مثل اینکه جناب دارک سرشون شلوغه!نه فرقی نمیکنه!من از برنامه ویو اسپوفر 2.5 استفاده می کنم و راحت بازی ها رو نصب می کنم.تا الان بازی هایی مثل shift , gt racing , sims , hwax , gangstar , bruce lee و چنتای دیگه نصب و اجرا کردم.شاید با اون برنامه ای که جایگزین میکنید مشکل دارید.ببینید بعضی بازی ها رو باید حتما روی یک برنامه ی خاص اسپوف کنید.بعد از اینکه اون برنامه ی رایگان رو رو گوشیتون ریختین گوشی رو در حالت کارت حافظه به کامپیوتر وصل کنید بعد برنامه ویو اسپوفر 2.5 رو اجرا کنید و در قسمت original app آدرس بازی پولی رو که گرفتین بدین(این بازی حتما باید به صورت چنتا فلدر که شامل اسامی bin , info , data , res و share باشه) بعد تو قسمت container app آدرس پوشه ی برنامه ی رایگانی که دانلود کردین رو از تو مموری کارت گوشیتون پیدا کنید(اسم این فلدر معمولا به صورت یه عبارت قروقاطی نمایش داده میشه مثل 7zb891xb یه همچین چیزی , بنابراین اگر چنتا بازی رو مموری کارتتون دارین باید یکی یکی پوشه ها رو انتخاب کنید ببینید کدوم پوشه ی موردنظر شماست) بعد از این کار درنهایت گزینه ی spoof رو بزنید و صبر کنید تا کار برنامه تموم بشه.بعدش یه بار زبون گوشی رو عوض کنید و دوباره برگردونید به حالت قبل.الان دیگه برنامه ی شما نصب شده.واسه اجرا هم باید به اینترنت وصل بشین و از توی سامسونگ اپز اسم اون برنامه ی رایگان رو که اول نصب کردین سرچ کنید و بعد اونو لانچ کنید.