ما امسال مدرسمون جا نبود همه ریاضی هارو رو انداخته بودن یه کلاس....یه کلاس 45نفره!
این یارو مشاورهه اومده بود تو کلاسمون به اونایی که معدلشون پایین بود میگفت تو باید بری تجربی...=))
آخرش شدیم 31 نفر:دی
Printable View
ما امسال مدرسمون جا نبود همه ریاضی هارو رو انداخته بودن یه کلاس....یه کلاس 45نفره!
این یارو مشاورهه اومده بود تو کلاسمون به اونایی که معدلشون پایین بود میگفت تو باید بری تجربی...=))
آخرش شدیم 31 نفر:دی
همونطور که میدونید ، در ایران انتشاراتی پیدا نمیشه که تمامی کتاب هاش بهترین باشن ، هر انتشاراتی در یک سری کتاب ها قوی و در یک سری کتاب های دیگه ضعیف هست ، مثلا شیمی مبتکران به تالیف مهندس بهمن بازرگانی جزو بهترین کتابهای کمکی شیمی هست ، اما ریاضی مبتکران چنگی به دل نمیزنه ! و ایضا چیزهای دیگه ...
به همین دلیل تصمیم گرفتم لیستی که 2-3 هفته دنبالش بودم و برای تهیه اش وقت و زمان و انرژی خیلی زیادی صرف کردم رو در اینجا بزارم تا همه استفاده کنند ، هرچند که میدونم اگه این کتابهارو بخرین و استفاده کنین قدرتتون خیلی میره بالا و توی کنکور یه حریف قدر میشین برای من ! ولی اشکالی نداره ، رفیق هستین ...
بهترین کتابهای موجود به تفکیک دروس :
حـــسابان : ( هر دو کتاب منطبق بر چاپ جدید کتاب حسابان هستند )
حسابان ، انتشارات خیلی سبز ، کتاب مخصوص آموزش ( آموزش )
+
حسابان ، انتشارات گلواژه ( آموزش + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )
پی نوشت : حواستون باشه ، انتشارات خیلی سبز 3 تا کتاب مخصوص حسابان داره ، حتما کتاب مخصوص آموزش رو بگیرین .
پی نوشت 2 : بچه ها اگه میخواین کتاب دیگه ای برای حسابان بخرین ، حتما توجه داشته باشین که چاپ جدید باشه ، حسابان امسال ما یکی دو تا فصلش کاملا عوض شده ! اگه کتابی بخرین که منطبق بر آخرین چاپ حسابان نباشه براتون مشکل درست میشه ... حتما حواستون باشه ، تغییرات حسابان کم نیست که اگه کتاب چاپ قدیم باشه مشکلی ایجاد نکنه ، حسابان خیلی تغییر کرده .
فیزیک ( 3 ) :
فیزیک 3 ، سوم ریاضی ، خیلی سبز ( آموزش + تست های ساده و خفن ، مخصوص دانش آموزان برتر )
+
فیزیک 3 ، سوم ریاضی ، رمزینه ( توضیحات فوق العاده کامل ، راهگشای تمامی مشکل ها ! )
پی نوشت : انتشارات خیلی سبز 2 تا کتاب مخصوص فیزیک 3 داره ، یکی برای تجربی و یکی برای ریاضی ، با توجه به رشته تون ، کتاب رو انتخاب کنید ، البته ترتیب خواندن فیزیک باید به صورت زیر باشه :
جزوه معلم ، کتاب درسی ، رمزینه ، و سر آخر وقتی که کاملا فول هستید سراغ خیلی سبز برید
شیمی ( 3 ) :
شیمی 3 ، پرسش های چهار گزینه ای ، انتشارات مبتکران ، به قلم مهندس بهمن بازرگانی
جبر و احتمال :
جبر و احتمال ، انتشارات گلواژه ( آموزش + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )
دین و زندگی ( 3 ) :
دین و زندگی 3 ، انتشارات گلواژه ( آموزش + مطالب طبقه بندی شده + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )
آیات و نکات گاج ، مخصوص کنکور
زبان انگلیسی ( 3 ) :
زبان انگلیسی 3 ، پرسش های چهار گزینه ای ، انتشارات مبتکران به قلم دکتر شهاب اناری
+
زبان انگلیسی 3 ، انتشارات گلواژه ( آموزش + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )
زبان فارسی ( 3 ) :
زبان فارسی 3 ، انتشارات دریافت ، هامون سبطی ( 2 جلد )
+
زبان فارسی 3 ، انتشارات گلواژه ( آموزش + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )
پ ن : توضیح یکی از دوستان در رابطه با زبان فارسی هامون سبطی : فقط هامون ... هر جا که میمونی در جا هامون ظاهر میشه و با فونت دیگه به زبون خودمونی برات توضیح میده !
ادبیات فارسی ( 3 ) :
ادبیات فارسی 3 ، گاج سبز ( معنی تمام ابیات و متون + امکانات دیگر )
+
ادبیات فارسی 3 ، انتشارت گلواژه ( آموزش + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )
عربی ( 3 ) :
عربی 3 ، انتشارات گلواژه ( آموزش + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )
+
عربی 3 ، قلم چی ( به قول محمد آلترنا : بهترین کتاب دنیا ! )
+
عربی به زبان ساده ، ایاد فیلی
هندسه ( 2 ) :
گاج مشکی ( آموزش + سوالات تشریحی + جواب تشریحی )
+
گاج سفید ( تست + پاسخ تشریحی + درسنامه های مفید و مختصر )
دوستان اگر دقت کرده باشید بیشتر کتاب ها به صورت مکمل هستند : آموزش + تست
که بهترین حالت هست ، کمتر از این برای بهترین بودن کافی نیستند و بیشتر از این باعث سردرگمی میشن .
توضیحاتی در رابطه با انتخاب کتاب ها و انتشارات :
گلواژه : توصیه ی اکید بسیاری از دوستان این بود که در سال سوم حتما از مجموعه کتابهای گلواژه یا گاج مشکی استفاده بشه ، تجربه اثبات کرده که سوالات کتابهای گلواژه بارها و بارها در امتحانات نهایی تکرار شده ان ، همچنین گلواژه جزو انتشاراتی هست که ابتکارات بسیار زیادی انجام داده ، انتشاراتی مانند قلم چی یا گاج برای تست ، آموزش و سوالات تشریحی کتابهای جداگانه دارن ، اما گلواژه تمامی اینها را در یک کتاب به صورت مفید و مقوی عرضه میکنه ، به همین دلیل از بسیاری از انتشارات دیگر در زمینه ی امتحانات نهایی پیشی گرفته . همچنین سطر بندی و آرایش مطالب کتابهای گلواژه بسیار زیبا هست و دانش آموز را هیچوقت خسته نمیکنه !
البته شاید توضیحات من کمی متعصب باشه و گلواژه به این خوبی نباشه ، اما پارسال ( سال دوم ) اگر تمام کتابهای گلواژه رو نداشتم عمرا میتونستم 19.44 بشم !! واقعا بهم کمک کرد .
یه چیزی رو هم بگم بد نیست :
معلم زبان فارسی ما ترم دوم سکته کرد و مرد !!
ما زبان فارسی رو از درس 15 تا 28 ( کل ترم دوم ) نخوندیم اصلا ! زبان فارسی رو انداختیم گوشه خونه و ولش کردیم !! وقتی آخر سال فهمیدیم که بین این همه درس قراره زبان فارسی هماهنگ بشه همه مون توی شوک بودیم ! من یک روز مونده به امتحان هماهنگ زبان فارسی ، شروع کردم زبان فارسی رو از روی گلواژه خوندن ، فقط یک روز وقت داشتم ، گلواژه انقدر مختصر و مفید نوشته بود که کل ترم 2 و 1 رو تونستم توی یک روز بخونم ، امتحان هماهنگ رو شدم 19 !! خیلی از سوال ها که از روی گلواژه خونده بودم توی امتحان اومده بودن ! واسه همین انقدر با گلواژه حال میکنم !!
گاج مشکی ( پرسمان ) : گاج مشکی نیز همانند کتابهای گلواژه هست ، محتوای هردو یکی هست ، اما گلواژه به دلیل داشتن مطالب بهتر ، مولفین بهتر و سبک و سیاقی بهتر ، از گاج مشکی پیشی گرفته ، من که گلواژه رو به گاج مشکی ترجیح میدم !!
خیلی سبز : از خیلی سبز میشه به عنوان یک انتشارات خفن در زمینه ی کنکور نام برد ، بی شک خیلی سبز اگر بهترین انتشارات در زمینه کنکور نباشه ، جزو بهترین ها هست . پیشنهاد میشه تا حد امکان کمتر از کتابهای این انتشارات برای امتحان نهایی استفاده شود .
قلم چی : کتابهای کانون کتابهای خوبی هستند ، اما کتابهای بهتری نیز وجود داره !
( به شخصه از کتابهای کانون و گاج خوشم نمیاد ! برای همین توی لیست کتابهام ازشون استفاده نکردم ، اگر کسی دوست داره میتونه از این 2 انتشارات استفاده کنه ... )
بقیه انتشارات رو هم دیگه حال نداشتم بنویسم !
به نظرم همینقدر کافیه ! نباید زیاد به حاشیه پرداخت ، ...
دوستانی که در تهیه این لیست به من کمک کردند :
Headphone , vahid-p , lohrasbi , ALt3rnA , Professor Massoud , kahkeshan6 , solo8
تشکر ویژه از همشون که برادرانه من رو راهنمایی کردند ...
پی نوشت بسیار مهم :
کتابهایی که در این لیست هست ، کتابهایی هست که من میخوام بخرم ، شاید جزو بهترین کتابهای ایران نباشن ، اما من میخوام این کتابهارو بخرم ، بنابراین ممکنه در لیست اشتباهاتی وجود داشته باشه !! شما میتونید هر کتابی که دوست دارید رو بخرید و لذت ببرید ، این فقط کتابهایی هست که من میخوام بخرم و شما اگر دوست ندارید میتونید این کتابهارو نخرید !
ممنون از توجهتون ...
ممنون ممد
پست کاملی بود
:40:
آره متاسفانه یکم رو اعصابه :31: ......چشم دادا :46:نقل قول:
سیاوش مثل اینکه پست هات نیاز به تایید داره ، واسه همین پستت رو ندیدم ... یه 20-30 تا پست بده تا از تایید در بیای و راحت بتونی پست بدی ...
و در مورد چیزی که گفتی : کتاب های گلواژه رو دیدی سیاوش ؟ گلواژه خیلی سرتر از گاج مشکلی هستش ، ماهیت هردو یکی هست ولی گلواژه بهتره ، همین امسال خیلی از سوالهای گلواژه توی امتحان نهایی اومده بود ...
اسمت خیلی جالبه ! سیاوش ! یادمه یه پسره بود فکر کنم آیدیش این بود : siavash_taz همین چیزا !
دو سال هست که الان دنبالش هستم ! اتفاقا اون عشق هری پاتر بود !! یوزر تو هم فکر کنم اسم یکی از کاراکتر های هری پاتر باشه ( درسته ؟ سیریوس اسنیپ ؟ ) نکنه تو همونی ؟!!!
من فقط درس دین و زندگی و ادبیات دومشو دیدم خوب بود ولی زیاد وقت نکردم کامل بخونمش چون خودم نخریده بودم برای رفقام بود
من کتاب های اختصاصی گاج رو پارسال خریدم تا جاییکه وقت داشتم تست ها و سوال های امتحانیش رو میزدم کتاب مشکی ریاضیش ضعیف بود ولی فیزیک و هندسه اش خیلی قوی بود .
اون کتاب های سفید میکرو طبقه بندیشم که فوق العاده بود تست های خیلی عالی و طبقه بندی شده و استانداردی داشت و اون نکات تو جواب هاشم خیلی کارساز بود
گل واژه هم امسال تخصیص هاشو میخرم گاج هم میخرم دو تاشو باهم کار کنم
گل واژه فقط یه کتاب داره یا مثل گاج دو تا برای دروس تخصصي؟
لطف داری محمد جان :11::20:
اره من همون استاد بد اخلاق و کم اعصاب هاگوارتزم
استد معجون سازی با هری پاترم بدم :21::31:
خودم عاشقه هری پاترم هم فیلماش و مخصوصا رماناش عالین :40::20:
محمد جان تشکر جانانه برای وقتی که گذاشتی برای معرفی کتاب ها :40:اینجور که معلومه با خوندن ترکیبیه گل واژه و خیلی سبز میتونیم خیلی عالی در امتهان نهایی و کنکور نتیجه بگیریم:20:
منم حتما با برنامه تو کتاب ها رو میخرم :46:
بازم ممنون.:11:
سلام دوستان بودجه بندی سوالات کنکور را دارم اگه خواستید بگید تا بزارم.:46:
آخه یه مقدار مطالبش زیاده.:31:منبعش هم راهنمای کنکور علوی 90 هست.:21:
قسمت اول : گلواژه تمام چیزهاش توی یک کتاب هست ، مثلا فیزیک 2 ـش اینجوریه :نقل قول:
توضیح کامل درس + تعدادی مثال + پرسش های تشریحی + پاسخ های تشریحی مخصوص امتحان نهایی + تست + جواب تست + نمونه سوال امتحانی + جواب نمونه سوال امتحانی + بارم بندی امتحانات
خلاصه خیلی کامل هست !! همه ی اینها هم توی 200-300 صفحه هست ، کاملا کم حجم و مقوی !!
قسمت دوم : جدا ؟ هری پاتری هستی ؟ ایــــول ! بزن قدش داداش ! بوس بوس !!! : دی
من خیلی دوست دارم امسال تابستون برای سومین بار هری پاتر رو بخونم اما متاسفانه میدونم که اگه هری پاتر رو بخونم دوباره تبِ هری پاتریم داغ میشه و میرم توی نخ هری پاتر ، برای همین به سختی جلوی خودم رو میگیرم که دوباره هری پاتر رو از توی کتاب خونه ام در نیارم و نخونم !!
+
اون استاد معجون سازی که آخرش پسر گلی شد ! فداش بشم ! چقدر لی لی رو دوست داشتشا ... : دی !!
دم رولینگ گرم با این داستان نویسیش ، همه رو در حد تیم ملی پیچوند !!
خیلی دلم میخواد هری پاتر رو از اول بخونم ... خیلی خیلی دلم میخواد ! بخونم به نظرت ؟!
+
ناموسن یه سوال : تو همون siavash taz نیستی که میخواست وقتی بزرگ شد فیلم های هری پاتر رو دوباره بسازه ؟ : دی
ممنونم سیاوش جان ، لطف داری ...نقل قول:
به نظر خودم که کتابهای خوبی هستن ، من این لیست رو به خیلی ها نشون دادم ، حتی یکیشون همون پسره که توی چند صفحه قبل با یوزر هدفون پست داده ، معدلش 20 شد توی امتحان نهایی و تقریبا این لیست کتاب هارو تایید کرد ، یعنی اشکال نگرفت ازشون پس یعنی تایید کردشون دیگه !! : دی
البته من اون اول لیست خیلی مزخرفی تهیه کرده بودم !! دوستای خوبی مثل وحید ، لهراسبی ، مسعود ، محمد ، هدفون و ... انقدر برادرانه کمک کردن که الان میشه گفت بهترین لیست کتابهای موجود بازار رو تهیه کردم !!
نیکی و پرسش ؟نقل قول:
بزار ... بزار به دردمون میخوره که کدوم مباحث رو خفن تر بخونیم !! هرچقدر امسال بیشتر روی این مباحث وقت بزاریم ، موقع کنکور نیاز به وقت کمتری برای دوره هست ...
بودجه بندی سوالات کنکور را براتون گذاشتم(دیدم وقت هست گذاشتم):10:
این ها را از تو راهنمای کنکور 90 علوی نوشتم.ماله رشته ریاضی هست.:21:
تو مجله توضیح داده که سوالات دیگه کلیشه ای نیستن وسطحی نیستن وکاملا مفهومی شدند.
ديفرانسيل:
تابع:4---دنباله وسري:1---حدوپيوستگي:3---مشتق+کاربرد مشتق:9!---انتگرال وآمار ومدل سازي هر کدام:2تا---مثلثات ولگاريتم وبخش پذيري ومعادله درجه 2ودستگاه اعداد:هر کدام يکي
هندسه وگسسته:
هندسه تحليلي:---بردار وخط وصفحه:4---مقاطع مخروطي:2---جبر ماتريسي،دترمينان،دستگاه معادلات:3---
گسسته:---گراف ومجموعه ها هر کدام:2 عدد---احتمال:4---مجمو عه ها:2---نظريه اعداد:3---آناليز ترکيبي وترکيبات،رابطه،اصل لانه کبوتري:هر کدام يکي.
