نقل قول:
وصلت مبارک:11:
عجب جای دره پیتی هستی.فاصله تو با من 20 ساعته :18::31: .
شکرش جای من خوبه 7 تا دهکه فعال کنارم دارم :31:
برای یه مدت بعد خوبه:31:
Printable View
نقل قول:
وصلت مبارک:11:
عجب جای دره پیتی هستی.فاصله تو با من 20 ساعته :18::31: .
شکرش جای من خوبه 7 تا دهکه فعال کنارم دارم :31:
برای یه مدت بعد خوبه:31:
ساده نباش جای من جای خوبی برای حمله کردنه ولی کسی نمیتونه به من حمله کنه:31: اگه نزدیک بودی بهت حمله میکردم:31: حالا که نیستی وصلت کردم:46: الان نزدیک شدم به سطح 6 منتظر نتیجه حمله هستم یه بازرگان هم فرستادم 550 تا چوب بیاره:31:نقل قول:
اون لینکه هم یادت نره منم یادم نمیره :دی
الان میخواستم برم تو بازی پیام داد حساب شما به دلیل تعدد اکانت متوقف شده تا دوروز دیگه عجب ادمایی هستنا :دی
مگه پیام ندادن امروز هیچ مارشی انجام ندید ؟همش الکی بود؟؟؟؟؟؟
اون که الکی بود من 2 تا جنگ راه انداختم پیروز هم شدم چندتا بازرگان هم فرستادم بعد برای سود بیشتر یه یه اکانت دیگه هم ساختم که مچمو گرفتن :31:نقل قول:
نمیشه یه جوری اکانت اضافه رو پاک کرد
یوزرت چیه؟
من hiwa هستم سطح :3
به سطح 5 رسیدیم....
نقل قول:
:31::31::31::31::31:
چند صفحه قبل یکی پرسیده بود می شه اکانت دیگه ای ساخت منم گفتم نه بن 48 ساعته می شی نخوندیش
ساده خودتی 20 ساعت طول می کشه قشونت به نقطه اصلی نقشه که تراکم قلعه در اونجا نسبتا زیاده برسه اون موقغ طرف 1000 بار داخواست کمک و حمایت کرده و 1000000 سرباز ریخته تو قلعش اره کسی به تو حمله نمی کنه تو همین طور
حالا صبر کن از بن در بیای
تو رو خدا به من حمله کن :31: من دارم سطح 12 می شم زرنگ بازی می خوای در بیاری هان . ناراحت نشو سطح منابع من بالاست اگه از بن در اومدی بهت کمک می کنم فامیل . البته یه کم دوری نه مثل اینکه خیلی خیلی دوری :31::31:
بزار از بن دربیام تلا ق دخترمو ازت میگیرم :31: صدتا شمشیرزن حرفه ای هم میفرستم سراقت من به کسایی که سطح 6 بودن هم حمله کردم وشکستشون دادم:31: اگه کمک کنی که یه دختر دیگه هم بهت میدم تا حالشو ببری:8:نقل قول: