سلام دوستان
اين مدل سوني EX700 آِيا داخلي WIFI دارد يا بايد دانگل WIFI از طريق USB بخريم؟
Printable View
سلام دوستان
اين مدل سوني EX700 آِيا داخلي WIFI دارد يا بايد دانگل WIFI از طريق USB بخريم؟
سلامنقل قول:
خير اين مدلWIFI داخلي ندارد . USB دانكلWIFI داره كه بايد جدا تهيه كنيد ولي سري NX WIFI داخلي داره .
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=431186&page=13
داخلي نداره ولي من بدون گارانتي مالزيايي رو خريدم كه داخل كارتن usb dongle را داشت.البته روي جعبه اش يك برچسب زده : wifi usb dongle includedنقل قول:
سفارش بعضي كشور ها دارن وبعضي ها ندارن مثل ايران! كه تعجبي هم نداره چون اينترنتش هم براي ما ممنوعه!!!ودر واقع نيازي براش نيست.
ولي مدل هاي شركتي ندارن وبايد جداگانه بخريد كه فقط هم بايد مدل sony uwa-br100 باشه وقيمتش تو اينترنت 80 دلار هست ولي اينجا نمي دونم چنده.
این ایمیج اخری نیومد بالاخره؟من نگاه کردم همون 68 بود باز.در ضمن من با کابل لن به اینترنت وصل میشم با تی وی.پس چرا اپدیت نمیشه؟ای پی هم ست میکنم.
سلام و با تشكرنقل قول:
يعني فقط فقط هم بايد مدل sony uwa-br100 باشد اگر متفرقه باشه شناسائي نميشه؟امتحان كرديد.؟چون قصد خريد دارم و دانگل مربوطه رو دارم dlink
سلام دوستان عزيز
من قصد خريد اين مدل را دارم . تمام مطالب اين تابيك را هم خوانده ام. دوستان از وجود ----t صحبت كرده اند يعني تصاوير ديجيتال را ميگيرد. اما در سايت سوني ايران وقتي بين EX V NX مقايسه مي كنيد جهت مدل EX حرفي از داشتن ----T نميبينيم. درست است؟
مرسي اگر زود جواب دهيد.
در ضمن من بين NX700-40 اينچ و EX700-46 اينچ دودل هستم. دوستان كمك كنند.
بله تصاویر دیجیتال رو میگیره مشکلی نیست . فقط سری NX و EX تیونر دیجیتال ----t دارند . هرچی سایز TV بزرگتر باشه بهتره EX700 46 اینچ بخرید اگه میتونید NX700 46 اینج گزینه بهتری هست .
نقل قول:
ممنونم دوست عزيز. دلم مي خواهد NX700-46 بگيرم ولي تفاوت قيمت آن با EX70-46 بالاي1 ميليون است و توانائي خريدش را ندارم. به هر حال بازهم متشكرم. دكمه تشكر من موجود نيست تو اين سايت.
سلام.نقل قول:
صرف نظر از اندازه , این دو مدل از لحاظ طراحی و شکل ظاهری و برخی امکانات با هم تفاوت دارند و بعضیها هم عنوان کردن که سری NX کیفیت بالاتری داره.بهتره یک مقدار بیشتری تحقیق کنید و البته از تاپیک خودش هم میتونید کمک بگیرید.