نقل قول:
lol
به یارو میگم حالا با این سایه خطوط مویی توی 3 تا عکس چیو میخوای اثبات کنی، جنبه های تربیتیش رو به عرضه میگذاره...
من به شخصه وقتم ارزشمندتر از سر و کله زدن با یه آدم کم سواد همه چیز دانه...
حتی مطمئنم به قدر اندازه یه روزنامه همشهری کتب علمی نخونده و اصن نمیدونه کمربند ون آلن و غیره چی هستن؛ فقط باد معده و تکرار بدون فکر هر آنچه در برخی سایت های متوهم خونده... :n01:
وقت گذاشتن برای افرادی که جهل را انتخاب کرده و قبل از باورکردن یک موضوع، حداقل از گوگل استفاده نمیبرن، واقعاً حماقته... افرادی که درباره هر موضوعی با خوندن 4 خط، نظرات تخصصی میدن!
که البته یکی از خصایص والای ایرانیه :n01:
حتی زحمت فکر یا جستجو در همین تاپیکم به خودش نمیده؛ یه سری ویدئویی که بعضاً به طور مشخص اثبات شدن که یه عده با قصد و غرض به طور جعلی ساختنشون رو در همون لحظه اول، چون تأییدی بر عقایدشه میپذیره و تکرارشون میکنه...
اسم من مجید هست.اگه دوست داشتین میتونین مجید خطابم کنید.
من کسی رو مجبور نکردم که بیاد حتما" اینجا کامنت بزاره.
خب پس اگه وقت گذاشتن برای افرادی مثل من حماقته، از انسان فرهیخته ای مثل شما بعید هست که با توجه به اینکه وقتتون هم با ارزش هست به این حماقت ادامه بدید.
میتونم بپرسم شما خودتون کدوم کشور زندگی میکنید؟
بینید،من شخصا" با یک مورد و دو مورد مشکوک به این نتیجه نرسیدم.
از روزی که دیدم NASA به وضوح حرف C رو در عکس AS16-107-17446 پاک کرد!،(عکسی که به خاطر پر از اشکال بودن میشه گفت که معروفترین عکس NASA هست.) متوجه شدم که NASA یک ریگی به کفشش هست! و مطمئنا" NASA با این حرکت خودش رو زیر سوال برد،چون اگه بازتاب اون عکس توی سایت های مختلف قبل از این حرکت مثلا" 10% بود الان شاید به 90% رسیده باشه،چون همه یه نسخه از اون عکس داشتن یا حداقل یک بار اون رو توی آرشیو NASA دیده بودن.
که البته قبلش هم افراد زیادی میگفتن اون حرف C تصادفی هستش. ولی بعدا" معلوم شد این طور نبوده.
نقل قول:
فقط یک لحظه استفاده از مغز؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما عزیز باهوش، اگر منبع نوری به اون حد درخشان که کل بدن آلدرین رو روشن کنه موجود میبود، آیا در منطقه بزرگ پوشیده شده با فویل طلایی، بازتاب شدیدش رو نمیدیدید آیا...؟!!
مغز برای فکر کردنه... سطح ماه هم بازتاب داره سیاه نیست...!
خط سفید، بازتاب بدن نیل آرمسترانگه باهوش خان...
نظر لطف شماست
ولی به نظر خودم من زیاد که هیچی،کم هم باهوش نیستم! و با توجه به مطالبی که نثار بنده کردید و میکنید! فکر هم نمیکنم عزیز باشم!
اگه نظر من رو میخواین اگه میگفتین انعکاس سطح ماه هست،شاید قبول میکردم،ولی اینکه میگید انعکاس لباس خود آلدرین اونهم در در اون حالت که بدنش تماما" رو به جلو هست،پشت پاشنه چکمش منعکس شده! نه،به نظر من این گفته اشتباه هست.
فکر میکنم در مورد فویل ها و بقیه موارد این عکس جزئیات رو بهتر نشون میده.
نقل قول:
چون بر عکس شما که با خوندن 4 خط سخنان بیسوادانی همچون خودتون، خود رو همه چیز دان دانسته و نظریات تخصصی ارائه میدید، بنده اینطور نیستم...
در حین گذاشتن اون پست، من حداقل 10 صفحه توضیحات و documentation ـهای مختلف درباره دوربین های مورد استفاده در مأموریت های آپولو رو خونده و ده ها تصاویر رو مشاهده کردم و به یه اشتباه بزرگم پی بردم.
بنده دنبال اینکه بخوام مثل شما به هر روشی دخیل ببندم تا عقایدم رو اثبات نموده و اشتباهاتم رو پنهان کنم، نیستم و میگم در پست زیر
جایی که گفتم:
"" مربع ها روی شیشه محافظ در جلو چاپ شدن و سایه ـشون افتاده روی لنز ""
اشتباه کردم و با اثری که به خاطر کثیفی فیلتر و یا صفحه محافظ جلوی دوربین/چشم، رخ میده اشتباه گرفتمش...
خدا رو شکر که متوجه یکی از اشتباهاتتون شدید.
نقل قول:
ولی در پست بعدی، اشتباهم رو تصحیح کردم.
نقل قول:
نهایتاً هدف این مسئله چیه؟
ادعاهای دیگه شما، براشون توجیهی نیافتید، چسبیدید به چیزی که نه اثبات میکنه تصاویر در ماه گرفته شدن و نه برعکس روی زمین گرفته شدن...!!
مسلماً خارج از دو مورد نیست جوابش:
1- مشکل در جاسازی Reseau plate (یا فیلم) در یکی از دوربین ها در مأموریت Apollo 14 (هر سه تصویری که گذاشتید فقط متعلق به مأموریت آپولو 14 هستن).
2- به دلیل اینکه این موضوع فقط در تابش مستقیم یا با زاویه ی نور خورشید به لنز اتفاق افتاده، یه سری بازتاب و سایه افتادن داخل دوربین، منجر به این سایه ها "فقط در برخی نقاط" این سه تصویر شده....
نهایتاً من نمیفهمم شما چه نتیجه ای از اصرار بر این سه عکس میخواید بگیرید؟!
اصلاً شک دارم حتی قبل از ایده پردازی، به خودتون زحمت خوندن متون انگلیسی (که شک دارم اصولاً بتونید! وگرنه وضعتون این نبود!!) و دیدن تصاویر درباره این دوربین ها رو داده باشید...
کسی اصرار روی یک عکس خاص نداره.منتها چون دوستتون گفت من میخوام به تک تک عکسها و مطالب پاسخ مستند بدم و وقت هم ندارم من هم گفتم بسم الله الرحمن الرحیم از این عکس شروع کن.
حالت اول: از اونجایی که صفحه شیشه ای کاملا" فیکث هست و مکان +ها روی اون صفحه ثابت هست و +مرکزی هم دقیقا" در مرکز عکس هست و دقیقا" حالت 90 درجه داره(+ها کج نیستند) پس این حالت نمیتونه درست باشه،اگه مشکل در جاسازی فیلم باشه اصلا" نباید عکسی به این واضحی ثبت میشد. پس این حالت هم به نظر صحیح نیست.
حالت دوم:اول اینکه چرا فقط در بعضی + ها سایه افتاده؟ اگه مشکل فقط تابش مستقیم نور خورشید بود باد روی همه + ها سایه می افتاد،نه فقط بعضی از اون + ها.
دوم اینکه در همین ماموریت عکس های زیادی هست که خورشید دقیقا" مستقیم روی لنز افتاده ولی هیچ سایه ای دیده نمیشه.
این حالت هم به نظر صحیح نیست.
نقل قول:
درواقع میرسیم به پست دوم من و نتیجتاً:
تفاوت این دوربین:
اونها دو تا دوربین نیستن ها! اگه به عکس هم دقت کرده باشین روی عکس مدلش رو نوشته.
نقل قول:
با مدل مشابهی که در بازار عرضه شده بود، در 4 مورد بوده.
..
سند؟
نقل قول:
نهایتاً من نمیفهمم شما چه نتیجه ای از اصرار بر این سه عکس میخواید بگیرید؟!
من از اول گفتم این عکسها مشکل داره و شما هر بار یک حرفی میزنید.
