دوستان این سیب خوردنیه یا تزئینی؟
Printable View
دوستان این سیب خوردنیه یا تزئینی؟
فکر کنم خوردنی هست دیگه.
پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
رفقا واقعا شرمندم كه اين همه تاخير داشتم . گرفتار بودم و فرصت نشد .
علي جان و پوكه خانم ، پاسخ شما رو بايستي گلرخ بده اما بايد خوردني باشه .
و اما چيستان امروز كه يه كمي متفاوته :
يه سئوال تشريحي ولي كاربردي ، بهترين راههاي مبارزه با فقر آهن در گياهان چيست ؟
سه روش داره كه بايستي اشاره كنيد .فقر آهن بسيار شايعه و يكي از سئوالهاييه كه بيشتر ممكنه از شما پرسيده بشه . لذا بايستي پاسخ اون رو بلد باشيد .
متشكرم و منتنظر پاسخ شما
اسپری برگی اهن مایع ...
استفاده از کلات اهن پای گیاه ...
پایین اوردن ph خاک...
استفاده از اب ابیاری با شوری کمتر یا ابیاری بارانی و قطره ای ...
از کودهایی با بنیان اسیدی استفاده کنیم تا ph خاک اطراف ریشه کمتر بشه و جذب اهن بیشتر بشه..
در صورت امکان از اب رودخانه استفاده کنیم جای چاه و...
(کلا جذب اهن در شرایط اسیدی بهتر صورت میگیره تا قلیایی بهتره برای پیشگیری از کمبود اهن اول خاک رو اصلاح کینم...)
اینا که گفتم بیشتر جنبه پیشگیری داره تا درمان ..فقط اولیشه که واسه درمان استفاده میشه ...
ماشاءالاه ........:11:نقل قول:
همه رو رديف كرد پشت سر هم و پاسخ و كوبيد روي ميز .
بله دوستان ، گلرخ درست گفت .
فقط يه كوچولو هم من ميگم و اينكه بجز كلات آهن از سولفات آهن هم استفاده ميشه و نكته ديگر اينكه از غرقاب كردن زمين هم در زمان آبياري بايستي اجتناب كرد .
البته گلرخ به نوعي به اين موضوع اشاره كرده .
يه دو روزي رو بايد صبر كنيم تا سئوال بعدي رو گلرخ خانم مطرح كنند . ايشون براي انجام كاري ، مسافرت هستند و دسترسي به سايت رو ندارند .
منتظر ميمونيم تا برگردند:20:
سلام:11:
چه خوب که جواب رو درست گفتم...:31:
خب سوال این بار من....
کودهای وتابل چی هستند ؟ چجور استفاده میشن ...؟(خودم هم اطلاع زیادی ندارم..ولی خب قراره اینجا با هم یاد بگیریم...چون میدونم اقای خضری و دوستان کامل میگنش خیالم راحته که سوال رو ندونسته طرح میکنم!:27:)
کود وتابل ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
گلرخ خانم اولا که رسیدن به خیر . در ثانی من تا بحال نشنیدم . کلا وتابل به فرمولاسیون اشاره داره و به ذرات جامد با قابلیت حل شدن در آب اتلاق میشه و بیشتر در مورد سموم استفاده میشه .
نمیدونم همین مسئله مورد سئواله که بحث کنیم یا چیز دیگه ای مد نظر شماست !!!:41:
خب من جایی خوندم برای گل داوودی و چند گیاه اپارتمانی توصیه شده بود از کودهای وتابل استفاده بشه و داخل پرانتز نوشته بود : کودهای قابل حل در اب .
خب عموما لفظ وتابل رو برای سم استفاده میکنند ولی واژه وتابل کلا یعنی قابل حل در اب و میتونه سم یا کود باشه...:31:
پودرهای گوگرد هم خیلی دیدم نوشته وتابل ولی نمیدونم کاربرد بعنوان سم دارن یا کود ...:41:
اقای خضری لطفا سوال بعد رو بزارید :11:
[QUOTEپودرهای گوگرد هم خیلی دیدم نوشته وتابل ولی نمیدونم کاربرد بعنوان سم دارن یا کود [/QUOTE]
خوب کود پتاسه این جور که از علی شنیدم دو نوع هست
نقل قول:
شما درست ميگين . گوگرد كاربردهاي گوناگوني داره كه در فرمولاسيونهاي مختلف و با كاربردها متنوع عرضه ميشه . وتابل اون باسه مبارزه با سفيدك سطحي استفاده ميشه . بصورت پودرپاشي هم در زمان پيشگيري از سفيدك سطحي در باغات استفاده ميشه .
گلرخ خانم هم درست فرمودند . چراكه بسياري از كودهاي ميكرو موجود در بازار با فرمولاسيون وتابل هستند تا بشه در آب آبياري و يا به صورت محلولپاشي استفاده كرد .
باسه سئوال بعدي هم يه فرصت بهم بدين تا يه كم فكر كنم كه چي بايد بذارم:20: