با سلام
لطفا اطلاعاتی را در مورد سخنگو بودن پرندگان در اختیار من قرار بدین
Printable View
با سلام
لطفا اطلاعاتی را در مورد سخنگو بودن پرندگان در اختیار من قرار بدین
هر جا میری مرآت نرو .
آشغال ترین آزمونه.
همون کانون از همش بهتره.
این چه ربطی به تاپیک داره؟؟؟نقل قول:
چه جور اطلاعاتی نیاز دارین؟نقل قول:
اینجا که جاش نیست.ولی شما پیام شخصی بدین تا اطلاعات در اختیارت بزارم
من که مدرسه تیزهوشان درس میخونم مرآت رو اجباری میدم و تازه دبیرای ------ ما نمره آزمون رو نمره مستمر میذارند! در کنار مرآت کانون هم میرم اما وقتی سوالاشو با ازمونهای دو سه سال پیش خود کانون مقایسه میکنم خیلی تکراری اند. دبیر فیزیکمون هم که میگفت کانون چون از بانک سوال استفاده میکنه سوالاش تکراریه و دیگه سوال طرح نمیکنن. میگه فقط گاج طرح میکنن و گزینه 2 . در کل به نظر من همون گزینه دو خیلی عالیه.:20:
برنامه ریزی گزینه 2.
اول یه چیزی رو بگم که خیالم راحت بشه.اونم اینکه آقا آزمون آزمایشی تنها فاکتور موفقیت نیست دوستان من.درسته که یکی از ارکان مهم به حساب می آید ولی همه چیز نیست.مهم تلاش و پشتکار درست فردی است.این از این.
اما موضوع اصلی یه سری از بچه های فروم نسبت به برنامه ریزی گزینه انتقاد داشتندکه میگفتند خوب روی مرور جمبندی وقت نمی زاره.ببین من نه بابام رئیس گزینه 2 است نه ازش پول میگیرم که براش تبلیغ کنم.من به غیر از مبتکران در بقیه آزمون دیگر شرکت کرده ام.(قلم چی و مرات و گاج وگزینه2)خب ولی واقا اونی که برای من بهتر بوده گزینه 2 بوده.بازم میگم برای من بهتر بوده.نگاه کنید گزینه برنامه ریزش رو من خیلی قبول دارم.اول این که فاصله آزموناش خوبه نه کمه مثل قلمچی نه زیاد مثل سنجش.تعدادشون هم عالیه و آدم بعد از عید آزمون زده نمیشه به اصطلاح.
برنامه ریزی گزینه دارای 7 فاز است.فاز 1.خوندن پیش و پایه(اختیاری)(4تا آزمون) فاز 2.جمع بندی پیش 1 فاز 3.مطالعه پیش 2 و پایه(اختیاری) (2 آزمون) فاز 4 و 5:جمعبندی پایه و مطالعه پیش2(2 آزمون) فاز 6:جمع بندی پیش 2. فاز 7.آزمون جامع(2 آزمون)
این واقعا یه برنامه حساب شده است مخصوصا برای دانش آموزان پیش(چهارم!!!!) که میتونند درس های پیش و پایه رو به صورت موازی جلو ببرند.
یه مسئله ای که هم است توی برنامه ریزی گام اول و مرور آخر است که تعیین ساعت مطالعه می کنند.من خودم هم اینو قبول ندارم کار اشتباهی است.مخصوصا تو تابستان.ولی توی خرداد منافع زیادی داره که بعدا مفصل توضیح می دم.
ولی نکته مهم این جا است که برنامه ریزی طی سال (40 هفته) این شکلی نیست اصلا دوستان.گزینه 2 برنامه رو به صورت هفتگی میده. و ریز کردن و تقسیم درسهاو ساعت ها با خودمونه.فاصله ی بین آزمون ها سه هفته است.2 هفته مطالعه 1 هفته جمع بندی ومرور و تست و...این کار 2تا حسن داره.1.دست آدم برای تعیین انعطاف پذیری برنامه 2.آدم سردر گم نمی شه که کی چه درسی رو بخونی!!!!!
اینم یه چند تا قسمت از برنامه ها برای شما.سوالی داشتین در خدمتیم.
http://www.irfreeup.com/images/6r2i5u3mch6qr2m8veva.rar
حتما فایلو dl تا دقیقا متوجه بشین.
باسلام
لطفا بودجه بندی آزمون قلم چی سال 89 -90 رو یکه به من بده
باتشکر
با سلام
من الان دانشجوی رشته پلیمر امیر کبیر ام
2 ساله که کنکور دادم یعنی 88و89 که ساله اولم رتبه ام شد 2136
و ساله89 یعنی امسال شدم 638
من ساله اول سنجش می دادم و خیلی هم واسه کنکور88 خرج کردم از معلم خصوصی تا بهترین کتابها و آموزشگاه ها البته بنیه علمی بالایی داشتم وتو المپیاد شیمی مقام دوم رو آورده بودم
به نظر من اگه یکی از من بپرسه می خوام تو کنکور آزمایشی ثبت نام کنم من بهش میگم"بعده عید وفقط آزمون های جامع "
چون هر جور هم که باشه برنامه ی کنکور آزمایشی باعث می شه تو مسیر وهدف مشاوران کنکورشون قدم بزاری و از خودت قدرت تصمیم و برنامه ریزی رو می گیره
بعد عید هم به خاطر جامع بودن وبالا بودن جامعه آماری به نظر من می تونه یه محک علمی برای خودت باشه
اما اگه بخوام رتبه بندی کنم:
گزینه 2 :ادبیات و دین وزندگی+زبان انگلیسی (تو کنکور89 ریدینگ عینا" در آزمون گزینه 2 اومده بود) در سطح کنکوره.
ریاضیات هم بد نیس البته هندسه وگسسته که واقعا" عالی بود
فیزیک هم که طراحش آقای نعیمی هست و نفر اول کنکور بوده سوالاتش سخته ولی اصلا" استاندارد نیس حتی آدمو از مسیر کنکور خارج می کنه
شیمی خوبه و میشه گفت استاندارده البته با یه مبتکران هیچ آزمونی برات سخت نیس
من خودم امسال 88-89 گزینه 2 بودم حتی مرور آخر هم شرکت کردم ولی در کل فک می کنم اگه نمی رفتم وبا برنامه خودم جلو می رفتم رتبه ام بهتر از این بود
قلمچی:با اینکه واقعا" پر سابقه ترین در زمینه کنکوره اما دیگه مثل قبل نمی تونه به داوطلبان پاسخگو باشه به خاطر اینکه کنکور الان مفهومی شده وطراحان قلمچی یا دبیران 50 سال پیش اند یا نفرات برتر کنکور که فکر می کنن چه کار بزرگی کردن که الان شدن طراح
البته بهترین سرمایه ی قلمچی فقط فقط جامعه آماری شه اونم به خاطر اینکه هم قدیمیه و هم اینکه همه فکر می کنن نفرات برتر کنکور اصلا" از بچگی تو کانون بودن نمی دونن که برای نفر اول هیچ فرقی نمی کنه چون اون استعدادشو داشته که شده نفر اول
حتی اگه دقت کنین می بینین که تایم سوالات کانون و نوع فونت و ارنج بندی سوالات اصلا شبیه کنکور نیست با اون حاشیه 10 سانتی!!
گاج:سوالاتش بد نیس ولی راستشو بخواین به پای گزینه 2 نمی رسه البته فیزیک ودیفرانسیل اش از گزینه بهتره من با دوستام تو یه هفته مانده به کنکور هم آزمون گزینه 2 و هم آزمون بزرگ گاج رو بررسی کردیم که به این نتیجه رسیدیم
سنجش :3 آزمون آخر فقط به خاطر جامعه آماری بیشتر خوبه ولی در کل میشه گفت منتخب سوالات کنکور های ساله قبل!
مبتکران ومرات نظری ندارم ولی آزمون های گاما رو دیده ام سوالاتش هم سطح گاجه
و در آخر
گزینه 2 به خاطر نوع وتیپ سوالات شبیه کنکوره ولیاز فیزیک ودیفرانسیل اش ناراضی ام
اگه اصرار دارین گزینه 2 ثبت نام کنین من سوالات سال قبل گزینه 2 رو تو سایت می زارم خودتون می تونین نظر بدین
در کل میتونیم بگیم گزینه 2 بهتره به خاطر خدمات جانبی و کارنامه های 7 گانه
ولی من مرور اخر رو توصیه می کنم
در آخر از اقای کریمی و ایزد پناه به ترتیب طراح دین وزندگی و گسسته هندسه تشکر می کنم که نکاتی رو تو مرور آخر مطرح کردن که تو هیچ جزوه وکتابی نمی شه پیداشون کرد
آرزوی موفقیت برای همتون:20:
دیگه فکر نکنم وقت این چیزا باشه.از قلم چی هم نمیشه به خاطر فونتو حاشیش اشکال بگیرم.واقعا که برنامش خوبه.اما باید بهش برسی.اگر عقب بمونی.تمام
clickestan عزیز,گفتی ارشیو پارسال گزینه 2 رو داری.میخواستم ببینم امکانش هست که در اختیار من هم قرار بدیش؟