IBM is GOD عزیز شما چرا ناراحت می شید . خیلی راحت سوال های خودتون رو مطرح کنید و جواب بگیرید ...
من تا اونجایی که در توانم هست به سوال های شما جواب می دم :
نقل قول:
80 تا 85 درصد فروش پردازنده های کامپیوتر های رومیزی (desktop) اینتل هستندو شرکت دل که بزرگترین تولید کننده
کامپیوتر تو جهان هست فقط از cpu های اینتل استفاده میکنه نه amd
اگه می گفتی نوت بوک بار قابل قبول بود ولی من یه لینک دادم که در اونجا نشون می ده که در دسکتاپ amd از اینتل جلو زده . شرکت دل هم به تازگی قرار هست کامپیوتر با cpu amd به بازار بده .
نقل قول:
چرا هرچی تکنولوژی تو کامپیوتر مثل PCI Experss BTX Form FAcTOr Dual channel Wi Fi Wi Max ... هست ایتل اختراع کرده
:blink:
نقل قول:
amd چرا از DDR2 پشتیبانی نمیکنه
amd با تلنولوژی که در cpu خودش داره از ddr معمولی مثل یه ddr2 بهره می بره ولی به زودی ( کمتر از چند ماه ) amd از ddr2 هم پشتیبانی می کنه .
نقل قول:
چرا مایکروسافت تو ایکس باکس از اینتل استفاده کرد
:blink: :blink: تراشه های ibm در ایکس باکس استفاده شده .
نقل قول:
چرا اپل از اینتل میخواداز اینتل استفاده کنه ( آقا امیر جواب شما ربطی به موضوع نداشت)
چرا بیشتر سرور ها به سوی amd داره پیش می ره ؟ چرا گوگل از amd استفاده می کنه ؟ ( شما جواب این سوال رو بده )
نقل قول:
AMD که کم مصرف تره و هم کم حرارت تره چه تو بازار نوت بوک جایی نداره!(جواب منطقی لطفا)
amd در دسکتاب سی پی یو کم مصرف و کم حرارت می ده . اگر توجه کرده باشی اینتل در نوت بوک تراشه هایی به نام سنترینو می ده که مصرفشون کمتره ولی قدرت دسکتاپ رو ندارن . پس اصلا بحث نوت بوک و دسکتاپ کاملا جداست و مخلوتش نکنید .
نقل قول:
AMD چرا تو ایران دارای نمایندگی است ولی اینتل که هم بزر گتر و هم با نفوز تره نمایندگی نداره
اینو که ما نمی تونیم جواب بدیم . شاید شرکت ها می دونند آینده amd بهتره می رن روی این برند سرمایه گذاری می کنند مثل شرکت آواژنگ .
نقل قول:
شما هم ثابت كن كه به AMD تعصب نداری وشرکت معظم شما که از قرار معلوم دارای لابراتوار های فوق پیشترفته است
(در شهرستان!) تعداد زیادی سی پی یو AMD خریداری نکرده
تعصب داشتن چیزه بدی نیست ولی تعصب کورکورانه چیزه خیلی بدیه . اگه تهصب داری دلایلش رو بگو مدرک بیار حرفت رو اثبات کن ، در کنار اینها تعصب هم می خوای داشته باشی داشته باش . این نظر منه !
نقل قول:
همان طور که قبلا گفتم آمار فروش و استفاده تو دنیا بیان گر همه چیز هست اگه اینو قبول نداشته باشید به شعور میلیون ها
کابر کامپیوتر توهین کردید
به نظر من همه دنیا تبلیغات هست . اینجا شعور کاربر ملاک نیست . شاید 3% اونایی که کامپیوتر می خرن می دونن چی می خرن و چی کار دارن می کنن . مثل قضیه اینترنت اکسپلورر ماکروسافت می مونه ! در مقایسه با بقیه هیچ چیز خاصی نداره ولی آمار یه چیزای جالبی نشون می ده !
پس فروش در دنیا ملاک اصلی نیست . به هیچ وجه !
اگر به فروش علاقه دارید به لینکی که در این تاپیک دادم مراجعه کنید .
در ضمن خوشحال می شیم آقا حمید و جناب ساقی هم در این تاپیک نظرات خودشون رو مطرح کنند .