سلام. دیروز صبح d6600 46 از بانه رسید. ساعت 5صبح!
سعی میکنم یه بررسی کامل در اولین فرصت بنویسم. یه چند مورد که به ذهنم میرسه اینه که مشکی بسیار عمیقی داره واقعا تعجب کردم ضمنا crm 400 hz واقعا کارایی داره. دقیقا همون چیزی که میخواستم:-) پنل هم براق بود. refresh rate صفحه هم 120 auto motion plus hz هست. one design سامسونگ غوغا کرده:-) یعنی کادر بسیار نازکی داره. hd عالی.sd معمولی (نظر من).
ضمنا موقع تحویل برچسب سریال روی کارتن مخدوش بود و سریالش معلوم نبود ولی خود پنل هیچ مشکلی نداشت و کاملا نو بود. تست پیکسل هم گرفتم ok بود. پیچهای پنل هم باز نشده بودند. برچسب پشت پنل هم هیچ مشکلی نداشت و سریالش کاملا مشخص بود. ضمنا ساعت کارکرد پنل هم هر کاری کردم توی منو مخفی نتونستم پیدا کنم. ولی دیگه انقدر تصویر تلویزیون و زیبایی پنل هوش از سرم برده بود که تحویل گرفتم. یدونه عینک هم بهم دادند که نو بود اما کد رو ش نزده بود که ببینم اصلا مال تی وی های 2011هست یا نه. چون ظاهرا 2011 های سامسونگ از بلوتوس استفاده میکنند برای active shuter. سورس و پلیر 3d که نداشتم از قابلیت2d to3d خود پنل استفاده کردم عینک رو هم روشن کردم اما چیزی ندیدم! حالا توی تهران که بیاد میرم ببینم عینک مال خودشه یا نه. سوالی بود در خدمتم. در اولین فرصت عکس میذارم. ممنون از راهنمایی دوستان...