اره داداش باهات شدیدا موافقم فقط خیابانی رو باید قبل از اونا اضافه کنی داداش !نقل قول:
بعدشم اون جاودانی.چون تا حالا یکی دو بار کنترلو پرت کردم تو تلویزیون وقتی کارشناس میشه.دفعه بعدی شیشه تلویزیون میشکنه.یادش یخیر یادم نمیره تو یورو 2008 که ایمیل ها رو می خوندن یکی گفته بود به این مجریتون بگین کمتر حرف بزنه :16::16:از همون برنامه به بعد گزارشگر ها رو اوردن مجری.
نفر بعدی هم این بارو که میاد برای من 60 تا تبلیغ در عرض 60 ثانیه میکنه و میره ! واقعا سخت ترین لحظه ی زندگیمه.اینم مثل باباش حال ادمو به هم می زنه ! به جون تو داداش حالم از برق ابو همراه اولو دوم به هم می خوره:2:
بعدشم این بخشی که با مردم مصاحبه می کنن:16:میگه کارشناساش جالب بودن خوب کاملا مشخصه که بهشون یاد دادند چی بگن همه میگن معرفی کشور ها حالا این کجاش جالب بود؟! :16:حیف که این برنامه شده بازیچه ی دست افرادی مثل جاودانی برای تخلیه روانی ! ای خدا اینو بدن به من خودم این قدر مشت می کوبم تو صورتش که صاف بشه.هی اظهار نظر می کنه
مزدکم که بیچاره ناراحته رونالدو از تیم محبوبش رفت ! هی تیکه می پروند بهش.می گفت تو پلی استیشن هم نمیشه این طور گل زد همشم می گفت مغرور .