با سلام من سینمای خانگی سامسونگ مدل c555 خریدم .تمام فایلها مثل: mp3 -divx -dvd و... را پخش می کند ولی سی دی معمولی را پخش نمی کند لطفا مرا راهنمایی کنید
آیا مثل tv پنل مخفی دارد تا بتوان تنظیمات آن را تغییر داد؟
Printable View
با سلام من سینمای خانگی سامسونگ مدل c555 خریدم .تمام فایلها مثل: mp3 -divx -dvd و... را پخش می کند ولی سی دی معمولی را پخش نمی کند لطفا مرا راهنمایی کنید
آیا مثل tv پنل مخفی دارد تا بتوان تنظیمات آن را تغییر داد؟
سلام
من طبق اموزشها کلیه برنامه ها رو فعال کردم
برای ظبط هر نوع فلشی و هارد اکسترنالی به دستگاه وصل میکنم نمیتونم رکورد بگیرم هر دو مورد رو با خود تلویزیون فرمت کرده ام اما بازم نشد دوستان اگر راهکاری بلدن منو راهنمائی کنند با تشکر
با سلام :
من برنامه rusamsungTVcommunicator را دانلود کردم ولی برای نصبش مشکل دارم لطفا یکی من را راهنمائی کنه
و سوال دوم موقعی که برنامه فوق را اجرا میکنیم الزاما بایستی کامپیوتر به اینترنت وصل باشه یا نه ؟ ممنون
این نرم افزار نصب نمی خواد فقط باید اجراش کنی، موقع اجرا هم، هم Tv هم کامپیوتر باید به شبکه وصل باشن،نقل قول:
منظور از شبکه اینترنت نیست، یعنی اینکه هر دو باید به مودم وصل باشن حالا یا به صورت وای فای یا باسیم،
یه مورد مهم اینکه آی پی TV حتما باید 192.168.1.100 باشه،
نقل قول:
سلام دوستان چي مي شه به ما هم كمك كنيد اين همه از دوستان خواهش كردم تلويزيون من 6920 مي خواهم بدانم آيا ضبط برنامه رامي شه فعال كرد يا نه و همچنين در مورد سه بعدي نمودن كانلهاي ديگررا با تشكر
نقل قول:
دوستان من چشم انتظارم
بله دوستم میشه ولی فقط از شبکه دیجیتالنقل قول:
سه بعدی نمیشه حتما باید فیلم یا کانال سه بعدی باشه
ولی میتونی با کنورت دو بعدی به سه بعدی روی دکمه کنترول استفاده کنی ولی باز هم مثل سه بعدی نمیشه
با سلام من یک ماهی میشه که یک 40D6960گرفتم یک بارریست فاکتوریش کردم و local رو هم به استرالیا تغییر دادم چند وقته تو فیلمهایی که توسط کانالهای دیجیتال پخش میشه تو قسمتهایی که حرکتهای سریع تو فیلم هست تصویر به صورت پرش پرش و آهسته نمایش داده میشه! آیا ممکنه که این از ریست کردن lcd باشه یا از روش پخش صدا و سیما است؟ به تنظیمات داخل تلوزیون هم مثل Motion Pluse و حالت فیلم زیاد ور رفتم نشد؟؟؟
hgjعداز ورود به منوي سرويس وپخش آپشن تنظيمات مربوطه به model و localset غير فعاله
برای فعال كردن اون به اين روش عمل كنيد:
يك عدد فلش كه با فايل سيستم فت 32 فرمت شده باشه روبه تلويزيون وصل كنيد
تلويزيون راروشن كرده وكد زير را دركمتر از 3 ثانيه وارد كنيد
از چپ به راست
mute=1=1=9=ok
منوي hotel mode ظاهر ميشود اين گزينه را روشن كرده وسپس تلويزون را خاموش كنيد
سپس روشن ووارد سرويس بشويد به مسيرزير برويد
contorol=hoteloptions=clonetvto usb
اين كار اطلاعات ذخيره شده كانالهاي ديجيتال روي فلش ذخيره ميكندكه بعدا هم قابل بازيابيه در اينجا كار تمام است.
الآن بسياري از قابليتهاي ديگرنيز فعال شده مانند:pvr
به مسير مرحله 4 برويد و hotelmode را خاموش كنيد
توجه اگر اين كار را نكنيد بخشي از قابليتهاي تلويزيون غير فعال ميشود
ودر پايان تلويزيون را خاموش وروشن كنيد. می گم hotel mode ندارم. همه این کارا هم کردم و اوکال ست فعال نشد.
رنگ تصویرم سبزه.
3 دی هم نمیشه . وقتی هم با بلوری پلیر 3 دی ÷خش می کنم . تصویر به بالا حرکت می کنه .
با عینک تصویر مخشوش و بدون عینک مثل دو بعدی
مثلا روی کانال اسکای و اچ دی 1
عزیز خیلی زحمت کشیدی یه کاری اگه امکانش هست برام بکنین . منوی مخفی این مدل رو همون طور که کارخونه تنظیم کرده می خوام. ریست هم نمیشه به حالت اولش در بیاد