباب سكه 800 -900 تومني رو 0 اعلام كردن !!!
با تشكر
نه دیگه ارزش افزوده موقعه تحویل سکه هست نه الان و با قیمت اون موقعه حساب می شه ..نقل قول:
كاملا درسته اشتباه از من بودنقل قول:
ممنون از تذكرتون
چند ساعت پيش تو اخبار بهمني اعلام كرد كه ارز تك نرخي 1226
حالا بايد ببينيم كه چه جوري اجرا مي كنن
خدا كنه كه همه چيز درست بشه
بخوان میتونن 1200 بدن
اگر بانکها به اجبار 1200 بدن و اونایی که دلار برا هر دلیلی لازم دارند برن از بانک بخرن
دیگه بساط دلال ها جمع میشه؛ صرافی ها هم مجبورن به قیمت بانک بفروشن؛ کلا جو الکی که درست کرده بودند رو خفه میکنند
البته اگر اینجوری خوب پیش بره والا به خدا خوب نیست همه ضرر کنن اما فرصت طلبی هم تاوان داره
امیدوارم بازار ارز و سکه به حالت عادی خودش برگرده, هرچند که من یکی از اینها دل خوشی ندارم اما دوست ندارم اقتصاد کشور اینقدر بیمار باشه
مرسي بابت جوابتون، ولي دوستمون ادعا كرده بودن كه با افزايش سود سپرده نرخ ارز و دلار هم ميره بالا! برعكس حرف شما!من دليل اين ادعا رو مي خواستم!كه گويا مثل خيلي حرفهاي ديگه اي كه توي اين تاپيك زده ميشه بي دليل بود!نقل قول:
دوستان این ارز تک نرخی 1226 چیه قضیش؟؟؟ یعنی صرافیا این قیمت میدن ، بانک به همه ملت (غیر مسافر) اینو میده ، یا ... ؟؟؟
صرافی که نه؛ بچه ها میگفتن نمیفروشن
اما بانک از شنبه این قیمت ارز رو میده, اما شوربختانه ارز مسافرتی رو نصف کردن کار ماها دشوار تر شد
خودشون اعلام کردن که به همه میدن
اینا اگر بخوان با صرافی ها و دلال ها در بی افتند, پیروز میشن اینا خوب درس میدن
اخبار که اعلام کرد دلار تک نرخی شده و الان بازار ازاد 1700 تومنه
اگه صرافی ها نمیخرن پس کجا 1700؟
قیمت های بانک و بازار ازادم که به گفته ی اینها پایین اومده یعنی دلال ها هم نرخشون پایین میاد؟ چند میشه؟ دلال هام که نباید دیگه بالای 2 تومن معامله کنن:13: