قیمتش رو زیاد گفتن بهتون صبر کنید بهتره.
محصول خاصی هم فعلا معرفی نشده برای رقابت با xl2370
محصولاتی مثل 2286 هستند ولی fullHD نیستن.
Printable View
قیمتش رو زیاد گفتن بهتون صبر کنید بهتره.
محصول خاصی هم فعلا معرفی نشده برای رقابت با xl2370
محصولاتی مثل 2286 هستند ولی fullHD نیستن.
هنوز که xl2370 توزیع نشدهنقل قول:
اواخر اردیبهشت پخش میشه
380 قیمت کاذبیه شاید از تعداد معدودی که قبل از عید توزیع شده بوده باقی مونده
380 خيلي زيادهنقل قول:
قيمتش كه 345 بود بازم زياد بود چه برسه به 380
اگر حتما اين مدل رو ميخواي صبر كنيد . چون واقعا نمي ارزه با اين قيمت
2486 هم مدل بعدي ال جي هست كه با با ين مدل قابت ميكنه. در حال حاضر خيلي ها از 2286 خيلي راضي ترن. ولي چون فول اچ دي نيست شايد نبايد مقايسشون كرد. اگر عجله نداري بهه نظر من نخر اصلا الان.
چون به زودي بازر با مانيتور هاي 3d پر خواهند شد.
مانیتورهای 3d ؟نقل قول:
از چه برندی و چه مشخصاتی؟
ممنون از پاسخ تمامی دوستان
پس تا تابستون صبر میکنم ببینیم چی پیش میاد
مانیتورهای 3d که حالا حالا ها جا دارن که رایج بشن
تلوزيون هاي 3D ال اي دي ال جي كه وارد بازار شدن. فكر كنم مانيتور هاشم بياد تا چند وقت ديگهنقل قول:
الان تلوزيون هاي سه بعدي ال جي وارد بازار شده. مانيتورش هم تا چند وقت ديگه ميادنقل قول:
مانيتور هاي 3d اگه بياد به اين صورته كه هم سه بعدي پخش ميكنه هم حالت معمولي. پس يه جورايي جا افتاده هست
در ضمن اين مانيتور 2370 اگه ساخت سام سرويس باشه ارزش خريدن نداره.
سام مانیتور نمیسازه بلکه محصولات سامسونگ رو منتاژ میکنه که در طول سالهای کارش هم خیلی موفق بوده و کسانی هم که از این محصولات استفاده کردن راضی بودن.نقل قول:
شما به چه دلیلی میگید ارزش خرید نداره؟بهتر نیست به جای اینکه رو هوا یه چیزی رو بگیم براش دلایل مستند بیاریم(نه اینکه بگیم مدارکش موجوده , دلیل درست حسابی)
سام سرویس فقط مونتاژ کننده ستنقل قول:
همه جای دنیا همینطوره
مثلا آلمان تلویزیونها و مانیتورهای سامسونگش ساخت خودشه؟
قطعات از کره یا چین (شریک تجاری سامسونگ ) وارد میشه و اونا هم مونتاژ میکنن
این روال خط تولید محصولات سامسونگ تو همه جای دنیاست
سلامنقل قول:
دوست عزیز من کوچکتر از اونم که بخوام شیوه گفتار صحیح رو به شما گوش زد کنم اما لطفا اگر مطلبی رو بیان میکنید دلیلشم ذکر کنید چون ممکنه باعث گمراهی یک سری افراد بشه ونتونند تصمیم درستی رو بگیرند.
سلام دوستان من یه متنیتور ال سی دی سامسونگ مدل :2053bw دارم روی جعبه و خود مانیتور ننوشته فول اچ دی !!!
ولی الان که تو سیتینگ رفتم دیدم رزولیشن 1080*1920 رو پشتیبانی میکنه وآخرین رزولیشنشم 1536*2048 هستش !
ولی وقتی روی این رزولیشن ها میزارم اندازه تصویر بزرگ میشه و آیکون های مانیتور از تصویر خارج میشن !!!! و تارزولیشن رو کم نکنم آیکون ها رو نشون نمیده !
دلیل این چیه و آیا مانیتورم اچ دی یا فول اچ دی هست!؟:18: