میتونی از سایت nvidia دان کنی:27:نقل قول:
Printable View
میتونی از سایت nvidia دان کنی:27:نقل قول:
نقل قول:
با تشکر!!!!
نصب!نقل قول:
درسته اما هنوز برخی از شرکت ها برنامه های مخصوص 32بیتی رو ارایه ندادن
مثلا من برای نصب PES10 روی 64بیتی دارم،نصب نمیشه پس مجبورم یه سیستم عامل32بیتی نصب کنم...
3gb رم هم خیلی زیاده!
خواهش می کنم!نقل قول:
یعنی چی که نگرانی؟ چه نگرانی ای؟ این لپ تاپ رو خریدی یا می خوای بخری؟
مرسی روزبه عزیز!نقل قول:
بقیه بچه ها هم لطف کنن و برنامه ها و ابزارهای مفید برای این مدل رو معرفی کنن...
حالا بگو درایور finger print 32بیت رو از کجا بگیرم!!نقل قول:
نه میخوام بخرم.اما میترسم خوب جواب نده!تو از هر نظر راضی هستی ازش؟پیدا کردن این درایورا مشکله؟
من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم
گرافیک قوی
cpu که دیگه....!!
رم هم 4گیگپ!!
از نظر کانفیگ و قیمت عالیه
از نظر کیفیت هم هنوز جوابش رو پس نداده(چون چند ماهی بیشتر نیست که اومده تو بازار)
درایورهاش هم خودت بخوای بگردی یکم دردسر داره اما من خیلیاشون رو پیدا کردم و دارم دانلود می کنم، ایشالله اگه خریدی و درایورا رو خواستی لینک می دم به راحتی بدانلودی!!
فکر میکنم شما 20 روزی هست خریدی ... بالاخره باهاش 10 ساعت پشت سر هم کارکردی ببینی داغ میکنه یا نه؟نقل قول:
دمای GPU
نقل قول:
ببین دوستم یه dell xps 1530 داره و موقع بازی باد گرمی از فنش به بیرون زده میشه (در حد همین hp)
پس این موضوع گرم شدن عادیه
10 ساعت پیاپی کار کردم و دماش خیلی بالا نرفته اما پس از 4-5 ساعت call of دما cpu به 77 و gpu به 68 فکر کنم، رسید
اینجا رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:بیا مسعود جون اینم کل درایور های 2020 همراه با درایور finger print البته این درایورها برای ویندوز 32 بیت استکد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=4062&lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&product=4043738
راستی مسعود جان وقتی لپ تاپ گرفتی کیف و موس رایگان هم بهت دادند یا نه؟
آخه منم میخوام تو این هفته بگیرم.
ممنون shadel جان
فینگر پرینت رو قبلا از همین آدرس گرفتم اما رو سون32بیت جواب نمیده!!!
نمیدونم چرا؟! اما بعد از امتحانا حتما درستش می کنم...
کیف و موس بستگی به خودت داره که چقدر تو چک و چونه زدن حرفه ای باشی!من خودم کیف وموس مجانی گرفتم...