سلامنقل قول:
دوست عزیز moslem جان شما کدوم مرکز هستید و آیا مودم شما نویز گیر داره یا نه؟؟؟
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز moslem جان شما کدوم مرکز هستید و آیا مودم شما نویز گیر داره یا نه؟؟؟
سلام دوست عزیز moslem جان شما کدوم منطقه و مرکز هستید و آیا نویز گیر مودم شما داره؟؟؟؟نقل قول:
با سلام به تمامی دوستان
من می خوام از شرکت نیماد سرویس بگیرم، بهم گفتن که دو مودم zyxel و Bilion رو خود شرکت داره که معمولیش 61000 تومنه و وایرلسش بالای 100000 تومنه
حالا نمی دونم از خودشون بگیرم یا برم بخرم
خواهشآ کسایی که از نیماد سرویس میگیرن من رو روشن کنن
موفق باشید
با سلام وقعا تایپیک خوبیه
دوستان من میخوام یه خط 128 بکشم . اما موندم میون رفاتک و نیماد کدوم رو انتخاب کنم . اگر محبت کنید به پرسش هام پاسخ بدید ممنونتون میشم .
سرعت دانلود هر کدومشون چقدره البته با سرعت 128. هزینه ماهیانه شون رو می خواستم بدونم و این که چه فرقی بین سرویس های ART و ECO
وجود داره ؟ آیا درسته که کیفیت نیماد جدیدا افت کرده ؟
با تشکر از همه دوستان .
128 شرکت صدف های سپید کارون سرعتش بالای 20 و افت سرعت هم نداره،میتونی امتحان کنی.نقل قول:
سلام از ماست!نقل قول:
بین عزیزم نیماد کیفیتش اومده پایین و با این گستردگی که کاربرا دارن از مناطق مختلف شکایت میکنن فکر نمیکنم مدل مودم تاثیری روی این قضیه داشته باشه!شما هم میتونی مودم رو از خودشون بگیری هم از بازار تهیه کنی.در مجموع به نظر من اگه مودمت رو با توجه به نیازی که داری از بیرون بخری به نفعت خواهد بود.فقط حواست باشه D-Link و Linksys نخری چون نیماد ساپورت نمیکنه!سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم...
مرکز مخابرات رجایینقل قول:
اسپلیتر هم دارم
نقل قول:
دوست عزیز با این همه نارضایتی، به نظرتون باید باز از نیماد سرویس بگیرم یا رفاتک؟
اگر پیشنهادتون نیماده خواهشا یه توضیحی بدید که چه مودمی بگیرم که تو اهواز گیر میاد(در حده 50000 تومن یا زیر 50000 تومن)
یا نه از همون دو تا بگیرم که 61000 تومنه(اگه قیمته مقبولیه؟)
خواهشا زودتر من رو راهنمایی کنید (عجله دارم)
با تشکر
سلام دوستان امروز رفتم شرکت میکال اکسین(برج)
سرویس های وایرلس شون 1 به 4 هستن. (شر هستن)
شرکت صدف های سپید کارون سایت شرکت که هک شده
تماس گرفتم گفتتن واسه منزل 64 و 128 میتونیم سرویس بدیم.
(شرکت راصد واسه خونه تا 1 مگ هم پهنای باند میده)
128 نا محدود 40 تومان/
در ضمن گفت واسه منطقه ی کیانپارس باید رادیو 5.4 باشه. من که 2.4 دارم یا باید بیخیال این شرکت بشم یا باید دوباره رادیو بخرم .
(که عمرآ دیگه تجهیزات بخرم)
ناراضایتی که نه!من موضوع رو زیادی بزرگ کردم و دوستان هم بی مهری میکنن!به هر حال هر شرکتی ممکنه کم و کاستی زودگذر داشته باشه که انشا... نیماد هم به زودی درست میشه.شکایت همه از افت سرعت بین ساعت 1-7 هست.در این ساعات ممکنه دیتا قطع بشه و مجبور بشی 2-3 بار مودمت رو خاموش روشن کنی همین!!!من همین دیشب با ECO512 بالای 1200 مگابایت ارسال و دریافت داشتم که نسبت به قبلآ که اینجوری نبود حدود 50 مگابایت تفاوت داره!در حقیقت مشکلی وجود نداره!!قیمتهای رفاتک توی صفحه اول هست و نیماد رو هم حتمآ داری(اگه نداری بگو بزارم برات)نقل قول:
در مورد مودم هم میتونی اینارو بگیری که توی بازار هم هست:
Tp-link
Tenda
Asus
هر سه تا مارک دارای مدلی هستند که 1 پورت USB و 1 پورت Ethernet دارند.قیمتها هم همشون بین 35-40 هستش.موفق باشی