ببخشید میشه یه دلیل بگید برای یه 3d کار حرفه ای با سیستم شاخ و رم 4 گیگ ...
بین XP 64 bit و Seven 64 bit باید کودوم رو ترجیح بده ؟ خواهشن اگه تست رندر تو این دو تا ویندوز دارید بذارید ... ممنون میشم !
Printable View
ببخشید میشه یه دلیل بگید برای یه 3d کار حرفه ای با سیستم شاخ و رم 4 گیگ ...
بین XP 64 bit و Seven 64 bit باید کودوم رو ترجیح بده ؟ خواهشن اگه تست رندر تو این دو تا ویندوز دارید بذارید ... ممنون میشم !
آره شما درست میفرمایید!!!نقل قول:
راستی چرا نمیگی تو اداره آمار کا میکنی یا نه؟
:11::11::11:نقل قول:
:40::40::40:نقل قول:
من در کل از 7 راضی تر از ویستا بودم !
و به نظرم 7 بهترین سیستم عاملی بوده که داشتم
چون برای بازی وقعا عالیه
تو آرتام گاهی پنجرهها رو بههیچشکل نمیشه دید؛ به اون نشون که وقتی پرینتاسکرین میگیری یه دسکتاپک گوشهی راسته!
بهترین کار اینه که خودت تست کنی دوست عزیز...جفتشو نصب کن و امتحان کن...بعد هرکدوم که نخواستی رو می تونی پاک کنی...:46:نقل قول:
با سلامنقل قول:
اگه فرق گرافیکی که directx 11 که ویندوز 7 داره رو می دیدی این سوالو نمی کردی!
ویندوز xp و ویستا از directx حداکثر 10 استفاده می کنن که واقعا باید جلوی direct x11 لنگ بندازند بازی call of duty world at war واقعا با این directx یه جلوه دیگه ای داره
البته به نظر من کمی صبر کن بزار نسخه نهایی 7 بیاد بعد نصب کن من الان یه چند وقت از 7 استفاده می کنم یه چند تایی نقص توش پیدا کردم که کارم شده هی با این باگ ها یه جوری کنار بیام
در کل به نظر من ملت دیگه باید برای همیشه با Xp خدا حافظی کنند دنیا داره پیشرفت می کنه xp کیلو چنده
در مورد مقایسه آماری من این مقایسه رو با ویستا کردم که واقعا تفاو ت ها آشکار بود تو سون بازی farcry2 بطور میانگین حدود 5 فریم سریعتر از farcry2 تو ویستا سرویس پک 2 بود از benhmark خود بازی استفاده کردم بیشترین فرق تو بازی gta IV که خیلی روان تر شد متا سفانه من فایل های گزارش پاک کردم در ضمن اگه منظورتون از کار حرفه ای برنامه نویسی گرافیکی:31: که directx 11 محدودیت از جلوی برنامه نویس بر می داره
موفق باشی