دوستان این پرتاب سه امتیازی چجوری باید زد؟؟هرچی میزنم نمیره ولی کامپیوتر هرچی میزنه امتیاز میگیره...در مورد دفاع هم یه توضیحی بی زحمت بدید...
Printable View
دوستان این پرتاب سه امتیازی چجوری باید زد؟؟هرچی میزنم نمیره ولی کامپیوتر هرچی میزنه امتیاز میگیره...در مورد دفاع هم یه توضیحی بی زحمت بدید...
سلام دوست عزیزنقل قول:
پرتاب 3 امتیازی با دو امتیازی فرقی نداره اصلی ترین چیزی که مهم هستش اینه که پرتابت سبز باشه و درست پرتاب شه اگه بد پرتاب کنی توپ داخل نمیره و یه چیز دیگه باید بازیکنت قدرت پرتاب سه امتیازیش هم زیاد باشه
دفاع دو جوره؟
block که شما حریفتون رو داخل موقعیت شوت قرار میدید و بعد اینکه شوت زد میپرید و توپ رو بلاک میکنید و بستگی داره چه دکمه ای واسه بلاک تعریف کرده باشید مثلا من دکمه 2 رو واسه بلاکم تعریف کردم که شوت زد سریع 2 رو میزنم و بلاک میکنم
یه ترفند باحال: همیشه حریفتون اومد داخل محوطه پنالتی و نزدیک سبد در اکثر مواقع توپ رو شوت نمیکنه و اول ترس میده پس گولش رو نخورید و صب کنید برای بار دوم که بعد ترس شوت میزنه بپرید و شوتش رو بگیرید
steal: بازیکنایی میتونن خوب توپ ربایی کنن که قدرت دفاعشون بالا باشه قدرت دفاع مثل: steal ,speed و... یه چند تایی هم بود که یادم رفت اسمشون چیه ولی هر چی defence دیدی باید بالا باشه دیگه :31:
و وقتی میخوای توپ ربایی کنی دو صورت داره:
یک هنگام پاس دادن حریف توپ رو بقاپی : معمولا این ترفند فوق العادست همیشه حدود دو قدم از حریفت فاصله بگیر و بین دو یاری که احتمال میدی به هم پاس بدن واستا و وقتی پاس داد توپ ربایی کن
یکی هم تن به تن هستش که اصلا پیش نهاد نمیکنم کسی که آماتور بازی میکنه بزنه چون معمولا خطا میشه
هر وقت روبه رو کسی هستی بیشتر از دو بار دایره نزن چون سومیش خطائه:46:
صب کن تا حریفت روبروت بایسته و بعد که توپش به زمین رسید بلافاصله دایره کوتاه بزن نگه نداری که خطا میشه اگه دیدی حریفت خیلی شاخه بی خیالش شو چون بازم خطائه ولی من از کوبی برایانت 6 تا steal زدم :27:
یه مدت بازی کنی اونقده بازی آسون میشه که ادم مثل آب خوردن دفاع میکنه من رکوردام اینه
20 تا سه امتیازی تو یه بازی
12 تا steal
6 تا block:13:(خیلی کمه)
10 تا پاس
112 امتیاز تو یه بازی:27:(اینو برنی که خیلی حال میده یه پوستر واست میسازن که خیلی باحاله)
یه فصل کامل به عنوان بهترین بازیکن هفته و ماه و فصل و ... شدم بهترین بازیکن فصل و بهترین دفاع و mvp و جالبش اینجائه که همه اینا الان پاک شدن :31:ویندوز عوض کردم سیوم رو بر نداشتم و رفت دیگه هم حسش نیومد بازی کلا تو پی سی نصب کنم
ولی این همه رکورد میزنی فصل رو با بد بختی تموم میکنی بعد همیشه ی خدا بی پولی:18:
ای کاش مسابقات اسلم دانک هم میزاشتن که بازی تو my player کامل میشد:27:
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
متاسفانه خیابونیشو خیلی کوتاه و ساده کردن اصلا هیچی ندارهنقل قول:
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
به سختی.......:31:نقل قول:
سلام
من نهفمیدم چطوری پنالتی بزنم
سلام دوست عزیز شما بخوای پنالتی بزنی همه چیز بستگی به گاردت داره و شیوه زدنتنقل قول:
کلا یه ترفند بیشتر نداره اون رو باید با ضربات و خراب کردن مکرر یاد بگیری
مثلا تو my player من ضربه پنالتی که میزنم همون ضربه هستش که خودش انتخاب کرده چون یکی از ساده تریناشه
حدود 3 ثانیه نگه میدارم و پرتاب میکنم
البته به ثانیه متکی نباشید بهتره سعی کنید قلقش بیاد دستتون نگه دارید تا دستاش بیاد بالا و قصد پرتاب کنه بلافاصله خواست توپ رو رها کنه دکمه شوت رو رها کنید
البته این 2012 یکم پرتاب رو سخت تر کرده ولی بازم با تمرین حله
من تو 2011 همه پرتابام گل بود
سعی کنید با حوصله باشید چون کلا این بازی با 1 یا 2 روز یاد گرفته نمیشه سعی کنید حله:10:
با گیم پد بازی میشه ؟
هم با اون هم با کیبورد عزیز
راهی نداره بشه ویبره کنترلر رو قطعش کرد؟ هی باید بکشیم بیرون از یو اس بی!
سلام :
شما بازي کامپوتري nba2k12
رو بازي کرديد ؟؟؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـ
اگه بازي کرديد
روش کار با ترينر بازي به چه شکليه ؟؟؟
من میخوام قسمت SKILL POINTS رو بالا ببرم
ولی نمیتونم
این جمیل من هست اگه امکانش هست کمکم کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترینر بازی رو کسی داره