اون واسه زمانی هست که مطمئن بشید Firmware رو درست و کامل ریختین . اگه مطمئن هستید اون رو هم نزنید مشکلی پیش نمیاد .نقل قول:
Printable View
اون واسه زمانی هست که مطمئن بشید Firmware رو درست و کامل ریختین . اگه مطمئن هستید اون رو هم نزنید مشکلی پیش نمیاد .نقل قول:
برای آپدیت بنکیو به lt1.9 برنامه جانگل درایورمو میشناسه و وقتی روی benqunlock کلیک میکنم مشخصاتشو میزنه ولی وقتی روی read میزنم در قسمت log پیغام زیر ظاهر میشه:
Getting status from port 0xfc00
invalid status 0x80
کمک کنید التماسا
سلام به همه دوستان
من اسلیم 0225 نرم افزاری کپی خور کردم میخواستم بدونم الان دیگه درایو انلاک مونده یا بعد ریختن فرم ویر دوباره به حالت write protect برگشته ؟؟ و اینکه با آپدیت به 13146و13599 کپی خور میپره یا نه؟؟؟
ممنون
اگر اون مقاومت رو از روش بر نداشتید ، درایو آنلاک مونده .نقل قول:
سلام به همه ی دوستان و سروران گرامی.
من دستگاهمو کپی خور کردم به روش این روسها.
از وقتی کپی خور شده هرچه ساعت و تاریخشو تنظیم میکنم بازم بعد از خاموش و روشن شدن میپره سر ساعت قبلی و تقویمش به هم میریزه.
باید چکارش کنم؟
حتی جلو خودمم کپیخور نکرد.
1 هارد 250 هم ازش خریدم 80 و هزینه کپی خورشم شد 40.
البته حتی نگفت درایوم چی بوده!
به دستگاهم دل چرکین شدم!!!
از برق میکشی کنسول رو؟؟؟
یکی از دوستان ما این هفته رفت یدونه اسلیم خرید. مثل اینکه ورژن 0225 بوده، گرفتن یه تیکه از بوردش رو عوض کردن تا هـک جدید روش اجرا بشه.
سوال اینه که آیا این دوستمون رفت توی پاچش؟
این تغییری که روی بورد دادن مشکلی ایجاد میکنه؟
اصلا چرا این کار رو میکنن؟
اگر صبر میکرد با این شیوه جدید روسها هـک میکرد بهتر نبود؟
عوض کرد؟:18:عوض نمیخواستنقل قول:
معرفی روش جدید برای آنلاک چیپ winbond توسط هکر برزیلی Geremia با همکاری Maximus
به گفته خودش آنلاک کردن این چیپها 3 روش داره که روش معرفی شده فعلی کمترین ریسکو داره
(البته این روش جیگر میخوادا:31:)
ابزاری که استفاده شده در آموزش انگلیسی کامل توضیح داده شده (چون بنده هیچ سر رشته ای از این کارا ندارم ترجمه ای از این صفحه نمیگذارم امیدوارم دوستانی که تخصص بیشتری دارند بتونن از این روش بهره کافی ببرننقل قول:
Spent some time with Maximus over the mx and wb flashes, while the mx is a piece of cake, the WB is a bitch.
There were at least 3 solutions for WB, some more risky, this is less risky one, even if it's not noob friendly.
It's even not so much techical in comparison to the others one that had few success rate, or against the ones that had lot of effort and got no result.
There are also other possibilities for a software only way, but it's like going blindly searching for a fantomatic "winbond manufacturer mode" (how the hell do they write the serial numb in there? there must be a way), but actually i'm getting lazy.
نمایی از داخل چیپ و نقطه ای در داخل که باید اتصال داده شود..!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک آموزش (انگلیسی)
لینک دانلود نرم افزار مورد نیازکد:http://www.consoleopen.com/forum/tutorial-modchip-e-hardware-xbox-360-xbox360-slim/323-tutorial-unlock-liteon-slim-0225-0272-0401-9504-mt1335-winbond-mx.html
لینک ویدئوکد:http://www.megaupload.com/?d=G6KA9JHQ
کد:http://www.youtube.com/watch?v=1gCYXb54oig
والا اون چیزی که به ما نشون داد، یه قطعه مربعی شکل بود که گفت توی 0225ها این قطعه read only هستش و ما عوضش میکنیم به جاش مال 09.. (اون یکی مدلها) رومیذاریم هـک میشه...نقل قول: