سلام.نقل قول:
شما برید تو قسمت ستینگ و بعد قسمت رجیونال ستینگ و اونجا زبان انگلیسی رو انتخاب کنید.(قسمت رجیونال ستینگ بشکل یک کره زمین هست که با دریا و جنگل مشخص شده بصورت سبز و آبی هست).:11:
Printable View
سلام.نقل قول:
شما برید تو قسمت ستینگ و بعد قسمت رجیونال ستینگ و اونجا زبان انگلیسی رو انتخاب کنید.(قسمت رجیونال ستینگ بشکل یک کره زمین هست که با دریا و جنگل مشخص شده بصورت سبز و آبی هست).:11:
سلام
من بعضی از دکمه های x1 ام بد کار میکنه
یعنی باید زیاد فشار بدم
اعصاب خورد کن شده
مشکلش فیزیکیه فک کنم
چی کارش کنم حالا؟؟؟
سلام.نقل قول:
من 2 تا مسئله به نظرم میرسه یا اینکه زیر دکمه ها کثیف شده و با تمیز کردن مشکل حل میشه یا اینکه از فلتش باشه که در اثر زیاد باز کردن و بستن کیبورد این اتفاق میفته.:11:
نقل قول:
مرسی از راهنماییتون
من تاحالا کیبوردو باز نکردم
چطوری میشه بازش کرد؟؟
اگه به اموزش تصویری بزارین ممنون میشم:11:
سلام.نقل قول:
منظور از باز و بستن کیبورد همون کنار زدن ال سی دیه (مثل مواقعی که میخوای از کیبورد استفاده کنی.):11:
نقل قول:
نه برادر
منظورم باز کردن برای تعمیراته
سلام دوستان :11:
من touch2 م را با Mobidiv فارسی کردم .
هر چند قبل از فارسی کردن تست نکردم که اس ام اس میتونه ارسال کنه یا نه اما الان اس ام اس هام را ارسال نمیکنه و ارر زیر را میده :
"your text message cannot be sent . be certain that your service center address is correct in settings and then try sending the messsage again.
هر چی گشتم نتونستم service center اس ام اس ها را پیدا کنم . :11:
سلام.نقل قول:
متوجه شدم که منظور شما باز کردن فیزیکیه واسه تعمیر ,اما من منظورم رو از باز و بسته کردن زیادی تو پست قبلی خودم رو عرض کردم.در هر حال من باز کردن واسه تعمیرات رو نمیدونم ولی اگر تهران هستید بفرمایید تا بفرستمتون یه جای مطمئن و با انصاف.:11:
شما برو تو قسمت ستینگ بعد قسمت Phone بعد قسمت Voice Mail And Text Messegesنقل قول:
حذف بدلیل تکرار پست.
بهم نخندیا اما یک K800 دارم اوضاعش خرابه .. جایی میشناسی واسم؟؟ راستش یه سری کارها رو باهاش انجام میدم که با پاکت نمیشه انجام داد ( قدرت خدا رو ببین) :18:نقل قول: