به نظر من تایپیک بسته بشه بهتره دوستان
هیچ کدوم دوست نداریم که اختلاف بین کاربر ها به وجود بیاد یه وقت کدورتی ایجاد بشه
Printable View
به نظر من تایپیک بسته بشه بهتره دوستان
هیچ کدوم دوست نداریم که اختلاف بین کاربر ها به وجود بیاد یه وقت کدورتی ایجاد بشه
خب حالا شما از كجا ميدونيد كه مشكل در سري جديد برطرف نشده ؟نقل قول:
پس شما هم حق نداريد بگيد كه سري جديد هم ترك برميداره
در اين ضمينه بايستي 3 ماه صبر كرد تا معلوم بشه قبول ؟
اگه دوست نداري ميتوني سر نزني به تاپيكنقل قول:
الا خيليها از اين تاپيك سود ميبرند
هر كس ميتونه پست ها را بخونه و خودش استدلال كنه
واسه همين ميگند ادب را از بي ادب بياموز ....
من کاری به اون فرمولها و....ندارم چون بصورت عملی خلافش ثابت شده هست .شما اگر با تاچ پرو 2 کار کرده باشی اصلا" نمیگی ال سی دی X1 یا خیلی از گوشیهای دیگه ال سی دی هست اینو هم میتونید از نینجا بپرسید .اونم X1 رو داشته و الانم تاچ پرو 2 رو داره.نقل قول:
اما این قسمت بالا اصلا" مهم نبود اینو میخوام بگم که: اقا من کی گفتم چون امنیا 2 دهم اینچ بزرگتره بهتره؟!!! ( به شما هم همون پیشنهاد مریخ رو میدم یک پست بیار جایزه بگیر.)
من میگم 2 دهم اینچ توی ال سی دی کم نیست و بزرگیش کاملا" مشهوده که شما میگید 2 دهم چیزی نیست.اما همیشه و تو همه پستهام گفتم ال سی دی X1 نسبت به امنیا داره که اصلا" قابل چشم پوشی نیست مگر زیر نور مستقیم خورشید که اونم ربطی به کیفیت تصویر نداره فقط واضحتره بازم تاکید میکنم در شرایط نور مستقیم خورشید.
پینوشت: یکم در مورد این ضرب المثل و اینکه اینجا بکار بردید توضیح بدید.(منظورتون و علتش.)نقل قول:
اينو منظورم شما و كسان ديگه اي كه درگير بحث هستند نبودنقل قول:
و هيچ مقصود خاصي نداشتم
بخاطر اينكه عده اي از دوستان چه طرفداران x1 و چه امنيا در بعضي جاها تعصبي حرف ميزنند
خودشون حس ميكنند تعصبي نيست
ولي خواننده ديگري كه تعصب به دوگوشي را نداره ميتونه اينو بدونه
پس اگه زرنگ باشه ميتونه بفهمه كه واقعا كدوم راسته و كدوم نيست
واسه همين ضرب المثل را زدم
راستي مثل اينكه مناظره خوش ميگذره اره ؟ :31:
يه سر به كلوپ امنيا بزن سوال داشتم اونجا
يه خبر خوش هم دارم مشكل بلوتوث يادته اونو با يه برنامه حل كردم
خوب بابا aryaland خودش میگه قبول داره lcd اکسپریا بهتره
اگه من خودم نمره بدم
xperia =18
omnia=15
فکر کنم منصفانه باشه
نقل قول:
4-کلید 4 جهته به نظر شما برتریه ؟
امنیا یه گوشی فول تاچ هست و نیازی به کلید 4 جهته نداره الان خیلی از گوشیها دیگه کلید 4 جهته ندارن مثل دایموند2... اچ دی...ایفون و... پس این برتری نیست
خروجی tv هم چیز کمی نیست... خروجی tv رو میشه با جک 3.5 میلیمتری برابر دونست البته بازم خروجی tv مهمتره
شتاب سنج که اصلاً بحثش جداست و چیزی نیست که بشه راحت ازش گزشت
5- خب شما یه برنامه بیار که بیشتر از 128 مگ رم بخاد و روی امنیا به خاطر کمبود رم اجرا نشه
x1 با 8 تا برنامه فقط 42 درصد از رمو اشغال میکنه یعنی برنامه ای وجود داره که از 8تا برنامه بیشتر رم بخاد ؟ تازه اینترفیس x1 رم خیلی بیشتری نسبت به امنیا میخاد رزولونشم بالاتره و اینم باعث میشه که رم کمتری استفاده کنه پس رم x1 برتری نیست
