من این مدلو 610 از مشهد قیمت گرفتم البته بیشتر جاها 625 میدادن
به نظرتون صبر کنم ارزونتر نمیشه ؟
آخه دلار داره روز به روزارزونتر میشه
Printable View
من این مدلو 610 از مشهد قیمت گرفتم البته بیشتر جاها 625 میدادن
به نظرتون صبر کنم ارزونتر نمیشه ؟
آخه دلار داره روز به روزارزونتر میشه
610 به نظرم مناسبه.معلوم نیست که بیاد پایین یا نه!نقل قول:
چطور فقط با این برنامه میشه وارد منومخفی شد !؟نقل قول:
بدون برنامه هم که میشه!
یکم بیشتر توضیح بده دوست عزیز
منظورتو دقیق متوجه نشدم!
دوستان کسی این مدل رو اینجا داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ کارای شبیه همین 32 هست که معرفی شده؟
و حدود قیمتش؟
بله دوست عزیز هیچ تفاوتی با 32 نداره.نقل قول:
کمی کنتراستش از 32 بالاتره.
قیمتش 1.092 تومن
محتوای مخفی: منبع
درود
با تشکر از دوستان
من هم چند روز پیش 37 اینچ همین مدل رو تهیه کردم و باید عرض کنم که نسبت به مبلغی که پرداخت می کنید امکانات و تصویر خوبی رو ارایه میده.
تصاویر در فیلمهای 1080 فوق العاده زیبا و زنده هستند و کاملا روان پخش میشه ، گیرنده دیجیتال فوق العاده قوی بطوری که بدون آنتن هم شبکه های داخلی رو با کیفیت بالا پخش میکنه ،تعدادی از بچه ها از تاخیر هنگام روشن کردن تلویزیون و استفاده از شبکه های داخلی گله داشتند که من چنین چیزی رو نداشتم و به محض روشن کردن شبکه ها رو نمایش میده با اینکه آنتن هم به دستگاه متصل نیست.
یکی از دوستان در رابطه با ارتباط ----- با کابل HDMI پرسیده بودند ، در هنگام استفاده از این درگاه تصاویر مقداری شارپ تر بنظر میرسه ولی تاثیر قابل توجهی نداره و این هم به این دلیل هست که اکثر شبکه ها با رزولیشنی کمتر از 720P در حال پخش برنامه هستند که این امر هنگامی که صفحه نمایش بزرگتر میشه کاملا نمایان هست به این صورت که هر چه تلویزیون از نظر ابعاد بزرگتر باشه در تصاویر با رزولیشن پایینتر از 720p تعداد نقاط شطرنجی بیشتری رو خواهید داشت.
توجه داشته باشید که برای اتصال کابل HDMI از درگاه شماره 2 و3 و 4 استفاده کنید . درگاه شماره یک برای رابط DVI به HDMI هست.
نکته دیگر در رابطه با 50 هرتز بودن دستگاه هست که با توجه به اینکه چشم انسان به سختی قادر به تشخیص مقادیر بیشتر از 50 هرتزهست و در بیشتر مواقع مقادیر بیشتر از 50 هرتز رو تشخیص نمیده پس زیاد نگران نباشید .
در دفترچه راهنمای محصول نوشته شده که به مدت زیاد مقادیر کنتراست و نور رو روی 100 درصد تنظیم نکنید چون باعث تسریع فرایند سوختگی پیکسل ها خواهد شد.
و در آخر برای تهیه دانگل بی سیم می تونید از این مدلها استفاده کنید:
samsung Lan Adapter:WIS10ABGN ،WIS09ABGN، WIS09ABGN2
سلام ...مبارکتون باشه :11:...من برخلاف شما و بعضی از دوستان دیگه تو این تاپیک ریاد راضی نیستم از کیفیت این ال سی دی..دلیلش هم بیشتر به این برمیگرده که رنگهای این ال سی دی رو زیاد دوست ندارم چون به نطرم زیاد زنده و روشن نیستند و فکر میکنم بخاطر این باشه که سامسونگ تو این مدل نور بک لایت رو نسبت به مدلهای دیگه به میزان قابل توجهی پایین اورده تا بتونه عمق رنگ مشکی رو افزایش بده..و البته اینم بگم که عمق رنگ مشکی تو این مدل واقعا بی نظیره و تو این رنچ من کمتر مدلی رو دیدم که این عمق مشکی رو به نمایش بذاره.. اما احساس میکنم این تی وی تو نمایش رنگهای روشن و مخصوصا " سفید " زیاد موفق عمل نمیکنه و از این لحاظ بیشتر شبیه پلاسماهاست...نقل قول:
ممنون از پاسخگوییتون...در مورد hdmi هم من از چند تا از بچه های دیگه هم تو همین فروم پرسیدم که اونها میگفتن که تاثیر زیادی تو کیفیت تصویر داره..اما بهر حال من کمی گیج شدم چون نظزات متفاوتی تا حالا شنیدم و میترسم که دستگاه جدیدی بخرم و کیفیت زیاد عوض نشه و برای همین ضرر کنم...اما اگه کیفیت در حد کانالهای دیجیتال خودمون عوض بشه و به اون سطح برسه هم من راضیم چون تو کانالهای دیجیتال ایران کیفیت رنگها به نظرم بهتر میان و همینطور اون مشکل شطرنجی شدن تصویر وجود نداره...نقل قول:
یکی از دوستان در رابطه با ارتباط ----- با کابل HDMI پرسیده بودند ، در هنگام استفاده از این درگاه تصاویر مقداری شارپ تر بنظر میرسه ولی تاثیر قابل توجهی نداره و این هم به این دلیل هست که اکثر شبکه ها با رزولیشنی کمتر از 720P در حال پخش برنامه هستند که این امر هنگامی که صفحه نمایش بزرگتر میشه کاملا نمایان هست به این صورت که هر چه تلویزیون از نظر ابعاد بزرگتر باشه در تصاویر با رزولیشن پایینتر از 720p تعداد نقاط شطرنجی بیشتری رو خواهید داشت
اگه بخوای با ورودی کامپوزیت به این نتیجه گیری برسی حق داری.نقل قول:
سلام ...مبارکتون باشه :11:...من برخلاف شما و بعضی از دوستان دیگه تو این تاپیک ریاد راضی نیستم از کیفیت این ال سی دی..دلیلش هم بیشتر به این برمیگرده که رنگهای این ال سی دی رو زیاد دوست ندارم چون به نطرم زیاد زنده و روشن نیستند و فکر میکنم بخاطر این باشه که سامسونگ تو این مدل نور بک لایت رو نسبت به مدلهای دیگه به میزان قابل توجهی پایین اورده تا بتونه عمق رنگ مشکی رو افزایش بده..و البته اینم بگم که عمق رنگ مشکی تو این مدل واقعا بی نظیره و تو این رنچ من کمتر مدلی رو دیدم که این عمق مشکی رو به نمایش بذاره.. اما احساس میکنم این تی وی تو نمایش رنگهای روشن و مخصوصا " سفید " زیاد موفق عمل نمیکنه و از این لحاظ بیشتر شبیه پلاسماهاست...
چون تو ورودی کامپوزیت کیفیت اصلا رضایت بخش نیست.اما تو موارد دیگه ----T یا USB یا HDMI کیفیت فوق العاده ای داره.
درمورد نور سفیدی که گفتی نمیدونم چجوری به این نتیجه رسیدی.شاید باز با ورودی کامپوزیت...
تاثیر داره دوست عزیز مطمئن باش.نقل قول:
ممنون از پاسخگوییتون...در مورد hdmi هم من از چند تا از بچه های دیگه هم تو همین فروم پرسیدم که اونها میگفتن که تاثیر زیادی تو کیفیت تصویر داره..اما بهر حال من کمی گیج شدم چون نظزات متفاوتی تا حالا شنیدم و میترسم که دستگاه جدیدی بخرم و کیفیت زیاد عوض نشه و برای همین ضرر کنم...اما اگه کیفیت در حد کانالهای دیجیتال خودمون عوض بشه و به اون سطح برسه هم من راضیم چون تو کانالهای دیجیتال ایران کیفیت رنگها به نظرم بهتر میان و همینطور اون مشکل شطرنجی شدن تصویر وجود نداره...
دلیلش هم که بهت گفتم چرا تو کامپوزیت کیفیت مطلوبی نداره.
باز اگه میخوای 100% مطمئن شی،بهتره یه تاپیک جدا بزنی و این سوالو مطرح کنی
موفق باشی
درود
تا شنبه از همه حالات عکس تهیه خواهم کرد و برای مقایسه در تاپیک قرار خواهم داد.
درود
مبارکت باشهنقل قول:
با تشکر از دوستان
من هم چند روز پیش 37 اینچ همین مدل رو تهیه کردم و باید عرض کنم که نسبت به مبلغی که پرداخت می کنید امکانات و تصویر خوبی رو ارایه میده.
:11:
میشه یه Time دقیق از زمان زدن دکمه پاور تا روشن شدن و نمایش TV بگیری؟نقل قول:
تصاویر در فیلمهای 1080 فوق العاده زیبا و زنده هستند و کاملا روان پخش میشه ، گیرنده دیجیتال فوق العاده قوی بطوری که بدون آنتن هم شبکه های داخلی رو با کیفیت بالا پخش میکنه ،تعدادی از بچه ها از تاخیر هنگام روشن کردن تلویزیون و استفاده از شبکه های داخلی گله داشتند که من چنین چیزی رو نداشتم و به محض روشن کردن شبکه ها رو نمایش میده با اینکه آنتن هم به دستگاه متصل نیست.
ممنون
شبکه با رزولوشن 576i نمایش داده میشه.نقل قول:
یکی از دوستان در رابطه با ارتباط ----- با کابل HDMI پرسیده بودند ، در هنگام استفاده از این درگاه تصاویر مقداری شارپ تر بنظر میرسه ولی تاثیر قابل توجهی نداره و این هم به این دلیل هست که اکثر شبکه ها با رزولیشنی کمتر از 720P در حال پخش برنامه هستند که این امر هنگامی که صفحه نمایش بزرگتر میشه کاملا نمایان هست به این صورت که هر چه تلویزیون از نظر ابعاد بزرگتر باشه در تصاویر با رزولیشن پایینتر از 720p تعداد نقاط شطرنجی بیشتری رو خواهید داشت.
اما اینکه میگی با HDMI چندان تاثیری نداره،درست نیست.چون با ورودی کامپوزیت،تصویر داره به صورت آنالوگ به TV ارسال میشه اما با HDMI به صورت دیجیتال ارسال میشه و هیچ افت کیفیت یا سیگنالی مشاهده نمیشه.درنتیجه کیفیت تصویر نسبت به کامپوزیت بهبود پیدا میکنه.
50Hz بودن تو این TV فقط تو زیرنویسای سریع مشخص میشه.نقل قول:
نکته دیگر در رابطه با 50 هرتز بودن دستگاه هست که با توجه به اینکه چشم انسان به سختی قادر به تشخیص مقادیر بیشتر از 50 هرتزهست و در بیشتر مواقع مقادیر بیشتر از 50 هرتز رو تشخیص نمیده پس زیاد نگران نباشید .
من که اصلا توجهی نمیکنم.آدم باید حداکثر لذت رو از وسیله ای که داره ببره:8:نقل قول:
در دفترچه راهنمای محصول نوشته شده که به مدت زیاد مقادیر کنتراست و نور رو روی 100 درصد تنظیم نکنید چون باعث تسریع فرایند سوختگی پیکسل ها خواهد شد.