هشت پای الاق درست گفت
من طرفدار هر تی می باشم اون می بازه الان طرفدار اسپانیام
Printable View
هشت پای الاق درست گفت
من طرفدار هر تی می باشم اون می بازه الان طرفدار اسپانیام
just spain
viva spain
آقا بزار دهنمون بسته بمونه نزار بگیم آخه با اون گل آفسایدتون به پرتغال اومدید بالا پاروگوئه رو هم که داور کمتون کرد گلشونو براتون آفساید گرفت امدید بالا . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای بابا نزار اینارو بگیم حال ما شانسی اومدیم بالا یا شما با اون همه ستاره هاتون که به قول مزدک 500 میلیون دلار ارزش دارن . تازه تیم ما نصف ستاره های شما رو هم نداره ولی دوتا از ستاره واقعا حیف که نزدیک جام جهانی مصدوم شدن (روبن و فن پرسی رو میگم) اگه رو فرم بودن واقعا می تونستم بگم تو این جام هیچکس جلودار هلند نبود . اگرم ببازیم تو فینال هیچ وقت نمیگم هلند بد بازی کرد تنها چیزی که میگم اینه که بدشانس بود مثل دوره های قبل ولی امسال بدشانستر از همیشه .نقل قول:
الان بحث سر اینه که هلند چند تا میکنه تو کیسه اسپانیا و اینکه کیا گل میزنن.من که میگم 3 تا و روبن و اشنایدر و ون پرسی(اگه باشه)
نقل قول:
سلام
امیدوارم بعد بازی در دسترس باشین و مثل فراری های المان نباشین
بعد بازی این پست بهتون یاداوری میکنم :ی
:21:
اسپانیا تو باتلاق هلند میفته و هیچ کاری نمی تونه بکنهنقل قول:
من اگر جای شما بودم جشن نائب قهرمانی رو میگرفتم
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
داغون ایتالیا!!!!!!نقل قول:
دیدی 5 دقیقه آخر ، اسلوکی رو چیکار کرده بود؟؟؟
کدوم تیمی تونست اونطوری بازی کنه
اسپانیا تیک تاک میکنه ، خوب باشه هلند باتری شو درمیاره بخوابه
من میگم هلند دوتا میزنه ... اسپانیا هم با این اوضاع افتضاح خط حملش گل بزن نیست . یکی نیمه اول روبن میزنه ، نیمه دوم هم اشناید و اقای گل هم میشه ... اگه سومی رو هم خواست بزنه حتما میده به جووانی فن برونکهورست بزنه که دوستان طعم یه گل 120 KM/H رو بچشن ... به استکلنبرگ نگن ترسو .نقل قول:
خیلی باحال گفتی.انصافا پاسکاری ژاوی و اینیستا منو یاد پاسکاری سید جلال و عقیلی تو تیم ملی میندازه.کاملا بی هدفه!نقل قول:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
آره جیو هم یکی میزنه احتمالا(چون ون پرسی گل بزن نیست!) این دفه میخواد کاسیاسو با توپ ببره تو دروازه(مث کاکرو:20:)نقل قول:
نقل قول:
واقعا داغون تر از ایتالیا تیمی نبود :ی
همچین میگی اسلواکی انگار یک تیم درجه 1 هست نه عزیزم این تیم درجه 2 هم حساب نمیشه
تیمی که دوره قبل با شانس و ناداوری سر بازی با استرالیا امد و شانسی قهرمان شد
امیدوارم بعد فینال شما هم تو فروم ببینم چون هیچ شانسی نداره هلند
از دروازه تا خط حمله دونه دونه بازکنای اسپانیا سرترن و شما باید دلتون به یک بازیکن تکرو:ی مثل روبن خوش باشه که حداقا جلوی شکست سنگین تیم محترمتونو بگیره
راستی خبر روز بسیار جالب بود خود فدراسیون هلند توقع نداشت که به فینال میرن امیدوارم این بهانه شکستشون نباشه :ی :21:
شما لطفا بحث کارشناسی نکنید و برید همون فوتبالیستها رو ببینید :27:نقل قول: