آخه من دوربین خیلی برام مهمهنقل قول:
ارنا هم که....:41:
آخه من دوربین خیلی برام مهمهنقل قول:
ارنا هم که....:41:
ای بابا مگه آرینا دوربینش چشه؟! :18: دوربین 5 خیلی خوبی داره، برو ببین تو تاپیکش بچه ها ازش راضین. به نظر من که راضیت میکنه.نقل قول:
نقل قول:
اولا که رنوار 8 هستش:31:
دوما اون فیلمبرداریش 3gp !!! :8:
سوما ارنا اینترفیسش انصافا خیلی نرم و روونه،من گوشی مث این ندیده بودم تا حالا:21:
سلام-دوستان هیچ کی این گوشی رو نخریده تا به ما بگه که واقعا دوربین این گوشی افتضاحه یا نه فقط تو نسخه ی بتا اون جوری بود؟ هر جا می شینی و در مورد این گوشی صحبت میکنی دیگران با استناد به سایتها میگن این گوشی رو که ولش مفتی به من بدن نمیگیرم (به خطر دوربین و فیلمبرداری)-- این گوشی مثل آرنا چرا معلوم نیست که cpu چنده یا شتاب دهنده گرافیگی داره ؟
نقل قول:
پوریا جان فرمت فیلمبرداری ارنا 3gp نیست ... بلکه رو فرمت 3gp ذخیره میشه ... وگرنه فیلمبرداریش همون d1 هستش و چه دایویکس باشه و چه 3gp کیفیت همونه فقط حجم فرق میکنه ...
خوب پوریا جان من منکر دوربین خوب رنوار نیستم، من دارم میگم به نظرم این 5 هم کارت رو راه بندازه، من خودم فکر می کنم حداقل دوربینی که بهش بشه گفت کمرافون 5 هست. اگه آرینا 3 مگی بود خوب این حرفو نمی زدم.نقل قول:
درسته ولی کیفیت خیلی خوبی داره.نقل قول:
خوب این که بدیهیه :دینقل قول:
سوما ارنا اینترفیسش انصافا خیلی نرم و روونه،من گوشی مث این ندیده بودم تا حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم چرا کسی این گوشیو نمیگیره ؟؟؟!!!
انصافا خیلی به صرفس .. اگه من الان رنوار نداشتم و میخاستم گوشی بخرم اینو میخریدم
الان طبق قیمتای گوشی شاپ این گوشی 385 رنوار 345
انصافا اینترفیس s-class خیلی چیز خفنیه !!! قابل رقابت با اینترفیس اپله !
و چیزی که برام بیشتر عجیبه اینه که تو p30world الان 3 نفر آرنا دارن ولی هیشکی اینو نخریده !!
سلام بچه ها.من امروز رفتم علا الدین.و یه چیز جالب دیدم.الجیم مثل سامسونگ قسمتی رو راه انداخته که میتونین با همه گوشیهاش کار کنین.مسئول اونجا میگفت از و قتی این قسمت راه افتاده فروششون 600 درصد افزایش پیدا کرده .
با هر سه تا گوشی ارنا ویوتی اسمارت، کریستال کار کردم.و چیزائی که دیدمو براتون میگم تا شاید بدردتون بخوره.
1- کیفیت ساخت ارنا خیلی خوبه و ویوتی اسمارت هم با اینکه از پلاستیک ساخته شده خیلی محکم و خوبه.کریستالم نمره قبولی میگیره
2- کیفیت صفحه هر سه تا عالیه و هیچ فرقی با هم نداره .بسیار درخشان و شفاف و رنگها خوب
3- پاسخ به لمس هر سه یکیه و خیلی خوبه (من بیشتر با ارنا و ویوتی کار کردم) ولی کلا به نظرم ویوتی خوشدستر بود گرچه از ارنا و محکمیش نمیشه گذشت.
4- در مورد دوربین ویوتی بگم من چند تا عکس گرفتم و کیفیت عکسها خیلی خوب بود حتی با اینکه زیر نور بود و شب.حداقل میتونم بگم در خود گوشی عالی بود و شاید در پی سی فرق کنه که بعید میدونم.در مورد ارنا هم همینطور.با توجه به لنز اشناید غیر از اینم انتظار نمیرفت.با کریستال کار نکردم
5- از نظر سرعت به نظر من سرعت ویوتی بیشتر از ارنا بود این فقط نظر من نیست دو سه نفری که اونجا بودن و میدیدن من کار میکنم همین نظرو داشتن.البته مسئول اونجا میگفت ارنا بخاطر رم 8 گیگ سرعت بیشتری داره و لی در کل تفاوت خیلی جزئی
.به خاطر کمبود وقت زیاد با قسمتهای مختلف کار نکردم ولی بعدا اگه وقت کردم میرم و کلی باهاشون کار میکنم.بچه هائی که تهرانن میتونن برن و کار کنن.
اگه سولی دارین در خدمتم:27:
:18: آقا میشه بگی کجاست؟! کدوم مغازه، کدوم طبقه؟نقل قول:
سلام بچه ها.من امروز رفتم علا الدین.و یه چیز جالب دیدم.الجیم مثل سامسونگ قسمتی رو راه انداخته که میتونین با همه گوشیهاش کار کنین.مسئول اونجا میگفت از و قتی این قسمت راه افتاده فروششون 600 درصد افزایش پیدا کرده .
مغازه نیست.از در بالائی پاساز که وارد میشین. یه قسمت دکه مانند وسط راهرو کاملا مشخص و معلومه عزیز.