مثل اینکه هر قسمت روی 1 دی وی دی هستنقل قول:
چون توی سایتش زده 90 دی وی دی...
Printable View
مثل اینکه هر قسمت روی 1 دی وی دی هستنقل قول:
چون توی سایتش زده 90 دی وی دی...
این حرفها چیه میزنین...
کل 90 قسمتش 180 تومن نیست که
همه قسمتاشو بخوای سر جمع کنی میشه 75000 تومان وسلام...
ببخشید 90 قسمت رو چطوری حساب کردید که شد 75000 تومان؟نقل قول:
یه سوال: اینی که هر هفته دو قسمت میدند بیرون cd میدند یا DVD?
اگه cd بدند که خیلی ضد حاله با اون کیفیت مزخرفش
راستی هر قسمت چند دقیقسه؟
خدا کنه بالا 45 دقیقه باشه
بعدش هم اینطوری خیلی سخته هفته ای دو قسمت بگیریم (میدونم کاملش رو میدند 180 تومان .پول جایی نیست)
من 24 رو تو 2 هفته کلش رو دیدم این که فکر کنم از یک سال رد میکنه :19:
باید یه آدم خیر بخره کامش رو تبدیل کنه با دایویکس و پخش کنه توی حدود 20 تا دی و یدی
یا حتی کمتر
من خودم شبهای براره رو 90 قسمت رو کامل دارم توی 23 تا دی وی دی تازه با فرمت دی و یدی اگه دایویکش کنند 10 تا هم میشه
سلامنقل قول:
اولین سریال ایرانی که "قلب یخی" باشه در کمال تعجب و البته خوش حالی! روی DVD بود.
این هم باید همینطور باشه ...
خب اون دوستمون راست میگه دیگه کلا میشه 75 هزار تومن نه 180 هزار تومننقل قول:
هر 3 قسمت که روی یه dvd باشه میشه 2500 تومن ! درست ؟
خب یه حساب کوچولو بکنین ببینین کلش میشه 75 تومن ! 3 قسمتش 2500 باشه 90 قسمتش میشه 75 هزار تومن !
eeeeeeeeeeee?نقل قول:
مگه هر سه قسمت روی یک دی وی دیه؟
اگه اینطوری باشه که عالیه
من فکر کردم هر قسمت روی یه دی و یدی هست
ممنون
شما کافی هست یه بار دیگه متن سایت رو بخونید
خوب این یعنی 180 تومن واسه 90 تا قسمت که 90 دی وی دی هست پس میشه گفت هر قسمت روی یک دی وی دینقل قول:
قیمت : 1800000 ریال
پک 90 تایی فصل اول شامل 90 DVD فصل اول
+ اینکه فکر کنم این فقط فصل اولش هست
یعنی فصل دو و سه مونده....
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
من قرار بود هر فصل سریال رو دیگه نهایت اگه 10 تومن میشد میخریدم این که میگه 180 تومن دیوونگی هست((برای من))
به من اگه بگن 180 تومن بده بهت اواتار رو سه بعدی هم نشون میدیم نمیرم پول بدم واسش :خخخخخخخخخ خیلی نامردی هست خدایی
آره بابا سایتش زده 180 هزار تومن 90 قسمت فصل اول..............حالا روی چند تا DVD میاد رو کار نداریم اما 180 تومن یه کم نا معول نیست............البته برای ما ، نه برای کسی که فروشگاه DVD و CD داره با کپی کردن از روش می تونه با 4 تا مشتری همه پول + سودش رو به جیب بزنه.............
خبر جدید !
صداي مهران مديري در تيتراژ سريال !
نخستين سري از مجموعه «قهوه تلخ» سهشنبه توزيع ميشود !
سینمای ما - اولين سري از مجموعه سيديهاي «قهوه تلخ» به كارگرداني «مهران مديري» از فردا سهشنبه 23 شهريور در شبكه نمايش خانگي توزيع ميشود. اولين سري از سريال «قهوه تلخ» از فردا وارد شبكه خانگي توزيع ميشود و علاقهمندان ميتوانند لوح فشرده اين سريال را از مراكز مجاز تهيه كنند.
بنابراين گزارش، تصويربرداري سريال «قهوه تلخ» به كارگرداني مهران مديري و تهيهكنندگي مجيد و حميد آقاگليان هنوز به پايان نرسيده و در حال حاضر متوقف است.
ساخت اين مجموعه با 34 بازيگر اصلي و گروهي شامل 200 نفر و با پيش توليد حدود 5 ماه براي طراحي و ساخت دكور و همچنين طراحي و دوخت لباس، از تيرماه سال 88 آغاز شده و حدود 6 ماه ديگر ادامه خواهد داشت.
سريال «قهوه تلخ» از 23 شهريورماه و با برنامه هر هفته 3 قسمت در يك بسته، از طريق فروشگاههاي معتبر سراسر كشور عرضه ميشود.
در خلاصه داستان اين سريال آمده است:
نيما زند كريمي، استاد تاريخ معاصر طي تحقيقاتي راجع به يك دوره تاريخي، با خوردن يك فنجان قهوه به شكلي عجيب، به همان دوره تاريخي بر ميگردد، يعني سال 1201 جهانگير شاه، حكومت ميكند و دربار او اتابك اعظم خوابگذار ـ اقبال السلطنه ـ لعبت الملوك ـ فخرالتاج بانو ـ اختر الملوك ـ كاترين روسي ـ نازخاتون ـ بلد الملك ـ برزو خان سپهسالار ـ دامبول السلطنه ـ بيخودي الملك ديلمي و ... ونيما زند كريمي استاد تاريخ معاصر در ميان آنان!
من هنوز یه چیزو نفهمیدم اگه همه سریال امده هست که دارن 90 قسمت رو 180 تومن میدن
پس اینکه هر هفته3 قسمت میاد دیگه چیه؟؟؟؟؟؟ مگه کلش نیومده با هم؟