1 الی 2 ثانیه پس از پیغام تصویر میاد ایراد از دستگاهه؟
Printable View
1 الی 2 ثانیه پس از پیغام تصویر میاد ایراد از دستگاهه؟
سلام خدمت دوستان ...
منم اشتباه کردم یه Lumexy LE-1007 گرفتم گرفتار شدم باهاش..
قبلا واسه LCD مون یه گیرنده دیجیتال معمولی Echolink داشتیم و کیفیت تصویر عالی بدون قطعی فقط مشکل این بود که فرمت پخش Mpeg بود که البته تو تصاویر شبکه های ایران فرقی با دستگاه Full HD نمیکنه..(یعنی گول کلمه Full HD مدل Lumexy رو خوردم!!)
لومکسی رو که وصل میکنم کیفیتش پایینتره و تیکه تیکه پخش میکنه یعنی بعضی جاها تصویر خراب میشه زود به زود هم اینجوری میشه..
الآن دوباره همون قدیمی رو وصل کردم و بازم تصویر خوب دارم..تازه اون قبلیه کابلش هم همین سه تایی ها هستش RGB ..
فکر کنم این مدلها الکی اسم Full HD , HDMI ,...دارن..
الکی 100 تومن ضرر کردیم...راستی کسی این لومکسی رو نمیخواد در حد صفره ها!!!:31:
با سلام دستگاه شما هم در هنگام تعویض کانال از فرکانس دوم پیغام no signal میداد یا نه با تشکر
نه No Signal نمیده..
میگیره ولی کیفیتش بده..
فهمیدم مشکلش چی بود از آنتن بی کیفیت بود به تلویزیون اتاق دیگه زدم درست شد با کیفیت خوب..
البته درست شدن به این شکل هنوز هم دلیل ضعف لومکسی هست...چون گیرنده دیجیتال قدیمیم با همون آنتن داغون بهترین تصویر رو میده..
بنابراین من رو حرفم هستم خریدارین خبر بدین!!!:22::4::16:
سلام.دوستان كسي ميدونه مارشال5021 زير نويس فارسيsrtرو ميخونه يا نه؟؟؟ممنون ميشم اگه بگين
سلام
این دستگاه لومکسی ما نو سیگنال میده ولی بعد چند ثانیه تصویر میاد
تو سایت مشهد شاپ هم آپدیتش بود ولی ارور میده موقع آپدیت دستگاه
راستی یه صدای هوم هم داره تو تلویزیون
مثلآ تصویر سفید میاد هوم داره ( منظورم صدای نویز ماننده) تصویره مشکی میاد صدا کمتر میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
چه اروری میده ؟ به پاژنگ زنگ زدی یه آمار بگیری ازش؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون برای جواب
ارور میده که سیگنال نیست
بعد چند ثانیه تصویر میاد
نه زنگ نزدم
مدلی که تصویر در تصویر داشته باشه تو بازار موجود نیست؟ نه یه کانال رو ضبط کنه ،بشه یه کانال دیگه رو نگاه کرد. منظورم اینه که یه شبکه رو نگاه کنیم ،بعد با زدن یه دکمه (pip) یه دریچه کوچک یک سمت تصویر ظاهر بشه و بشه بقیه کانال ها رو چک کرد .
اون نیازمند 2 تیونر دیجیتاله . هست اما خیلی کمند تو ایران.نقل قول: