مرسی پوریا جان
نقل قول:
شما لزومی نیست کلوپ اصلی یه گوشی رو محل فان و شوخی در نظر بگیری.بهتره این گونه شوخی ها رو از طریق پیخام خصوصی با همدیگر رد و بدل کنید.و به قوانین سایت هم احترام بذاری.:20:
خانوم نا محترم.به شما هیچ ربطی نداره که ما تو این کلوپ چیکار میکنیم چیکار نمیکنیم!نه مدیری نه هم همکار!
شما بهتره قوانین رو 2باره بخونین که اگه کسی سعی داشته باشه جو فروم رو به هم بزنه و ....
100 تا پست دادی که اونم 50 تاش سوال این بوده که من میخوام اون گوش کوب رو بخرم:27:
نقل قول:
در مورد عکس هم اگه گفته های شما درسته پس چرا رقابت بین شرکتهای گوشی ساز داره بین بالا بردن پیکسلاژ دوربین و لنز دوربین گوشی و گذاشتن فلاش های قوی مثل زنون تنگاتنگ میشه؟؟؟؟ الان شرکتها میخوان گوشی بدن بیرون با دوربین 20 مگاپیکسلی شما میایی میگی تو خیابون در بیارم بگم فلان و بهمان .شما با دوربین 3.2 مگاپیکسلی آیفونت حال کن.:27:(دوربینی که 4 سال پیش روی گوشیهای سیمبین گذاشته شده).دوست عزیز خواهشا یه ذره پخته تر حرف بزن.
جواب این پستتون رو دادم! من مثل شما و دوستانت یا هرکس دیگه نیستم که بخوام یه گوشی بگیرم برم بگم گوشی من 8 مگاپیکسله.چراغ قوه هم داره:31:
اپل هم میتونه مثل خیلی شرکت های دیگه مثل اچ تی سی دوربین بخره و بزاره رو گوشیش!
شما هم لازم نیست به من بگین چند ساله که 3.2 اومده.خودم اولین 3.2 مگاپیکسلی(K800 ) رو داشتم اونم زمانی که تو کل شیراز هنوز یه دونه نیاورده بودن
بعد 4 سال تازه یه گوشی زدن که ال سی دیش میتونه با آیفون رقابت کنه میگه ...:27:
کسی که آیفون میخره دنبال دوربین گوشی نیست.من دست شرکت اپل رو میبوسم که دوربین بیشتر از این نذاشته رو گوشی که 4 تا ادم مثل شما که از یه گوشی فقط دوربینش رو میفهمین بیان آیفون بخرن.
طراحیش هم که 100 تا گوشی بعد آیفون اومد یکی هم نتونست به ظرافت و قشنگی آیفون بشه!
سیستم عاملش رو هم اگه میفروخن مطمئن باش همین سامسونگ رو همه گوشی هاش مک میزاشت و نمیرفت سیمبیان رو از بزرگترین رقیبش گدایی کنه و پول بریزه تو جیب رقیبش!
نقل قول:
گوشی که تازه هنوز بلوتوسش رو فعال کرده
بلوتوسش از اول بوده و اگه واسه سند غیر فغال بوده به خاطر شعور اپل و احترامیه که شرکت اپل به قانون کپی رایت داره
نقل قول:
و باید حتما برنامه itunes رو داشته باشی:2: تا موزیک و ویدیو و ... بهش بریزی و .... به نظر من برتری وجود نداره.خدا برکت بده به سیمبین که با یک usb و یا بلوتوث کارت رو سریع راه میدازه و مثل آیفون هم دنگ و فنگ نداره.:2:
دنگ و فنگ؟یه بار گفتم بی اطلاعات حرف نزن.سینک کردن یه آهنگ 1 دقیقه بیشتر طول نمیکشه!
نقل قول:
یه گوشی که بهش 1.200 الی 1.400 تومن پول میدی باید به همه چیزش بنازه نه اینکه فقط بگی چون تاچ و اینترفیس خوبی داره پس هر چقدر هم گرون داد حقشه
من این گوشی رو یه جورایی مجانی گرفتم! اینکه اونجا 1.200 تومنه به شرکت اپل ربطی نداره
ولی 2 برابر که هیچ.3 برابر اون گوش کوب هم می ارزه.آیفون هم به همه چیش مینازه.سیستم عامل.طراحی.ال سی دیش.مولتی تاچ بودنش.سرعتش.اینرفیسش.گرافی ش و ...
نقل قول:
تو کشورهایی مثل امریکا سیستم عامل پالم هم هست خوب بدرد مردم اونجا میخوره و تو ایران طرفدار نداره همین آندرویید هم اگه یه نگاه بندازی میبینی که گارانتیهای معتبر این سیستم عاملو گارانتی نمیکنند.پس لزومی نداره فکر کنی چون تو آمریکا و ... فروش آیفون خوب بوده پس بهترین سیستم عاملو داره
در مورد کشورهایی مثل آمریکا هم من خودم اینجام میدونم چی به درد میخوره چی نه!
لازم نیس شما بگین
یه بارم پرسیدم منظور شما از به درد خوردن چیه؟البته لازم نیست جواب بدین.ممنون هم میشم دیگه اینجا پست ندین که دارین جو تاپیک رو به هم میزنین و مجبور میشم گزارش بده
کسی بیاد انتقاد درست کنه ما هم جوابش رو میدیم ولی بدون اطلاعات و چشم بسته حرف زدن فقط جو تاپیک رو به هم میزنه
نقل قول:
قيمت جهاني 3gs الان چنده؟
و تو تر كيه با اين قيمت فروخته ميشه يا نه؟
بعد اگه از اونجا خريداري بشه بايد چيكار كرد تا تو ايران كار كنه؟
چون هيچي از اين گوشي نميدونم
ترکیه رو نمیدونم.تو آمریکا آنلاکش دور و بر 900 دلاره.البته 16 گیگ
هیچی عزیز.باید اگه انلاک فکتوری باشه که هیچ.اگه لاک باشه آنلاکش میکنی که خواستی آموزشش رو هم میزاریم