این که CPU ضعیفتر و گرافیک قویتر هستش(یکی خوب و یکی بد) مثلا برای بازی (معمولی) کدوم بهتره؟1015 یاD257 ؟
Printable View
این که CPU ضعیفتر و گرافیک قویتر هستش(یکی خوب و یکی بد) مثلا برای بازی (معمولی) کدوم بهتره؟1015 یاD257 ؟
کسی هست که به هر دو دسترسی داشته باشه تا یه مقایسه تویه مدت نگهداری شارژ و مقایسه تویه انجام یه بازیه خاص داشته باشه؟(بازیه سنگین نه ولی خیلی هم سبک نباشه)D257 vs 1015T
هرکی بزاره خیلی دمش گرم.اگه لینک هم باشه بد نیست ولی به صورت عملی و اجرا شده توسط دوستان یه چیز دیگست.
ببیندید دوستان همه چی در مورد این نتبوک مهدی زحمتش رو کشیده در اول همین تاپیک و همه چی رو گفته...
ولی دوباره من میگم.
این ایسوزه برتریش نسبت به مال ما فقط گرافیک بهتر و وجود اچ دی ام آیه که تو نتبوک که اسمشم روشه زیاد به کار نمیاد مگر اینکه کسی کارش طراجی یا بازی باشه که بازم در این صورت برا این جور کارا جی پی یو و سی پی یوی کمتر از 6 مگ کش جواب نمیدونه و حوصله بره.
در بقیه جهات نه تنها برتری ای نداره بلکه کلی هم ضعف داره.از جمله سی پی یوی ضعیف تر و باتری خور.میتونید برید بررسی کنید هر دو رو.
من خودم ایسر رو دارم ولی نمیخوام ازش طرفداری کنم یا به قول داش مهدی خودم رو مدیون کسی کنم.از نظر باتری و کارکرد سی پی یو خدایییش تکه...
در اولین استفاده اونم از نوع خطرناک بالای هفت ساعت جواب داد.تازه کلی شارژم موند.
الانم وین سون آلتیمیت انداختم و همه چی هم روش نصب کردم و تفلک داره مثل بلا روش کار میکنه....
در کل یه چیز به همه شما بگم.این نتبوک ها برای کاربردی غیر از کارای طاحی و گیم و ... ساخته شده اند ژ.به عنوان مثال رزولیشن اچ دی و فول اچ دی اصلا برا این نتبوکا زیاده یعنی 10 اینچ جواب گو نیست.ولی بازم میگم این کارای شرکتا بیشتر جنبه تبلیغات داره نه این که بگم دروغ میگن.ولی شما یا باید پردازش کلی بیشتر+باتری رو بخاهید.یا هم این که گرافیک بیشتر(البته یه کم) و+اچ ی ام آی رو بخواین.
که اینا همش سلیغه هست و اختلاف نظر.
یا علی مدد.
ایشالله که یه انتخاب بکنید که هم به کارتون بیاد و هم راضی باشین ازش
از همگی دوستان معزرت میخوام.این اینترنت نه اینکه خیلی عالیه سرعت و دقتش برا همین چند بار پس زده شده.
منم راهی برا حذفش پیدا نکردم و ویرایشش کردم و تبدیل به پست عذر خواهیش کردم...
مدیر محترم یک پاکسازی هم این تاپیک لازم داره.اگه می شد خوب بود.تا منم اگه فرصتم اجازه میداد یه بررسی هم تو همین تاپیک میگذاشتم...
آقا حسین دمت گرم
hdmi کی می خواد.من از این دستگاه انتظاره یه نت بوک دارم نه بیشتر.
برام مهم کارکرد باتریه.
گرفتم در اولین فرصت یه ریویووووو کامل ازش میزارم.
حالا که ایسر شد.گارانتیش چی باشه بهتره؟
سازگار خیلی بهترهنقل قول:
من که از گارانتی ویستا بدجوری شاکی ام.اصلا گارانتی نیست.اگه خریدی فقط دل رو بزن به دریا بگو ایشالا که طوریش نمیشه ... وگرنه ...
بازم خودت میدونی.ببین اگه بازم دودلی و شک داری برو حظوری و هر دو رو ببین بعد بخر تا اگه طوری شه پشیمون نشی...نقل قول:
ولی باتری این فوقالعاده هست.
منم خودم تو فکر یه رویو برا تازه کارا و اونایی که این دیوایس رو ندیدن هستم.چون خودمم اگه لطف داش مهدی نبود الان این وسیله رو نداشتم.
حالا یه بررسی هم میتونه برا تازه کارا و ... مفید واقع بشه...
دقیقانقل قول:
اگر بتونه با هر دو مدل کارکنه و بعد تصمیم بگیره خیلی خوب است
من هم به زودی یه Review کامل میزارم
شما هم بزار اگر هر کسی خواست بخره خیلی کمکش میکنه
راستی سرویس پک یک نصب کردم احساس میکنم سرعت بالا اومدن دستگاه کم شده
ریستور کردم
به نظر شما سرویس پک 1 اش کنم یا نه؟
ببین من خودن آلتیمت سرویس پک یک نصب دارم و مشکلی نداشت ولی یه سری نرم افزارا نصب کردم که خیلی سنگین اند حتی بهش رحم نکردم و فوتوشاپ cs4 رو هم نصب کردم برا همین لود ویندوز کمی کندتر شده که اونم طبیعیته الیته مال تیون آپ هم هست چون تو استارت آپه سیستم رو کند میکنه...نقل قول:
بگذریم وین سون خودش مال من سرویس پک 1 بود.مگه مال تو چه نسخه و چه سرویس پکی بود؟:10:
مال من استارتر پایه بودنقل قول:
به هوم پریمیوم آپدیت اش کردم و سرویس پک یک نصب کردم
چون اورجینال است و کار حرفه ای باهاش انجام نمیدم همین هوم پریمیوم خوبه
نمیدونم چرا احساس میکنم سرویس پک یک سرعت رو پایین میاره
یه مشکل داشم ریستور کردم سرویس پک یک رفت.حالا دوباره امتحان میکنم
آنتی ویروس هم آویرا ریختم به هیچ وجه سرعت پایین نیومد
راستی اگه از نوت بوک تو ماشین و اتوبوس استفاده کنیم مشکلی براش پیش نمیاد؟
راستی ریت ویندوز مال تو چنده؟