هندسه يک ودو:مثلث وچند ضلعي:3---دايره:1الي2---تبديلات،چند وجهي:هر کدام يکي---هندسه فضايي:1الي 2---
فيزيک:بردار،کار وانرژي،حرکت دايره اي،خازن،القاي مغناطيس:هر کدام يکي---
موج مکانيکي1و2،الکترومغناطيس،ا تمي،حالت جامد وساختار هسته،الکتريسيته ساکن،مغناطيس،انرژي گرمايي،چگالي وفشار:هر کدام 2تا---
ديناميک،حرکت نوساني،ترموديناميک،هر کدام:سه تا---
حرکت/سينماتيک،الکتريسيته جاري:هر کدوام 4 تا---
نور هندسي:5عدد---
شيمي:خواص تناوبي،ترکيبات يوني،ترکيبات آلي،سينتيک شيميايي،تعادل شيميايي:هر کدومشون 2تا---
ساختار اتم،ترکيبات کوولانسي،ترمو ديناميک:هر کدام 3 تا---
استوکيومتري،محلول ها،اسيد ها وباز ها،الکتروشيميايي:هر کدوم 4 تا---
درس شيرين ديني:27::
ديني سال دوم:9تا---
ديني سال سوم:9تا---
ديني پيش يک:5تا---
ديني پيش دو:2تا---
درس ترش وشيرين عربي:5::
ترجمه وتعريب:7تا---مفهوم:1---درک مطلب:4تا---تشکيل:2تا---تجزيه وتعريب:3تا---قاعده:8تا---
زبان انگليسي:
گرامر:4تا---لغت ومعني:6تا---تکميل متن:5تا---درک مطلب:10---
پس خیلی عالیه من از چند دست بودن کتاب ها عینه قلم چی بیزارم برای همین برای همیشه قلم چی رو از اول گذاشتم کنارنقل قول:
قسمت اول : گلواژه تمام چیزهاش توی یک کتاب هست ، مثلا فیزیک 2 ـش اینجوریه :
توضیح کامل درس + تعدادی مثال + پرسش های تشریحی + پاسخ های تشریحی مخصوص امتحان نهایی + تست + جواب تست + نمونه سوال امتحانی + جواب نمونه سوال امتحانی + بارم بندی امتحانات
خلاصه خیلی کامل هست !! همه ی اینها هم توی 200-300 صفحه هست ، کاملا کم حجم و مقوی !!
قسمت دوم : جدا ؟ هری پاتری هستی ؟ ایــــول ! بزن قدش داداش ! بوس بوس !!! : دی
من خیلی دوست دارم امسال تابستون برای سومین بار هری پاتر رو بخونم اما متاسفانه میدونم که اگه هری پاتر رو بخونم دوباره تبِ هری پاتریم داغ میشه و میرم توی نخ هری پاتر ، برای همین به سختی جلوی خودم رو میگیرم که دوباره هری پاتر رو از توی کتاب خونه ام در نیارم و نخونم !!
+
اون استاد معجون سازی که آخرش پسر گلی شد ! فداش بشم ! چقدر لی لی رو دوست داشتشا ... : دی !!
دم رولینگ گرم با این داستان نویسیش ، همه رو در حد تیم ملی پیچوند !!
خیلی دلم میخواد هری پاتر رو از اول بخونم ... خیلی خیلی دلم میخواد ! بخونم به نظرت ؟!
+
ناموسن یه سوال : تو همون siavash taz نیستی که میخواست وقتی بزرگ شد فیلم های هری پاتر رو دوباره بسازه ؟ : دی
حتما میرم تو کارش
آره دادا هری پاتری تیرم هستم دو دورم کتاباشوخوندم و خوردم و باهاش زندگی کردم :46::20::8:
کلا مطالعی ی غیر درسیمو فقط هری پاتر تشکیل میده :31:
آره همون نخونی بهتره یه جور جاذبه داره از اول شروع میکنی تا تهش دوست داری بری که باید خودتو کنترل کنی ولی نمیشود متاسفانه:19:
نه ناموسن و خدایی نیستم .... اصلا نمیشناسمش من تازه یه هفته اسن با این فروم عالیو فوق العده آشناشدم :46::20:
نقل قول:
بحث کنکور با بحث امتحان نهایی زمین تا اسمون متفاوت هست.شما از کتابهای تست میتونید برای کنکور استفاده کنید.یکی از مشکلاتی که گریبان بعضی ها رو میگیره تستی خوندن هست که باعث میشه تو امتحانات نا موفق و توی کنکور موفق بشن.شما سعی کنید برای کنکور و تست فقط از اونها استفاده و برای امتحانات نهایی از کتب مربوطه استفاده کنید.