دوستان زحمت بكشن با ذكر منبع و قرار دادن لينك آدرس ميزان برق مصرفي (متوسط) هر دو مدل را بيان كنند ممنون
Printable View
دوستان زحمت بكشن با ذكر منبع و قرار دادن لينك آدرس ميزان برق مصرفي (متوسط) هر دو مدل را بيان كنند ممنون
من یه سئوال دارم . آقای دراکولا در پستی در صفحه اول گفتند که اگه کسی بخواد تصاویر sd ببینه دلیلی نداره که بره g10 بخره . همون x10 کفایت می کنه .
با توجه به اینکه 90% استفاده مصرف کننده ها در داخل کشور معطوف به تصاویر sd میشه مثل ماهواره ، فیلم دی وی دی یا تلوزیون داخل و .... بازم می صرفه که آدم بره تلوزیون با قیمت بالا با خصوصیات hd بخره ؟ که شاید کلا به اندازه انگشتای دست ازش hd بگیره ؟ من تو جمهوری قیمت کردم hd player داشت می گفت 2.5 میلیون تومن . مطمئنا تعداد محدودی از hd استفاده می کنن.
دوست عزیز من یه HD پلیر خیلی ارزونتر به شما معرفی میکنم ایکس باکس 360 با قیمت 260 هزار تومان میتونید از روی اینترنت ویدئو کلیپها و یا فیلمهای HD دانلود کنید و باهاش با بهترین کیفیت ممکن ببینید در ضمن کنسولهای بازی در حال حاضر همگی HD هستن شما میتونید از کیفیت اونها روی یک پنلی که کیفیت بالاتری داره لذت ببرید و یک نکته دیگه این هست که اگر فکر میکنید تمام این موارد به کار شما نمیاد میتونید هر پنلی رو که دوست دارید بخرید دوست عزیز :20:نقل قول:
بهتره بگی آنتی دراکولا چون آلوکارد برعکس دراکولاس:31:نقل قول:
آقای دراکولا
من فکر کردم آلوکارد همون دراکولاست اما با یه لهجه دیگه ... به هرحال میبخشید ..:31::10:نقل قول:
در ضمن من بیشتر همون sd نگاه می کنم و چیزی که میخوام پنلی هست که نهایت کیفیت و شفافیت و درخشندگی رو تو sd داشته باشه . آیا به نظر شما lcd بگیرم انتخاب بهتریه نسبت به پلاسما ؟ یا همونطور که گفتید دیگه فرقی نمی کنه ؟!! چون اگه xbob360 هم بگیرم فعلا فیلمهای hd گرونه و فکر کنم در دسترس نیست و سرعت اینترنت تو ایرانم افتضاحه و نمیشه دانلود کرد ( اگه راه دانلودی هست که نمیدونم لطفا بگید) .
اين سايت فيلم اچدي و فول اچ دي ميفروشه قيمتاشم زياد گرون نيست:نقل قول:
نقل قول:
کد:www.pcmax.ir
فیلم HD کجاش گرونه؟
الان تو بازارچه های فروم ها هستن بچه هایی که هارد یک ترا بهشون میدی واست تا اونجا که جا داره فیلم HD میریزن
کلن میشه ۱۰-۱۵ تومن
حالا به نظرت ۱۰۰ تا فیلم HD به قیمت ۱۵تومن گرونه؟
پس اینکه میگن هر فیلم اچ دی 40 -50 تومنه چیه ؟ فروشنده خودش بهم گفت ! یا اینکه اون بلو ریه ؟! اگه 100 تا فیلم اچ دی 15 تومن باشه از دایوایکس هم که ارزونتره ! مطمئنی ؟نقل قول:
اونی که شما میگی دیسک بلوری اورجیناله
من HDrip ها رزولوشن FullHD رو میگم که کیفیتشون شاید ۹۰درصد بلوری باشه
البته با بیت ریت های مختلفی ریپ میکنن
مثلن من spiderman3 رو دارم FullHD با حجم ۳۵گیگ که بیت ریت بالایی داره و واقعن کیفیتش عالیه
برای پخش اینا هم یه WD TV میگیری ۱۰۰ تومن
من تو خط کنسول نیستمنقل قول:
ایکس باکس 360 با قیمت 260 هزار تومان میتونید از روی اینترنت ویدئو کلیپها و یا فیلمهای HD دانلود کنید و باهاش با بهترین کیفیت ممکن ببینید
یعنی XBOX هم کار wdTV رو میگنه تمام و کمال؟
mkv میخونه؟
ts و divX چی؟
دوست عزیز xbox360 فرمت MKV رو پشتیبانی نمیکونه فقط divx.mp4.wmv رو پخش میکنه البته wmv رو FUll Hd پخش میکنه
چه عالي:18: ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟نقل قول:
بازارچه هاي فروم ها چيه؟