سلام
ببخشید یه سوال داشتم
دوستان شما احیانا در این چند هفته اخیر به نسبت قبل افت و متغیر بودن بازه و میانگین "پینگ" رو احساس نکردین؟ حقیقتش من از جای دیگه ای وایرلس دارم و تا قبل از این مدت, همه چی ایدال بود ولی الان یه مدتی هست که وضعیت پینگ خیلی متغیر شده و بالا و پایین زیاد پیدا کرده یعنی مثلا قبلا که با ip 4.2.2.4 پینگ میگرفتم بازه ای بین 150 تا 170 بهم میداد(با سرعت 1 مگ) و وقتی مثلا 4-5 دقیقه هم صبر میکردم از این بازه خارج نمیشد ولی چند هفته هست که وقتی پینگ میگیرم مثلا 10-15 خط پینگ روی 160-170 هست ولی بعد یهو شرایط عوض میشه و به اعدادی مثل بالای 500 هم میرسه و حتی بالاتر و هی خوب و بد میشه ولی بعد دوباره برمیگرده به وضع نرمال و طبیعی خودش !!؟ البته چند روزش رو میشه گذاشت به پای انتخابات که طبیعی هست افت و بعد از گدشت چند روز درست وضعیت ولی بعدش دوباره وضع متغیر شد و خیلی برام عجیب بود,با پشتیبانی هم که صحبت کردم گفتن که گویا ایراد از مخابرات و اون درگاه اصلی و ورودی کشور هست و dns مشکل پیدا کرده و زیر ساخت اختلال داره و یه همچین چیزایی(ببخشید اگه اشتباه میگم خیلی وارد نیستم رو این مسایل فنی) و ای پی 4.2.2.4 فعلا (کیفیتش) بهم خورده و در کل اختلال از مبدا هست و از طرف سازمانی هست که کارای اینترنت رو تو ایران ردیف میکنه یعنی مخابرات و البته گویا در حال رفع این اختلال هستن و قراره مشکل برطرف بشه و گفتن که این مشکل برای تمام شرکت ها به وجود اومده و شدت و ضعفش هم شانسی هست و یه مدت ممکنه گریبان گیر یه شرکت بشه و مدتی بعد یقه شرکت دیگه ای رو بگیره و شانس به کدوم ای پی بیفته.
حالا میخواستم از شما که خودتون در این کار هستین و اطلاعات زیادی هم راجع به این مسایل دارین بپرسم که این مشکل و اختلال دقیقا چی هست؟
با سپاس فراوان