آقا از دیشب من هی disconnect می شه از بازی.
کسی این مشکل رو نداره دارم روانی می شم.
ضمنن اسم من BATTLE ASSASSIN هست. دوستان لطفا add کنن.
Printable View
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم د فردا پس فردا رفع میشه...ISP شما و متوسط پینگ 5 سرور اولت چیه؟نقل قول:
من تو ویندوز 7 با آخرین آپدیت و پانکباستر و سرویسهاش و آخرین پچ پینگهای خوبم 125-150 هست اما وقتی میرم تو بازی تو اسکوربورد حداقل 175-200 تا بهش اضافه میشه میره حدود 300-325 تست speedtest هم با سرورهای آسیایی و اروپایی نزدیک پینگ رو بین 175 تا 250 نشون میده این مورد بیشتر اعصاب منو خورد کرده!:دی فایروال آنتی ویروس و ...غیر فعال هستند...
البته این قرار نیست همون پینگ سرور باشه تو سرور برازر ولی قبلا اختلافش کم بود مثلا سرور برازر 180 نشون میداد وارد بازی که میشدم حداکثر به 230 میرسید
حالا ادت هم می کنم رنکت چنده؟من گیمر نیستم ولی بیا با همین پینگ بالا منفجرت می کنم :دی
منم همین مشکلات بی خود رو دارم + هنگ بازی و .....
رنکم 32 هست.
بیا منفجر شو.:31:
---------- Post added at 03:28 AM ---------- Previous post was at 03:28 AM ----------
یادم رفت.
ممنون از توضیح کاملت.
سلام
لطفا اخرین روش انلاین بازی رو قرار بدید
دوستان میشه این بازی رو بصورت لن (آفلاین) بازی کرد ؟
خیر نمیشه :31:نقل قول:
سلام به همه کاربران محترم سایت P30World
در ابتدا باید عرض کنم که برایه آنلاین بازی کردن این بازی شما حتما نیاز به تهیه نسخه اصل بازی را دارید و برایه این امر هم میتوتنید به راحتی CDKey هایه اورجینال این بازی را خریداری کنید و بازیه خودتان را اکتیو کنید.
در مورد این CDkey ها باید عرض کنم تمامیه CDKey ها اصل میباشند و قیمت خرید هر CDKey هم 28 هزار تومان میباشد و برایه خرید هم میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید
لینک سایت فروشنده:دوستانی که CDKey را خریداری کردند برایه اینکه بازیه خودشان را اکتیو کنند و اپدیت را هم انجام بدهند نیاز به یک سری اموزش دارند که مبتوانید به 2 لینک زیر مراجعه کنید چود آموزش کامل اکتیو کردن بازی به همراه دانلود آپدیت بازی را در لینکهایه زیر قرار داده ام یکی برایه سایت پردیس گیم میباشد اون یکی برایه وبلاگمکد:http://aligame.ir/shopping/144-battlefield-bad-company-2.html
کد:http://www.pardisgame.net/postnav-12065-1.html
دوستان گرامی خدمت همه شما باید عرض کنم من الان با ایدیه دوستم اومدم بالا و این پست را برایه شما عزیزان گذاشتم من در سایت پردیس گیم کاربر ویژه بازیهایه انلاین هستم و آیدیه من هم VERGIL SPARDA میباشد اینها را عرض کردم تا بعضی از دوستان فکر نکنند سره کاری میباشد.کد:http://online-games.blogsky.com/1389/06/16/post-6/
او سایت فروشنده هم بسیار معتبر است و حتی خودم CDKey هایه بازیهامو از ایشون خریداری میکنم.
موفق باشید.[/SIZE]
خوب اول این که نباید تبلیغ میکردی این یک از قوانین انجمن که شما نقض کردی دوم اینکه ماشالا چه قیمتی بالای خوبه والا تو سایت ebay برو ریخته فراون فقط 1 هزار تومان ناقابل حالا همه میپرسن چطور بیم بگیریم خوب شما به راحتی میتونید این کار رو انجام بدیت کافیه 2 تا 28 هزار تومان بزاری کنار یک Visa کارت بگیری و با اون به جای 2 تا سی دی کی بری 35 تا سی دی کی بخری به همین راحتی به همین خوشمزگی :31:نقل قول:
دوستان لطفا فایل های کرک و ترتیبشونو قرار بدید !نقل قول:
این بازی هنوز کرک نشده . برای آنلاین زدن باید کی داشته باشیدنقل قول: