با عرض سلام
سایت 4share فیلتر شده
و من هر کاری میکنم دانلود نمیشه ...
میشه راهنماییم کنید..
ممنونم
Printable View
با عرض سلام
سایت 4share فیلتر شده
و من هر کاری میکنم دانلود نمیشه ...
میشه راهنماییم کنید..
ممنونم
لینکش کار نمیکنه!
سلام.لینک یه فایله آموزش رفرنس نویسی گذاشتم.قسمته آخرش روش ایجاد style جدید برای رفرنس نویسی توضیح داده.یه تعداد رفرنس تو سایتش معرفی کرده که میشه به لیست رفرنسهای word اضافه کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پست قبل و خوندید من این استایلهای جدید برای رفرنس نویسی به ورد اضافه کردم. حالا میخوام یک رفرنس سفارشی برای خودم بسازم.اگه میتونید تو این زمینه کمک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببینید یه ترفند خیلــــــــــــــــــــــ ـــی خیلــــــــــــــــــــــ ــــــــــی جالب که فقط توی 2007 و 2010 جواب میده اونم اینه که بعد از اینکه صفحات رو شماره گذاری کردید اگه شماره ی صفحه ی شما انگلیسی بود شماره ی یکی از صفحات رو انتخاب کنید (های لایت ) تا آبی بشه سپس کلید های ctrl+shift سمت راست صفحه کلید رو بزنید تا شماره بندی صفحه فارسی بشه برا انگلیسی کردن کلیدهای سمت چپ رو بزن . جالبه نهنقل قول:
درود برشما
از زحمتي كه كشيده ايد سپاسگزارم. اما لينكي كه گذاشتيد باز نمي شود. راهنمايي كنيد.
دانلود نمیشه
سلام
ممنون بابت فایل آموزشی که درست کردید اما من هم نتونستم دانلود کنم چون سایت SkyDrive عضو شم تا بتونم برای دانلود میگه باید اول عضو بشید و منم عضوش نیستم، حتما باید توی این سایت عضو بشم تا بتونم دانلود کنم؟
در ضمن من خیلی به این فایل نیاز دارم
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
لینک رو بیزحمت اصلاح کنید.
سلام
اگه امکانش هست میشه فایل دانلودشو برام میل کنید (آموزش حرفه ای word 2007)