سلام
ذوستان میخواستم بدونم کسی هست سیو همه اپدیت تفنگ های کال8 انلاین رو داشته باشه؟؟؟
همه تفنگ هاشون اپدیته میزنن ما رو میترکونن :31:
Printable View
سلام
ذوستان میخواستم بدونم کسی هست سیو همه اپدیت تفنگ های کال8 انلاین رو داشته باشه؟؟؟
همه تفنگ هاشون اپدیته میزنن ما رو میترکونن :31:
قربونت برم بازی کن لولت بره بالا تفنگات باز میشه. فک نکنم بشه با سیو و اینا بازشون کرد!!!
شما اگه به اینترنتت شک داری یه پروک30فایر دان کنم. pm بده تا پروک30 هاشو بهت بدم.
دوستان سرور پایدار با پینگ درست هست ؟
نه ولی بیشتر ساعات سرور با پینگ کم پیدا میشه ولی تا آخرین ورژن تکنوگاد نیاد بیرون(2.7) کاری نمیشه کردنقل قول:
خود تکنوگاد گفته اون قراره آخرین ورژن باشه
شما این کارو بکن...قسمت turn firewall on or off هم هردوشو off کن...ببین اگه نشد دیگه نمیدونم چشه:(نقل قول:
یعنی تو قسمت زیر هر دو آیکون تیک پابلیک رو بذارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا میشه و دیگه اینقد دارن اینکارو می کنن وقتی لیست بازیکنانو میاری فقط پرستج لول 10 رو 80 می بینینقل قول:
خیلی بده گذاشتن مردم حال کنن اینا میان دورش می زنن
سلام به برادران عزیز.
من میخواستم تو گیم نت افلاین لن بازی کنیم بین 8 کامپیوتر با بچه های گیم نت بازی کنیم .گفتم ببینم میشه با تکنو یا التر کال اف 8 رو بازی کنیم .یعنی یکی از سیستم ها سرور شه و بقیه بهش وصل شن .مدرن وار 2 میشه .
اگه میشه یکی توضیح بده .با تشکر و سپاس.
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
سلام به برادران عزیز.
من میخواستم تو گیم نت افلاین لن بازی کنیم بین 8 کامپیوتر با بچه های گیم نت بازی کنیم .گفتم ببینم میشه با تکنو یا التر کال اف 8 رو بازی کنیم .یعنی یکی از سیستم ها سرور شه و بقیه بهش وصل شن .مدرن وار 2 میشه .
اگه میشه یکی توضیح بده .با تشکر و سپاس.
نقل قول:
اقا کسی تست کرده lan رو بگه چطوری میشه لن بازی کرد mw3 رو؟
lan خالی و بصورت شبکه.
راستی اگر اموزش mw2 رو هم داشتی که تست شده باشه برا lan بازی کردن بزار.
ممنون.
دستت درد نکنه بابت پاسختون...والا رنکینگم 80 هست ولی هنوز خیلی تفنگام ابدیت نیست....گفتم اگه بشه که اونا هم اپدیت بشن که دیگه فرمودید نمیشهنقل قول:
:10::10::10: