نقل قول:
پس به نظرم تا ۱.۵ سال دیگه X4 965 تو گیم عملکرد بهتری داره...اختلاف فرکانسشون با هم زیاده...
هیچ مدرکی برای این حرف نیست . ممکن یه ماه دیگه هم این اتفاق بیوفته . دارن رو موتور خاصی که اسمش یادم نیست کار می کنند که از همه ی هسته های ریل استفاده می کنه . 100% 1055
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
نقل قول:
اگر 2 تا هارد 500 داشته باشی ویکی خراب بشه نصف اطلاعاتت رو از دست می دی ولی اگر 2 تا هارد 500 رو راید کنی اگه یکی خراب بشه باز هم کل اطلاعاتت رو از دست می دی در عوض سرعت تبادل اطلاعاتت در حالت سوم 2 برابر دو حالت دیگست من به شخصه یه دوازده سیزده سالی میشه هاردم نسوخته
اما تو ی رید 0 همه ی اطلاعات از بین میره . در ضمن مگه هارد اسباب بازی که خراب بشه ؟ فقط ضربه های محکم می تونه یه هارد رو داغون کنه + نوسانات برق ...
نقل قول:
در مورد مانیتور هم چون 1080p بود برای بازی بزرگتر بود تلوزیون هم بود ----t هم بود و... گفتم شاید واقعا برانون سوال پیش اومده
اما ایشون تلویزیون نخواستن ... P22500 نیاز های اتیشون را کاملا رفع می کنه و فول اچ دی هست به قیمت 220
نقل قول:
در حال حاضر چون بازی ها 6 هسته رو ساپورت نمیکنند و بخاطر اختلاف فرکانس زیاد با 965 به نظرم انتخاب مناسبی نیست مخصوصا اگر نخوایم اور کنیم. 1090 هم برای گیم فرق زیادی با 965 نمیکنه منم گفتم اگر حال واینده را بخواد 1090 بهتره هر چند تو اون رنج قیمت برای حال اینتل بهتره
دوست عزیز 1090 خودشش 6 هسته ایی هست .دلیل انتخابم رو هم گفتم .