سلام .خب گوگل مپ همينجوريه ديكه .واسه ديدن نقشه بايد آنلاين باشي. ميتوني نرم افزاراي ديگه اي رو نصب بكني و نقشه رو به صورت آفلاين بريزي توش كه ديگه نيازي به اينترنت نداشته باشي واسه ديدن نقشه..بگردي هست تو نت.نقل قول:
Printable View
سلام .خب گوگل مپ همينجوريه ديكه .واسه ديدن نقشه بايد آنلاين باشي. ميتوني نرم افزاراي ديگه اي رو نصب بكني و نقشه رو به صورت آفلاين بريزي توش كه ديگه نيازي به اينترنت نداشته باشي واسه ديدن نقشه..بگردي هست تو نت.نقل قول:
سلام. شما گوگل مپ 5.8.0 را نصب کن و از داخل labs گزینه pre cache map area را فعال کن بعد جایی که دسترسی به اینترنت داری یکجایی از نقشه را نگه دار تا اطلاعات مربوط به اون نقطه را بهت نشون بده روی اون فلش کوچیک تب کن تا بک منو برات باز بشه و گزینه اخر را که همون pre cache هست را بزن تا شروع کنه به دانلود. این کار تا شعاع 10 کیلومتری را برات دانلود میکنه و دیگه نیازی به اینترنت نیست.نقل قول:
موفق باشی
میشه با استفاده از چیز پی ان از اندروید مارکت استفاده کرد؟
نقل قول:
در بعضی از گوشی ها جواب میده ولی میتونید از برنامه فارسی بازار یا سامسونگ اپ یا نرم افزار های دیگه هم استفاده کنید.
ببخشید که این سوالا رو اینجا میپرسم :
- میشه از دسته های بلوتوثی xbox یا ps3 برای بازی کردن با گوشی استفده کرد؟ ( گوشیم I9003 )
- میتونم گوشیمو به تلویزیون وصل کنم ؟و جعبه گوشی کابل نبود
سلامنقل قول:
- فکــر نکنم بشـــه اینجوری اگــه بود که عالی میشــد !
- اگه کابلش باشــه تـو بازار میتونـی اینکارو کنی !
موفق باشید!:40:
من هر کاری میکنم با adsl نمی تونم به گوشی وصل شم (از طریق وایرلس لپ تاپ ) یه اموزش هم تو همین سایت بود رفتم ولی نشد htc wildfire
نرمافزار نصب اندروید بر بروی htc hd2 رو میخواستم کس میتونه کمک کنه
من گوشي xperia x8 دارم كه اندزويد 2.1 داره
چطوري برنامه روش نصب كنم ؟ هيچي روش نصب نيست مثلا ديكشنري و gps و and explorer و بازي اين چيزها ميخام روش نصب كنم
با تشكر