با Y............نقل قول:
Printable View
با Y............نقل قول:
گرافيك بازي به نظرم بدك نيست اما به قول يكي از دوستان نداشتن بافت(مثلا آب در بازي احساس نميشه) آدم رو يكم دلسرد ميكنه چون ديگه تو اين زمانكمتر گيمي اينطور ساخته ميشه.اما كاري ندارم از حق نگذريم بازي خوبي بود.نكته ي خيلي خوبش به نظرم مبارزه ي اين دشمناتون هستند كه خيلي خوب ميجنگن اما نكته ي بدش يا شايد طبيعيش اينه كه دقت تير و شليك خيلي پايين هست و به سختي بايد آدم بكشيد
ما هم وقتی گیر اوردیم نشستیم بازی رو تمام کردیم
Overall ّسی لذت بردیم از بازی
روند استانی و level design بازی خیلی باحال بود به خصوص مرحله اخر بازی
صدا گذاری خیلی خوبی داشت و کلا سبک باحالی بود
گرافیک بازی هم که نقطه قوت بازی بود خیلی خوب کار شده بود اما نه تو جزییات بلکه بیشتر تو lighting effect و shadow
نقطه ضعف بازی هم که روی اعصاب بود سیستم های تیر اندازی و مبارزات بود که واقعا ادیت میکرد و دردسر ساز بود
هوش مصنوعی هم بعضی جاها واقعا تعطیل بود
با وجود اینا باز هم در کل از بازی خوشمان امد و پایانش هم که نوید شماره 3 رو داد
اینم رفت تو archive
بالاخره موفق شدم این بازیو بتمومم!
من کلا باید با این بازی مدام داستان داشته باشم...
شماره یکشو داشتم رو ایس باس میرفتم که اشتباهی پروفایلم پایکد بعدم دوباره داشتم میرفتم که باز ایندفه هاردم پرید: دی دفعه بعدیم ایس باسه سه چراغ گردید: دی
این سری شماره دو رو چند ماه پیش داشتم رو پی سی میرفتم که وقتی میخواس بره چپتر دوم تو لود گیر میکرد.....
دیروز بالاخره شماره دو رو رو ایس باس شروعیدم و یه ربع بازیدم و بد چند ساعت co-op رفتیم با رفیقمان و... ادامه سینگلشو امروز صبح رفتم که سر جمع تو 4ساعت یا کمتر کلکش کنده شد...
بازی همونی بود که انتظار داشتم یعنی فوق العاده مستند!
عمرا استودیویی جز IO Interactive بتونه چنین دوربینی طراحی کنه که تا این حد گیمر رو درگیر کنه...
اکشن های بازی سینمایی و پر زد و خورد و تخریب پذیری کاملا مناسب بود و همیشه باعث میشد کاورت امن نباشه و آدرنالین خون رو بالا نگه میداشت;)
نورپردازی فوق العاده زیبا بود و از آخرین افکت های نور سینمایی هم که امروزه تو سریال ها و فیلم های امریکایی زیاد دیده میشه استفاده شده بود.
موتور بازی کلا خوب از پس بازی براومد بجز در دو صحنه ی خیلی پر زد و خورد که یکیش همون مرحله ی سوار بر هلیکوپتر بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این شطرنجی کردن خیلی حال کردم...بازیو شبیه فیلم های واقعی تعقیب و گریز پلیس و خلافکارا میکنه که طرفدارای زیادی دارن
هوش مصنوعی از شماره یک بهتر بود ولی خوب هنوز سوتی کم نداره مثل قدم زدن یه مامور فرودگاه وسط تیر اندازی: دی . پلیس های هوششون بهتر سایر دشمنا بود و حمله های خوبی میکردن و بیشتر غافل گیرت میکردن تا سایر دشمنا. کین هیچوقت نمیمیره که البته بهتر چون کی حوصله داره وسط اون درگیریا بره و کینو نجات بده...تو بخش co-op وقتی کسی زیاد تیر میخوره میشه نجاتش داد که البته زمانش مثل مثلا gears زیاد نیست و اگه دیر بجنبی کلکش کندس...
انیمیشن ها دیگه قدیمی شدن و هنوز همه مثه هیتمن راه میرن: دی(تو یکی از مراحل هم تو یه فروشاه فروش cd بازی های هیتمن تو قفسه بود تا بازم یادی از هیتمن شده باشه: دی) اما لینچ و کین از بقیه بهترن بخصوص لینچ... شل زدنشون یا خوردن زمین یا کشیدن خودشون روی زمین خیلی خوب کار شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این مواقع وقتی میفتی و میتونی تیراندازی کنی صحنه های خیلی جالبی خلق میشه!
کاور گیری از حد فاجعه ی شماره یک درومده و دیگه مثل قبل رو مخ نیست ولی خوب با بازی هایی مثل GeoW قابل مقایسه نیست. البته بهتر چون باعث میشه هی تیر بخوری و بازی درگیر تر باشه: دی
اسلحه های خوبی تو بازی بود و کشتن با هرکدومشون لذت خاص خودشو داشت و برد و صداهای متفاوت و متنوعی داشتن. صداهای اسلحه توی شماره یک هم عالی بود و باعث میشه بیشتر حس بودن تو یک زد و خورد خیابونیِ خرتوخر رو القا میکنه!
در کل بشدت با بازی حال کردم... شماره یک آدم رو یاد فیلم مخمصه و چند فیلم اشکن دیگه مینداخت و این یکی بیشتر منو یاد فیلم اسلحه مرگبار(Lethal Weapon) انداخت بخصوص اون چپتر که کین و لینچ گیر افتادن و شکنجه شدن مشابه یکی از صحنه هایی بود که دنی گلاور و مل گیبسون گیرمیفتن و مل گیبسون با دیوونه بازی های خاص خودش، نجات میده جفتشون رو...
چپتری که کین و لینچ با اون وضع کاملا برهنه و بدنی پاره پاره و پر از خون فرار میکردن به نظرم یکی از به یاد ماندنی ترین مراحل در بین تمامی بازی هاست و IOیی ها تونستن با موفقیت صحنه های بشدت خشن و غیر معمول رو وارد این بازی کنن تا بازی پیش از پیش جدی تر و با ابهت تر بشه!
تا قبل از تجربه این سری بازی هیچ زوج جدی که تا این حد با هم مچ بشن و گیمر با اونا هم ذات پنداری کامل داشته باشه رو در دنیای بازی های ویدئویی ندیده بودم!
این دو کاراکتر فوق العاده ان...از چهره ها و استایلشون تا نوع بیان و دیالوگ هایی که بینشون رد و بدل میشه و حتی فوش های رکیکشون همه و همه منو به وجد میاره...
داستان این یکی با وجود کوتاه تر بودن ولی جذبه ی بیشتری داشت و به نظرم داستان سریع این یکی که اتفاقات درش ناگهانی و کاملا ناخواسته اتفاق میفتاد بیشتر با تم بازی هماهنگ بود.
به نظر خوده من که شدید با بازی حال کردم این بازی یکی از اتفاقات این نسل بود و به نظرم حتی میشه با CodMW مقایسش کرد...MW روایت داستانی فوق العاده ای رو برای اولین بار در یک بازی شوتر روایت کرد و dog days همین کار رو در مقیاس کوچک تر و در یک شوتر سوم شخص انجام داد.
محتوای مخفی: داستان!خیلی وقته از عرضه بازی میگذره ولی خوب شاید بعضیا هنوز بازیو تموم نکرده باشن
توصیه میکنم اگر بازی رو یک نفره رفتید حتما یک بار هم دو نفره تمومش کنید که تجربه ی بسیار به یاد ماندنی خواهد بود... تو این نسل بازی های co-op زیادی رو رفتم ولی این یه چیزه دیگش... لذت co-opش کم از gears نیست!+اینکه کلی توش میخندین و به کسی که دارین باش بازی میکنین بد و بیراه میگین: دی
+
عکس زیر یه شوخیه جالبه با بازی و بروس ویلیس
پدرام جان میشه کمی بیشتر توضیح بدی...من خیلی مشتاقم بدونم کجای این بازی باعث شده تا این طور از بازینقل قول:
ما هم وقتی گیر اوردیم نشستیم بازی رو تمام کردیم
Overall ّسی لذت بردیم از بازی
روند استانی و level design بازی خیلی باحال بود به خصوص مرحله اخر بازی
صدا گذاری خیلی خوبی داشت و کلا سبک باحالی بود
گرافیک بازی هم که نقطه قوت بازی بود خیلی خوب کار شده بود اما نه تو جزییات بلکه بیشتر تو lighting effect و shadow
نقطه ضعف بازی هم که روی اعصاب بود سیستم های تیر اندازی و مبارزات بود که واقعا ادیت میکرد و دردسر ساز بود
هوش مصنوعی هم بعضی جاها واقعا تعطیل بود
با وجود اینا باز هم در کل از بازی خوشمان امد و پایانش هم که نوید شماره 3 رو داد
اینم رفت تو archive
راضی باشی...؟
و اگه ممکنه یه امتیاز هم به بازی بدی...
ممنون
منم از مخالفین سرسخت این بازی هستم برعکس شماره 1 که خیلی باهاش حال کردم اما این اصلا نچسبید
البته هر بازی رو Coop بری لذتش 2 برابر میشه اما حداقل بخش Single برای من یه جورایی فاجعه بود : دی
نوید اسپم نده وگرنه میام تو تاپیک دارکسایدرز هر چی از دهنم درمیاد میگما: دی
غصه نخور .نقل قول:
جفتشون بازیهای بی خودی بودن ...:27:
البته به نظر من بدک نبود ولی نه در اون حدی که پدرام و حسین گفتند:31:
بازی رو میشد فقط برای سرگرمی روش حساب باز کرد وگرنه دیگه در اون حد واندازه ای نبود که بخوای اینقدر جذبش بشی که حین بازی یه جورایی توی عالم بازی غرق شی!!
شماها بازیو دست بالا گرفتین.به نظرمن بازی کاملا متوسطی است که واقعا داستانش هم قابل بحث نیست دوتا آدم که به خاطر یه اشتباه باید از دست آدم و عالم فرار کنن.گیم اسپات هم به این بازی 6 داده.فقط نکته مثبتش به نظرم سبک نو بود که ارائه داد که یه جورایی خوب بود