ديگه فكر كنم فردا يا پس فردا لينك هاي اين بازي هم leak بشه
چون دقيقا 7 روز مونده تا official release بازي
اين قدر تعريف و تمجيد و جو سازي هاي مختلف داشته باشه كه بد جوري مشتاق كرده ملت رو :31:
Printable View
ديگه فكر كنم فردا يا پس فردا لينك هاي اين بازي هم leak بشه
چون دقيقا 7 روز مونده تا official release بازي
اين قدر تعريف و تمجيد و جو سازي هاي مختلف داشته باشه كه بد جوري مشتاق كرده ملت رو :31:
خوب اولین نمره بازی هم رسید !!
مجله ژاپنی Famitsu به بازی 34/40 داده:
Bulletstorm (PS3/360) – 9/8/9/8
همون طور كه حدس مسزدم لينك هاي اين بازي امروز leak شد
تو abgx ثبت شده
اما region بازي رو ننوشته
تاپيك منتقل بشه
دوستان سرييع الگيم شروع كنن بنقدن بازي رو :31:
اينم مثل 80 90 درصد بازي هاي ديگه تا يك هفته ديگه شايدم كمتر براي pc هم لينك هاش ميادنقل قول:
و غيور مردان فروشنده هم در عرض 2 و نيم سوت اون رو تبديل به Dvd ميكنن ميدن بازار :31:
Bulletstorm 2011
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Game Information:
Year: 2010
Genre: Add-on (Content pack) / Action (Shooter) / Racing (Cars / Motorcycles) / 3D / 3rd Person
Developer: Rockstar North
Localizer: 1C-SoftKlab
Publisher: tapochek.net
Publication Type: RePack
Language:
Language:
Tablet: Not required
محتوای مخفی: DL
TORRENT
محتوای مخفی: torent
سلام
این بازی لیک شد و من دارم دانلود میکنم. اما نکته ی جالب اینجاست که من دقیقا از فردا ساعت 8 صبح نیستم تا حدود یک ماهه دیگه.
کلی تو کف این بازی بودم. حداقل اگه دیروز میومد یا صبح خیلی خوب میشد اما چه میشه کرد که سرنوشت چیزه ی دیگه ای رقم زد.
( یعنی خداوکیلی میدونستم که این بازی دقیقه نود که من می خوام برم میاد به اینم میگن شانس )
در مورد بازي ليك شده:
Region Free هست
+
قفل A.P 2.5 هم نداره بازي...
چه قدر برای این بازی انتظار میکشیدم
حالا اومد ...
اما نه حس بازی هست نه حس اومدن به انجمن های بازی ....
ذوقی که همین 10 روز پیش برای بازی کردن این بازی داشتم یا بازیهای دیگه همه از بین رفته ... نمیدونم چرا ...
امیدوارم از این بازی لذت ببرین
شرمنده که اسپم دادم :41:
ببخشید این خبری که نسخه PC هم لیک شده ولی بدون بخش مولتی پلیرش , صحت داره ؟
دموی بازی برای PC هم تایید شد ولی گفتن تا قبل از عرضه بازی آماده نمیشه :27:
بازی رو گرفتم من....... .نسخه xbox 360
هلو......:31:فوق العاده عالی کار شده من تا اخر act2 رفتم یعنی حدود 2 ساعت بازی کردم..... .
واقعا فوق العاده ساخته شده یه run & gun متنوع و شدیدا fun...... .
تفنگاش تا حالا خوب بودن .......تنوع بخش داستانی هم بالاس..هر مرحله تنوعی داره واسه خودش.......خشونت مثه بازی گیرز در حد اعلای خودشه فقط کمی حالت اغراق امیز داره..... .
بدک نبوده تا حالا داستان و روایتش ...بستگی به سبکش خوب بوده.. .
گرافیک بازی خیلی زیباس........ با اینکه آنریل ولی رنگ امیزی شادی داره ...
+
یکی از معدود ایرادایی که فعلا از بازی دیدم شباهتش به گیرز هستش مخصوصا بعضی جاها که دیگه زیاد میشه......علاوه بر کنترل بازی که شبیه اونه..چیدمان بعضی مراحل و بدتر از همه جیغ زدن یک نوع از دشمنا کپیه جیغ زدن نوعی از لوکاستا در گیرز هستش که واسه کسی که گیرز رو بازی کرده شدیدا به چشم میاد........ .
(کلا تاثیر کلیفی بی بیشتر از اونی هست که فکرشو می کردم)
======
همین دیگه بریم بقیشو بازی کنیم و بعد آماده آنلاینش بشیم که از دست دادن آنلاین این بازی کار حرامی محسوب میشه:31:
+
با اینکه بازی رو تموم نکردم ولی فکر کنم گیم اسپات 8.5 یا 9 بده......چون تقریبا در حد 9....:31:
.
.
..