سلام
خواستم نظر دوستانو راجع به موضوعات زیر که ویژگی های احتمالی ایپد 3 هستشو بدونم
1- من چند جا مطالبی رو در مورد ایپد 3 میخوندم که به MagSafe Port برخوردم که یه سری سایت ها احتمال میدادن این موضوع که پتنت خود اپل هست در ایپد 3 و ایفون 5 استفاده بشه که تا اونجایی که من فهمیدم همون wireless charging هستش راجع به این قضییه اگه کسی اطلاعات بیشتری داره و اینکه ایا عملی هست تو ایپد ممنوم میشم بگید چون همین موضوع واقعا اگه درست باشه یه انقلاب دیگه ای رو رقم میزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-پورت تاندربولت که تو مک بوک ها استفاده میشه میتونه راهی پیدا کنه به ایپد؟به نظرم یکی از عیب های ایپد همین نبود پورت usb هست ولی اگه تاندربولت بیاد
!!!و اینکه این پورت فرض کنیم روی ایپد باشه ایا کاربرد داره؟منظورم اینه که مثلا برای انتقال اطلاعات بین یه فلش و ایپد نباید اون فلش ساپورت کنه این ویژگی رو یعنی نشه در نهایت با همون سرعت usb2
3-احتمال ساپورت کردن از memory sd
4-این سوالم یکم کلی تره با اجازه!با نظر من(از چشم یک یوزر معمولی)ا اگه بخوایم ios رو با ویندور 8 مقایسه کنم منی که استفادم از تبلت کاملا معمولی هستش منهای تمام جنبه های تخصصی ترجیح میدم سیستم عاملی که استفاده بکنم چه در تبلتم چه در لپ تاپم و چه در دسکتاپم کاملا یکپارچه باشه یعنی اگه دارم دانشگاه مثلا یه فایل word با تبلتم درست کردم خونه که اومدم بتونم با دسکتاپم ادامه بدم یا در حالت ایده ال استفاده از icloud در یک سیستم یکپارچه .الان اپل با چند سیستم عامل متفاوت به نظرم در مقایسه با ویندوز 8 (با فرض یکسان بودن ورژن های پروسسور )از این لحاظ کم میاره ایا احتمالش هست در نهایت از یک سیستم هم در ایفون ایپاد ایپد مک بوک ایمک و غیره استفاده بشه؟یا نه این موضوع اونقدر که من فکر میکنم اهمیت نداره؟
یه چیز دیگه اینکه ایترنت پر از شایعان مختلف راجع به محصولات اپل هست کدوم از سایت ها اعتبار بیشتری دارن؟من خودم بیشتر به apple insider و نقل قول های زیادی از digitimes برخوردم اینا معتبرند تسبی؟
رقیب ایپد 3 رو چه نوع دیوایسی می بینید؟کیندل؟اندرویدی ها یا ویندوز 8؟
ممنون و متشکر