نقد از جی اس ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این مدت که اینجا بسته شده اینقدر دوستان خریدن و ریویو گذاشتن که اینجا خیلی جا موند ...
حالا به مرور میزارم ...
اما مهمترین اتفاق تقریبا نابودی دوربین این گوشی در مقایسه با ایفون و ان8 و نکسس هست ...
فون ارنا نابود کرده این گوشی رو تقریبا ...
فقط توی شب خیلی خوب بوده !!
آقا یه خرده تعریف کنید شاید رفتم خریدم ریویو گذاشتم :31: (خیلی هم بلدم :31:)
رسما One S توی ریویوی جی اس ام One X را گرفته
دوستانی که میخوان اینو بخرن یه تجدید نظری بکنن.One S از همه نظر سرتره و به نظرم میتونه پرچم دار خوبی برا HTC بشه
One S در مقایسه با رقبا Display ضعیفی داره متاسفانه.
دوربینش توی شب به نظرم از نکسس ضعیف تره ، تو روز هم مثل تو شب میگیره اینقدر تاریکه تصویر. =))
+
یا این هفته یا هفته دیگه. :دینقل قول:
نکسوس نخریدی ؟
اول پارسا :
تو برو بمیر پدر کل انجمن رو در اوردی ...طبق اخرین اخبار قطعی این چند روزه به خاطر همین گوشی جنابعالی بوده !!
اقا مهدی :
تو که همش رو خوندی ...دیگه چی میخوای بدونی ؟؟
در مقایسه با وان اس :
هیچ به این نکته دقت کردید که وان اس رزولوشنش چیه ؟؟و حتما میدونید توی بنچ چقدر این مورد مهمه !!
در مورد اینکه هنوز نرم افزاری با اندروید 4 درست بنچ نشون بده هم حرف و حدیث زیاده ...
اما قبول دارم تگرا 3 تگری زده کلا !!
کم بودن رزولیشن One S به نظر من که مهم نیست...ولی اینکه جنس بدنش مشکل دار شده اگه اینجوری که گفتن مشکلش حاد باشه باید به One X فکر کرد....به نظر من one S خیلی انتخاب بهتری میتونه باشه
یه سوال دیگه : چرا One S که اینقدر توی بنچ مارک ها و... موفق بوده چرا تاپیکش اینقدر خلوته ؟!...کسی نخریده ؟؟
چون هسته Krait داره
یعنی یک چیزی مثل AMD و Intel توی پی سی ها
AMD 8هسته ای میزنه به 4هسته ای اینتل نمیرسه!
در مورد پارسا :31:: پدر ما رو هم در آورده .. دهن منو صاف کرده سر این نکسوز :31:
علی جان چیو خوندم ؟ والا تو فروم شما هم پرسیدم در مورد باطری کسی جواب نداد الان فقط باطری رو بدونم و یه مقایسه ساید بای ساید از ال سی دی با گوشیهای آمولد ببینم حله
در مورد خرید اس هم باید بگم ما از دو هسته ای می خوایم بریم رو 4 هسته ای(استغفرالله:31:) هر چی دو هسته ای بود تست کردیم حالا کاری با بنچ و این سوسول بازیا ندارم :31:
توی بنچ متاسفانه رزولوشن عتصر تاثیر گذاری هست ...نقل قول:
پس مهمه ...
ولی کلا قبول دارم ضعیف عمل کرده !!
در مورد باطری میدونی مشکل کجاست ؟؟نقل قول:
اینجا که من اینقدر استفاده میکنم و میگم خوبه شما اونقدر رو میگی خوب نیست ...
ولی جوابت رودادن و...
رو ببین !!