یه بار میگین اصلا" مشکلی نداره و ...
بعد میگین ببخشید اشتباه کردم
از آخر هم که به دو حالت ختم کردید،اون دوحالت هم که پاسخش رو دادم.
حالا هم باز میگید:
نقل قول:
یه مورد احتمال دیگه هم اینه که نگاه مستقیم به نور خورشید، به دلیل گرمایی یا تشعشعاتی، باعث اون سایه های + ها در اون سه عکس شده...
این حالت سوم رو که من اصلا" کلا" هیچی نفهمیدم.
نهایتا" به نظر شما کدوم حالت درسته؟ 1:عکس ها هیچ مشکلی نداره 2:دوربین مشکل داشته
کدوم حالت؟ تکلیف ما رو روشن کنید.
حالا هم که میگید این موضوع بی اهمیت هست.
نقل قول:
انقدر این موضوع بی اهمیته که من پس از چند ساعت زیر و رو کردن اینترنت با گوگل، حتی یه "بحث علمی" برای بررسی این 3 عکس و دلیل سایه ها نیافتم... حالا این عزیز که توجیحات و توهماتش ته کشیده، با این 3 تا عکس، به روش نا مشخصی میخواد بگه که این اتفاق حتماً حتماً فقط امکان داشته روی زمین بیفته پس 100 درصد این 3 عکس روی ماه گرفته نشدن...!
میدونم که شما باز هم تربیت خودتون رو به نمایش میگذارید در پاسخ به بنده...
ولی برای من مهم نیست یه آدمی که نادانی رو پیشه راهش کرده چی فکر میکنه...
لازم میدونم دوباره بگم که اگه به نظر شما وقت گذاشتن برای افرادی مثل من و موضوعات بی اهمیتی مثل این عکسها حماقته، از انسان فرهیخته ای مثل شما بعید هست که با توجه به اینکه وقتتون هم بسیار با ارزش هست به این حماقت ادامه بدید و توی این تایپیک کامنت بزارید.
نقل قول:
تا حالا قابلیت نمایش عکسای پانوراما 360 درجه توی Google Earth رو ندیده بودم...
به همه توصیه میکنم اگر اینترنت پرسرعتی دارید، توی Google Earth به ماه رفته و apollo 11 رو سرچ کنید.
شمال محل فرود فضاپیما، نمای 360 درجه ای که آرمسترانگ گرفته رو میتونید در محل به صورت اول شخص مشاهده کنید...!
خیلی حال کردم
من هم تا حالا ندیده بودم یه 4 چرخی که
از 30 سانتیمتری ردی نداره،در حالی که رد پای فضانوردان در اون خاک نرم به وضوح مشخصه …
.............................
نقل قول:
یعنی خود روسی ها که اینقدر خودشون دنبال پیدا کردن سوتی بودن نسبت به سفر به ماه ، میان این عکس رو ترمیم میکنن ؟
متوچه منظورتون نشدم؟
مگه من جایی گفتم که روسها رفتن عکس NASA رو ترمیم کردن؟!
نقل قول:
مجید جان ، شما همرو ماشالا نقض کردی ، میشه این Laser reflector رو هم نقض کنی من یاد بگیرم ؟
در مورد منعکس کننده لیزری من فقط همین رو میگم که شما برای ما اثبات کنید که اون منعکس کننده، توسط انسان روی ماه نصب شده.همین!
نقل قول:
حالا گیریم که روسی ها علی رغم اینکه یجورایی ناظر این فرایند بودن و دنبال کشف سوتی ها و هرگونه حقه بودن بیان خودشون این عکس رو ترمیم کنن که چیزی از افتخارات سفر به ماه یک آمریکایی کم نشه ( :n04: ) بعد چرا باید بیان روی همین عکس شما به روسی بنویسن که دستشون رو شه که کار اونا بوده ، بعد یه چیز دیگه ، یک سایت روسی سراغ داری که این عکسا داخلش باشه ؟ بالاخره این عکس باید توسط روسی ها فیک شده باشه دیگه :n13:
آقا شما معلوم هست چی میگید؟!