رام هم که توضیح دادم وقتی حجم فریمورای امنیا از 256 مگ کمتره دیگه چه نیازی به رام بیشتر داره
الان که برای امنیا ویندوز 6.5 هم اومده و نه رم کم میاره و نه رام
8-اگه بحث کیفیت پردازنده باشه توجه کنید که مارول بخشی از اینتل هست پس از نظر کیفیت اوله
به هر حال شما تست کن
9-خب شما اگه بخای برای x1 یه مموری 16 گیگ بگیری 70 تومن باید یدی حالا 10 تومن میدی و یه کابل tv میگیری و از کیفیت بسیار عالیش لذت میبری
10- باترشون فقط 60 میلی آمپر اختلاف داره پس چطور x1 باتریش میتونه انقدر قویتر باشه
خود شما وقتی روز اول گرفته بودی در مورد باتریش گفتی خیلی خوب نیست چون انتظار داشتی واقعاً 11 ساعت مکالمه انجام بدی ولی در عمل اینجوری نیست شاید باتری x1 بهتر باشه ولی فرقشون انقدر زیاد نیست که واسه x1 برتری باشه
12- صدای اسپیکر امنیا رو هم میشه بیشتر کرد
وقتی صدای اسپیکر امنیا بیشتره پس اگه بازم بیشترش کنی از x1 بازم بلندتره و x1 نمیتونه بهش برسه
13- اگه یه نفر قاب گوشیش ترک نخوره نمیشه نتیجه گرفت که دیگه این مشکل حل شده در ضمن تعدادشونم کم نیست
نتیجه : اگه به کیبرد احتیاج ندارید دلیلی برای خریدن x1 وجود نداره چون با خرید x1 خیلی چیزارو از دست میدید : مثل دوربین ...16 گیگ حافظه داخلی...سنسور شتاب سنج...خروجی tv....صدای بیشتر تو اسپیکر... سرعت بیشتر...کیفیت ساخت بالاتر و....
حب حالا از 10 امتیاز بدیم :
1-ال سی دی : امنیا به خاطر رزولوشن پایین و x1 به خاطر کوچیک بودن دوتاشون 10 میگیرن
2-موسی نوری هم چون امنیا به راحتی و بدون نیاز به برنامه هست و x1 چون بزرگتره بازم 10 میگیرن
3-سنسور شتاب سنج : امنیا 10 میگیره و x1 صفر : دی
4-جک 3.5 : چون x1 رو خودش داره 10 میگیره و امنیا هم چون رو هدستش داره 5
5-رم و رام همونطور که گفتم چون لازم نیست برتری نیست ولی حالا چون شمایید x1 امتیاز 10 میگیره و امنیا 7
6-حافظه داخلی : امنیا 10 و x1 هم با 400 مگابایت 1
7-دوربین : امنیا 10 و x1 هم 6
8-پردازنده : امنیا 10 و x1 هم 8
9-خروجی tv : امنیا 10 و x1 صفر : دی
10-باتری x1 ده و امنیا 8
11-کیبرد : چون x1 کیبرد داره 10 میگیره و چون تایپ با امنیا خیلی راحته و نداشتن کیبرد باعث کوچیکتر شدن و محکم تر شدن میشه امنیا 8
12-اسپیکر : امنیا 10 و x1 هم 8
13-کیفیت ساخت امنیا 10 و x1 هم 5
امنیا : 118 امتیاز
ایکسپریا : 88 امتیاز
اگه نکته ای هست بگید
امنیا برنده شد !!!
سلام
بحثها خیلی جالب داره پیش میره.یکی میگه باتری فلان گوشی
بهتره،اون یکی میاد میگه کی گفته؟من میگم مال اون یکی بهتره
سر تمام آیتمها بحثها بیشتر نظر شخصیه تا فنی و با دلیل و مدرک
بیشتر دارید سعی میکنید جواب همدیگرو بدید تا اینکه درست و
اصولی حرف بزنید.با این روش به نتیجه نمیرسیم.
بهتره دوستایی که این دو گوشی رو دارن یه برنامه ی بنچ مارک
انتخاب کنن و نتایج رو اینجا بزارن تا در مورد مسائل فنی نتیجه
مشخص شه.در مورد سایز ال سی دی و کیفیت صدا و زیبایی و
... هم کاملا موارد شخصی هست و توضیحات لازم داده شده.
مخلصیم
من که درباره باتری گفتم بر اساس گفته کسایی هست که هر دو گوشی رو دارننقل قول:
در مورد بنچ مارکم والا ما گفتیم با coreplayer یه تستی بکنید