دوستان عزیز میشه سیو کامل بازی رو اپلود بفرمایید...مرسی
Printable View
دوستان عزیز میشه سیو کامل بازی رو اپلود بفرمایید...مرسی
داداش خودم بلدم دراز بکشم،میگم هیچ جوره رد نمیشه،شما بازی رو تموم کردی؟؟؟نقل قول:
خب ctrl و نگه دار تا رو زمین دراز بکشه
من بازیو تموم کردم اما یادم نیست اینجایی که میگی کجاست :19:نقل قول:
مرحله ی بعد از فانوس دریایی!!!!نقل قول:
من بازیو تموم کردم اما یادم نیست اینجایی که میگی کجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مرحله ای که داره بارون میاد اول باید بری 2 تا از یاراتو که تو یه اتاف زندانین آزاد کنی بعدشم همونی که بالا گفتم...
اونجایی که یه 2 الی 3 تا لودر هم وجود داره...
خب خدا رو شکر که بلدی دراز بکشینقل قول:
آره دادا من بازیو تمومش کردم .دقیق نمیدونم کجا رو میگی
ولی یه سر به این سایت بزن 100 درصد مشکلت حل میشه:13:
کد:http://guides.gamepressure.com/sniperghostwarrior/
بازم یادم نیومد :19:نقل قول:
اما اسم مرحلشو تو youtube سرچ کن راه رفتنش هست اونجا
راحت مشخص میشه باید چیکار کنی :31:
تو که تو همه بازیها مشکل داری :27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
حیف که ازاین بازی خوشم نیومد و الا کمکت میکردم :8::8::8:
تازه کجاشو دیدی!!!!!!!!:20:نقل قول:
خب خدا رو شکر که بلدی دراز بکشی
خب آره اگه منم با ترینربازی رو تموم میکردم به مشکلی برخورد نمیکردم :21:نقل قول:
تو که تو همه بازیها مشکل داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگما آنچنان بازی رو گفتید زشته که منوی بازی با لودینگشو که دیدم گفتم اه چه قدر زشته (بهم تلقین کرده بودید زشته ) حالا مرحله آزمایشی با چپتر 1 رو رفتم اما تا حالاش به نظرم خیلییییییی قشنگ بوده من که خیلی دوست داشتم گرافیکشم خوبه پیشنهاد میکنم روی easy بازی کنید
راستی ترینر رو چه جوری باید اسفاده کنم ؟
سلام دوست عزیر اون مرحله فانوس دریایی رو چجوری باید برم تو همون اول بازی سریع لو میرم و میشن فیل !! ( فارسی را پاس بداریم ) میشم .