شما هر موقع آلمانو زدید بیاید این حرفو بزنید اینقدر خودخواه نباشید :46:
شما هر موقع آلمانو زدید بیاید این حرفو بزنید اینقدر خودخواه نباشید :46:
اولا که اول اسپانیا بزار بیاد بالا بعد ... چون اگه نیاد بالا بد جوری میخوره تو ذوقت . ناراحت میشی ...نقل قول:
دوما اون گل آفساید نبود ... حالا چون کارشناسای ایرانی گفتن آفساید نبوده شما نتیجه گرفتی که بوده . واقعا باید به شما شک کرد . بابا جان اون کارشناس اگه بی سواد هم باشه ، حداقل بیشتر از شما تو زمین فوتبال بوده و یه چیزی بیشتر از شما بلده ...
اصلا مسئله اینا نیست دوستان ... مسئله سوختگیه ... آقایون پیش بینیشون درست نبوده به آب و اتیش میزنن بگن هلند حقش برد نبود . خودشونم میدونن فرض این گل مردود ... هلند دو دقیقه بعد یه گل دیگه میزد ...
آقا برید فوتبال دیدن رو یاد بگیرید ... همین اسپانیا خودتون که با گل آفساید نیومد بالا ؟؟؟!
محمد حسین جان حالا چرا ناراحت میشینقل قول:
اصلا گل درست...اون کارشناس هم با سواد
والا من فکر نمیکنم که سر جمع 5 تا بازی هم پیش بینی کرده باشم...پس اصلا برام مهم نیست درست باشه وغلط
اصلا به من چه ربطی داره!!هلند رفت بالا و من به شما و دوستانتون هم تبریک میگم!
ولی درست نیست این طور صحبت کنید!!جام جهانی تموم میشه واین دلخوری هاش میمونه!!
به خودم هم هستم!!
بعضیها همینم نمی تونن بخونن . باسواد یا بی سواد کاری ندارم ولی درست کارشناسی کرد . وقتی اون توپ پاس نبوده و پای فن پرسی هم بهش نخورده به هیچ عنوان گل آفساید نیست حال فن پرسی خواسته باشه دروازبان رو فریب بده وقتی توپ به پاش نخورده چه آفسایدی اگه می تونی دلیل بیار کجا نوشته یه همچین صحنه ای آفسایده تاثیر باید حتما فیزیکی باشه . مثل این میمونه که من بخوام با دست توپو بزنم دستم بهش نرسه حالا داور بیاید سوت بزنه خطا بگیره که چون قصدت این بوده که توپو با دست بزنی خطا اعلام میکنم . شما خندت نمیگیره از این حرف . شما برو بشین خدا رو هم شکر کن برا اولین بار پاتون تا اینجای جام باز شده بعد بشین خدا خدا کن آلمان لولتون نکنه بعدبیا اینجا کری بخون . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز مثل اینکه شما نمیخواید تموم کنید پست قبل منو بخونید دیدی که من گفتم همه چیز حق با شما و اشتباه از طرف من بوده!نقل قول:
واقعا الآن میفهمم شخصیت بعضی ها چه قدر....
میدونم که باز هم میخواید ادمه بدید
پستی که من جواب دادم اینطور به نظر نمی یومد شما کاملا منظور حرف خودتونو رسوندین تو پست قبل . دیگه بیخیال ادامه ندیم یه ویدئو هم تو تاپیک هلند گذاشتم اونهایی که میخوان صحنه گلو ببینن برن اونجا حجمش هم خیلی کمه .نقل قول:
آخی!دلم میسوزه واسه بعضیا!میگم فعلا وایسید ببینید کی فینالیست میشه بعد برین طرفدارش شید!
ارگوئه فوق العاده بازی کرد :10:
اگه خودت از فوتبال چیزی می دونی نگاه کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلمشم اینجا گذاشتن:
کد:http://www.worldcupblog.org/world-cup-2010/another-day-another-dubious-decision-the-dutch-offside-goal.html
حتما.نقل قول:
فکر کنم همه فهمیدن داور آلمانو 10 نفره کرد! فکر کنم همه فهمیدن اون گل با انگلیس بازی رو مساوی می کرد نه موجب حذف المان که حالا بگید با داور بالا اومده. 4 تا به آرژانتین زد و ثابت شد.
نه ناراحتی نیست عزیز ... اینجا بالاخره بحث فوتبالیه ... کوری خوندن اینا هست ... من که از کسی چیزی یادم نمی مونه بعد بازیا ... :31:نقل قول:
قصد توهین هم هرگز ندارم ... یوقت اینطوری برداشت نشه ... کلی گفتم پیش بینی و اینا رو ... اونایی که با قطعیت پیش بینی میکردن الان اینجا نیستن :27:
موفق باشی ...