اینتر نت هم 11هزار تومان هست نه 110هزار توماننقل قول:
اینهم قبض من بعد از چهار روز فعالسازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینتر نت هم 11هزار تومان هست نه 110هزار توماننقل قول:
اینهم قبض من بعد از چهار روز فعالسازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من رفتم اعتراض کردم.
اول به محل خونم رفتم گفتن مشکل شما رو باید در ساختمان مرکزی حل کنین.
رفتم ساختمان مرکزی(آدرس: میدان ونک-خیابان ونک) طبقه دوم قسمت اعتراض و مشاهده صورت حساب، یارو تو کامیپوترش زد گفت بسته شما اصلا فعال نبوده!!!!!!!!!!!! در حالی که sms که برام اومده گفته بود فعال هست، گفت ما نمیتونیم کاری کنیم شما اعتراضیتون رو بنویسین میفرتسیم بخش فنی تا هفته بعد بهتون زنگ میزنن!!!!!!!!!!!!!!!
من بعید میدونم جواب بدن اینا که سیستمشون حساب کتاب نداره.
دوستان اگر شما بسته رو فعال کردین و sms که بهتون اومد و بگه که تا فلان تاریخ و ساعت اعتبار دارد دلتون خوش نکنین مشخص نیست که واقعا فعال شده یا نه.
در هر صورت به طور موقت استفاده نکنین.
آره دیگه اگر 110 هزار تومن بگیری اشتباستنقل قول:
اینتر نت هم 11هزار تومان هست نه 110هزار تومان
11 هزارم بگیری بازم اشتباست
فوتوشاپه :دی
واسه من همین اومد گفت بسته شما فعال هست تا فلان تاریخ و روز بعدش 50 تومن اومد تو قبض!نقل قول:
زیاد به این sms دلتون رو خوش نکنین.
شاید ساعتش رودرست نمیرفتید مثلا شبانه گرفتید 3 هزار تومننقل قول:
ولی مشکلی نیست اگر اشتباه کرده باشن اصلاح میکنن
من که نفهمیدم چیش اشتباه هست شما اگر مالیات رو اضافه کنی بیشتر از اون چیزی میشه که نوشته اگر اضافه نکنی دقیقا همونچیزی میشه که نوشته شما یه نگاه به قبض من در صفحه قبل بنداز اونهم بدون مالیات میشه اون رقمی که نوشته مالیات جزو صورتحساب دوره حساب نمیشهنقل قول:
1000 تومان بسته 24 ساعته ( یک روزه )نقل قول:
+
10000 تومان بسته یک ماهه ( 30 روزه )
=
11000 تومان ( 110000 ریال )
همراه آخر واقعا بیعرضه است رفت یک سرویس بده توش زایید
باز یک تاپیک در مورد همراه اول زده شد و این قاشق نشسته پرید وسط و اظهار فضل کرد.
لام
من الان ااز اینترنت همراه اول با کامپیوتر استفاده می کنم بد نیست میخواستم بدونم این یه روز (بسته اول) هر چه قد بریم اینترنت پول کسر نمی کنه ؟من که از این همه بحث آخر نفهمیدم!!!!!!!! جواب قطعی؟؟؟؟؟؟:41:
چه طور قبض میان دوره رو با اس ام اس دریافت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
سلام
من الان ااز اینترنت همراه اول با کامپیوتر استفاده می کنم بد نیست میخواستم بدونم این یه روز (بسته اول) هر چه قد بریم اینترنت پول کسر نمی کنه ؟من که از این همه بحث آخر نفهمیدم!!!!!!!! جواب قطعی؟؟؟؟؟؟:41:
چه طور قبض میان دوره رو با اس ام اس دریافت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19: