منم به دوستان رئالی از جمله خودم تبریک میگم
واقعا از این پیروزی خوشحال شدم.+ بازی زیبای تیم و مهار بارسلونا
خیلی خوشحالم....واقعا چسبید.:31:
Printable View
منم به دوستان رئالی از جمله خودم تبریک میگم
واقعا از این پیروزی خوشحال شدم.+ بازی زیبای تیم و مهار بارسلونا
خیلی خوشحالم....واقعا چسبید.:31:
منم به همه ی رئالیها این برد رو تبریک میگم...
اما در مورد بازی:
بازی بسیار جالب و خوبی بود و هر دو تیم خوب بازی کردن
نیمه ی اول رو تقریبآ رئال عالی بود و همه ی راههای نفوذ بارسا رو بسته بود و خیلی هم عالی حمله میکرد و چندتا موقعیت خیلی خوب رو از دست داد...
ولی نیمه ی دوم بارسا بازی رو کاملآ در دست گرفت(چون رئالیها به خاطر دوندگی نیمه ی اول خسته شده بودن) و رئال به جز یک حمله دیگه توپی رو نتونست رو دروازه ی بارسا بیاره...
تو این نیمه موقعیتهای بسیار خوبی رو کاسیاس ازمون گرفت و اگه کمی دقت میکردیم کار تموم بود...
با شروع شدن وقت اضافی اول بارسا بزم توپ و میدون رو در دست داشت که روی یه ضد حمله همه چیز به هم خورد(اگه قد پینتو کمی بلندتر بود یا ابیدال:41:در بازی بود هیچ وقت رونالدو همچین گلی نمیتونست بزنه) و بعد از گل هم مورینیو به شیوه ی معروف خودش(اتوبوس پارک کردن) روی اورد(که منطقی هم بود) و با بازی تاخیری و تلف کردن وقت جام رو به مادرید برد...
در کل بازی یک طرفه ی مطلقی رو ندیدیم(هر چند بارسا بازم برتر بود) که بگیم رئال شانسی برد ولی ما اگه قدر موقعیت هامون رو میدونستیم 100% بازی رو میبردیم ولی میگن تیمی که گل نزنه گل میخوره که مصداق امشب تیم ما بود...همه ی اینا رو با در نظر نگرفتن داوری گفتم...
اما در مورد داوری:تو عمرم در چنین مسابقه ی مهمی داور به این خنگی ندیده بودم،کلا داوری بد جوری به ضرر بارسا بود...
اربلوا باید تو دو صحنه کارت قرمز مستقیم میگرفت که داور...ندید،همچنین چندتا بازیکن دیگه ی رئال باید کارت میگرفتن که نگرفتن!!!
ولی در کل بارسا شایسته ی بردن این بازی بود که به نا به دلایل بالا باخت...
لیگ قهرمانان میبینمتون...:5:
به نظرمن دیشب و خصوصا در وقوت اضافه (:31:) بارسلونا به یه Plan B احتیاج داشت
چون دیگه نمیتونست بازیه همیشگیش رو ادامه بده.
اول تبریک میگم به رئالی ها مبارکتون باشه
در مورد بحث داوری هم داور خیلی به هر دو طرف رحم کرد اگه می خواست کارت بده همون اول بازی باید خیلی کارت میداد شایدم نیمه اول اخراجی داشتیم اون اول بازی هر دو طرف خیلی خشن بازی می کردن ولی به نظرم باعث شد بازی جنگنده تر بشه و زیبا . ولی تو بعضی جاهای خیلی واضحم کارت نمیداد . شاید اگه همون اول بازی شروع می کرد به کارت دادن بازی از نفس می افتاد و بازی محتاطانه میشد . ولی بازی زیبایی بود . هر دو طرف خوب بازی کردن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم داور دست به کارتی هم بود اما می خواست خودشو کنترل کنه. پا گذاشتن رو ویا و زدن تو ... آدریانو رو ندید؟!
رئال مادرید 1 – بارسلونا صفر: اولین جام با مورینیو
رئال در وقتهای اضافی توانست بارسلونا را ببرد.
سایت گل – ژوزه مورینیو اولین جام این فصل را برای رئال مادرید به ارمغان آورد.
رئال مادرید بازی را مانند دیدار لالیگا با سه هافبک تدافعی آغاز کرد. دیدار دو تیم در نیمه اول بسیار خشن بود و بهترین موقعیت هم نصیب رئال شد که ضربه سر پهپه روی سر دنی آلوس به تیر دروازه برخورد کرد و از نزدیکی تیر دیگر به بیرون رفت.
بارسلونا در نیمه دوم دست به حملات گسترده زد و حتی یک بار هم دروازه رئال را گشود، اما ضربه پدرو روی پاس لیونل مسی به دلیل موقعیت آفساید این مهاجم اسپانیایی مردود اعلام شد. دو تیم موقعیتهای دیگری هم داشتند که با واکنشهای عالی کاسیاس و پینتو به گل تبدیل نشد.
در نهایت بازی به وقتهای اضافی کشید و کریستیانو رونالدو در دقیقه 102 تنها گل دیدار را زد. پاس مارسلو به آنخل دیماریا رسید که دنی آلوس را جا گذاشته بود و سانتر فوقالعاده دیماریا با ضربه سر دیدنی کریس رونالدو در قعر دروازه خوسه پینتو قرار گرفت.
بارسا پس از این گل به پیش تاخت ولی نتوانست گل تساوی را بزند. در آخرین لحظات دیدار هم دیماریا به دلیل خطا روی مسی که داشت به سمت دروازه رئال میتاخت کارت زرد دوم را گرفت و اخراج شد.
این اولین جام مورینیو با رئال مادرید بود و دو تیم اکنون به دیدار لیگ قهرمانان میاندیشند.
By Hamidreza Keshavarzکد:http://www.goal.com/iran/match/57334/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-vs-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF/report
ژوزه مورینیو: این جام به همه تعلق رئالی ها دارد
ضربه سر کریس رونالدو در نیمه اول وقت های اضافه بازی موجب تا رئالی ها به اولین جام شان از فصل 08-2007 دست پیدا کنند
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، پیروزی 1-0 تیمش مقابل برسلونا در فینال کوپا دل ری را به همه هواداران رئال تقدیم کرد.
ضربه سر کریس رونالدو در نیمه اول وقت های اضافه بازی موجب تا رئالی ها به اولین جام شان از فصل 08-2007 دست پیدا کنند.
آقای خاص در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این جام تنها به من تعلق ندارد. این متعلق به همه رئالی هاست. قهرمانی با رئال بسیار جالب است اما من تنها برای بردن جام اینجا نیستم. یکی از اهداف من تغییر ساختار باشگاه وذهنیت افراد آن است. اگر ما امروز به پیروزی نمی رسیدیم، تنها تفاوتش ایت بود که ناراحت می شدیم."
سرمربی سابق اینتر همچنین از شیوه بازی تیمش بسیار راضی است و در این مورد گفت:" ما اشتباهات خیلی کمی داشتیم و ازنظر تاکتیکی در مجموع خیلی خوب بودیم. در وقت های تلف شده آنها (تیم بارسا) خسته شده بود و احتمالا ناامید شده بودند زیرا نتوانسته بودند به چیزی که به آن عادت داشتند، برسند.
این یک بازی پایاپای بین دو تیمی بود که خیلی به هم نزدیک هستند. ما در نیمه اول بهتر بودیم و آنها در نیمه دوم. ایکر و په په فوق العاده بودند.
نمی توانم بگویم من باشگاه را به مسیر موفقیت برگرداندم. کسب جام همیشه لذت بخش است اما باید کسانی که با آنها کار می کنم را مورد ستایش قرار دهم زیرا آنها به من کمک کردند در چهار کشور مختلف، چهار قهرمانی در جام حذفی به دست بیاورم.
آنهایی که از من انتقاد می کنند می توانند هر چیزی که دلشان می خواهد بگویند اما من سعی می کنم همیشه بهترین شرایط را برای بازیکنانم فراهم کنم. همیشه وقتی حریف بهتر بازی می کند، شما ضریه می خورید. این بسیار مهم است که متحد بمانید زیرا فوتبال دقیقا همین است."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/04/21/2451243/%DA%98%D9%88%D8%B2%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%B9%D9%84%D9%82-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
2011/4/21
پپ گواردیولا: همیشه پیروزی بهتر از باخت است/ باید اتحادمان را حفظ کنیم
سرمربی بارسلونا در دیدار شب گذشته تیمش مقابل رئال در فینال کوپا دل ری، اولین شکستش مقابل این رقیب دیرینه را با ضربه سر کریس رونالدو متحمل شد
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، در دیدار شب گذشته تیمش مقابل رئال در فینال کوپا دل ری، اولین شکستش مقابل این رقیب دیرینه را با ضربه سر کریس رونالدو متحمل شد.
با این وجود او سعی کرد در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی بسیار سیاستمدارانه به سوالات خبرنگاران پاسخ بدهد.
" در این بازی باید یک تیم برنده می شد و یک تیم بازنده. نه چیزی بیشتر و نه چیزی کمتر. ما باید سرمان را بالا بگیریم زیرا تا پایان فصل راه زیادی نمانده و باید ببینیم چطور به پایان می رسد.
همیشه پیروزی بهتر از باخت است اما ما باید این شکست را فراموش کنیم. ما در لیگ موقعیت خوبی داریم و باید مطمئن باشیم که این روند ادامه پیدا می کند."
گواردیولا همچنین از هواداران تیمش تشکر کرد و گفت:" ما باید این شکست را هضم کنیم. آنها (رئالی ها) در نیمه اول خوب بازی کردند . ما در نیمه دوم بهتر شدیم اما در دیدار مقابل تیمی مانند رئال هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.
آنها بازی مستقیم، تصاحب توپ های دوم و انجام یک بازی سریع را در برنامه داشتند. فکر می کنم ما خوب بازی کردیم. فکر می کنم بعد از باخت همه انتقاد می کنند اما ما نیمه دوم خوبی داشتیم و در وقت های اضافه هم خوب بازی کردیم. هیچ وقت بازی کردن مقابل تیمی که چنین بازیکنان بزرگی دارد، کار آسانی نیست.
ما باید به راه مان ادامه بدهیم و اتحادمان را کنیم. ما باید ابتدا در لیگ قهرمان شویم . سپس تلاش کنیم به فینال ومبلی برسیم."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/04/21/2451256/%D9%BE%D9%BE-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7
2011/4/21
Sergio Ramos: We will follow Jose Mourinho to the death
Jose Mourinho: according to the newspapers I should have played with six forwards. We played like we played
دوستان! (رئالی های عزیز)
به خدا پی سی تاپیک مخصوص عکس های ورزشی داره... این چند صفحه اخیر تاپیک انصافا خیلی شلوغ شده! و البته سنگین! (از اسپویلر هم استفاده نمی کنید آخه!) لطفا:11::
قربون همتون:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149525
یاعلی:11:
پ.ن:
ای ضد بارسایی! جواب شما که ضد بارسایی هستید رو چه میشه داد؟!(تو پ.خ حالیت می کنم!):31::46:نقل قول:
Just Kidding!:46:
آره همه میگن.نقل قول:
بازم بعضی ها میگین که مورینیو فقط یه مترجمه و اینا؟
طوری حرف نزنید که بعداز 2تا بازی باقی مونده پشیمون بشید