نقل قول:
کارتونش هم دقیقا مثل کارتون آی پد های اصلیه :31:
Printable View
نقل قول:
کارتونش هم دقیقا مثل کارتون آی پد های اصلیه :31:
Salam. . . #Babat finglish neveshtan ozr mikham(ba gooshim nemitoonam farsi benvisam)dar avvalin forsat editesh mikonam#
Soalam: mishe roo ipad ke iphone os ghadimi hast version jadid(4) ke chand mah dige miad ro rikht? Ya inke bayad sabr kard o seriye jadid(ba OS4) ro kharid?
نقل قول:
قراره که نسخه ی جدید ( OS 4 ) مخصوص آی پد شهریور ماه بیاد که میتونید براحتی آپگرید کنید :20:
همه منتظر بودن اپل دست به کار بشه و حالا سامسونگ اومده تبلت زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیزاینش هم از روی آی پد کپی برداری کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخستین اطلاعات از تبلت Galaxy سامسونگ
بالاخره چشم مان به جمال تبلت شرکت سامسونگ هم روشن شد. گالاکسی نام این تبلت 7 اینچی است که قبلا به نام S-Pad شناخته می شد. سیستم عامل آن اندروید است و از رابط کاربری TouchWiz سامسونگ استفاده می کند.
بر اساس اطلاعات اولیه که از توییتر وبلاگ سامسونگ در جنوب آفریقا گفته شده، تبلت این شرکت از رزلولیشن بالایی برخوردار است و نمایشگر آن از نوع AMOLED است. فعلا اینها تمام اطلاعاتی است که لو رفته است. احتمالا به زودی خبرهای بیشتری از این تبلت اندرویدی خواهیم شنید. بازار تبلت ها آنقدر داغ شده است که کمتر شرکتی حاضر است از آن عقب بماند.
فکر نمیکنم واژه "کپی برداری " صحیح باشه.نقل قول:
ببین دوست من وقتی شرکتی میاد و تبلت جدید میزنه شرکت ها ی دیگه هم اگه میخوان بگن که نوآورن و با تکنولوژی پیش میرن باید محصول جدیدی رو بزنن عین قانون جنگل البته کمی پیشرفته تر میمونه.
سابق بر این شاهد بر ارائه تبلت شرکت اسوس هم بودیم که به نظرم با وجود ویندوز و پورت USB تکمیل تر شده و میشه جایگزین لپ تاپ حسابش کرد.حداقل برای من که اینطوریه.
با تشکر.
وقت نشد همه ی 13 صفحه رو بخونم ولی به نظرم با اینکه آیپد تبلت زیباییه(دقت کنید ، گفتم زیبا)باید قبول کرد از بعضی جهات کاملا نا امیدمون کرده!
همیشه واسه من سوال بوده چرا کمپانی اپل یه سری امکانات معمول و عادی رو روی محصولاتش نمیذاره ولی بعد از جنبه های کاربردی ، اینترفیس و طراحی های خیلی خوبی استفاده میکنه!
جدی چرا؟!
چون میخواد متفاوت باشه؟!
چون میخواد همیشه طرفداراش رو تشنه نگه داره؟!
یا چی؟!
مثلا چی میشد یه دوربین برای آیپد میذاشت؟!میدونم ، حتما میخواد روو تبلت های بعدیش این امکان رو فراهم کنه تا بتونه سود بالای خودشو حفظ کنه...
به هرحال جدای از زیبا بودن و لذت بخش بودن کار با محصولات اپل باید قبول کرد این کمپانی هرگز نخواسته کامل باشه...
مثلا چرا امکان استفاده از محصولات و برنامه های شرکت Adobe رو نمیده؟!
نمیدونم این نقصها کی برطرف میشن...
این همه انتظار برای آیپد و آخرش این!
بقیه ی شرکتا حق دارن که تا اپل یه محصولی میده بیرون سریع یه نسخه ی Killer واسش بسازن!چون نقطه ضعفای اپل و خواسته های خریداران رو خوب میدونن.
یک نمونه ی دیگه از آی پد چینی :
آیپد چینی هم به بازار آمد. چشم اپل روشن! البته اسم این محصول قلابی irobat است. از هرچیزی که در دنیا هست، یک نسخه چینی هم هست. در واقع یکی از مهم ترین علل ارزان بودن کالاهای چینی همین است. آنها مرحله تحقیقات وتوسعه فناوری را از فرآیند تولید حذف کردهاند.
یک شرکت تولیدی پدر و مادردار، اول نیازسنجی میکند و کلی هزینه میکند تا بفهمد مردم چه می خواهند. سپس مرحله تحقیقات آغاز میشود، بعد محصول جدید طراحی میشود. در همین حین، گروه بزرگی مشغول تبلیغات و بازاریابی برای محصول جدید هستند. درنهایت، تازه از محصول جدید رونمایی میشود و در دسترس مشتریان قرار میگیرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چینیها فکر بکری کردهاند و تمام این مراحل را درز گرفتهاند. به جایش مینشینند و صبر میکنند. مهمترین تخصص آنها همین صبر کردن است. آنوقت همین که محصول جدیدی به بازار آمد، مدیر تولیدشان را می فرستند تا یک دانهاش را بخرد وبیاورد. حالا نوبت محققان شرکت است که تخصصشان استفاده از پیچ گوشتی است. محصول جدید را باز می کنند و تویش را زل زل نگاه میکنند. آن وقت یکی عین آن را میسازند وخط تولیدشان را روشن میکنند. تبلیغات و بازاریابی هم قبلا انجام شده و بازارهای هدف هم به دقت مشخص شدهاند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیهاش معلوم است. کالای چینی مزبور که با کالای اصلی مو نمیزند، با یک قیمت باورنکردنی به بازار میآید و سازندگان کالای اصل را به خاک سیاه مینشاند.
محسن جان از قیمتهاش خبر داری؟!!
تبلت با سیستم عامل آندروید چیز بدی نباید باشـــــه " من آندروید رو خیلی دوس دارم چون واقعآ سرعت خوبی داره
ولی هیچ وقت به قدرت مک نمی رسه :10:
نه محمد جان خبری ندارم . هنوز به ایران نرسیده .:11: ولی حدس میزنم بالای 150 نیست .نقل قول:
بیاد هم ارزش نداره .. شما این آیفون چینی ها رو دیدی ؟؟؟
ال سی دیش برفکیه :31: