سلام.
دوستان این La Lina کلا چند قسمته؟!
ممنون
Printable View
سلام.
دوستان این La Lina کلا چند قسمته؟!
ممنون
سلام
كلا 90 قسمت هست .
شماره گذاري اپيزودهاش به اين صورت هست كه ؛
only 90 La Linea episodes :
The Lagostina series had 8 (5 min) episodes,
the 100 series had 56 (101-156),
and the 200 series had 26 (200-225).
l
واه اینجا شده مثل کاخ های مخروبه ای که 50 ساله کسی توش نیومده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضع این بخش خیلی ظاهرا بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید قبل از اینکه رو به موت بشه یکم بهش رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پیشنهاد دارم شاید بد نباشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم اگر مثل بخش بازی که برای هر عنوانی یک تاپیک ساختن و چندین نقد گذاشتن ما هم برای انیمیشن ها هم همین کارو بکنیم و با گذاشتن نقد برای انیمیشنها و نقد برای مانگا و انیمه یکم این بخش رو زنده کنیم؟
البته یک مسئله ای هم هست که نقد نوشتن باید چه موضوعاتی رو شامل بشه و چه کسایی می تونن این جور نقد هارو بنویسن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه DVD کارتون قدیمی بنر (اسم انگلیسیش فکر کنم Banner: the squirrel بود) رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ البته چون خیلی قدیمیه ،لینک دانلودش پیدا نمیشه.کلی با اون سنجابه خاطره دارم:20:
نقل قول:
انجمن بازي فرق ميكنه
واسه هر بازي كلي مشكل نصب و اجرا و پيچيدگي مراحل و معماها هست. نقد به اون صورت نداريم مگه همون صفحات اول.
توي انجمن ادبيات يه تاپيكي داشتيم براي يه دو هفته اي يه كتاب انتخاب ميشد كه بچه ها توي زمان تعيين شده بخونن و بيان نقد كنن. اونو ترجيح ميدم.
اسمش رو درست نوشتی؟نقل قول:
چون فکر کنم این باشه
Bannertail: The Story of Gray Squirrel (TV)
همون سنجابه که یک زنگ دور گردنش بود و مادر خونده اش گربه بود منظورت هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینجا هم مشکل وجود انواع انیمه و مانگا با موضوعات و گروه های سنی متفاوت هست که بعضی هاشون بدرد نخور و بعضی هاشون عالیه...چرا نمیشه اینهارو بر اساس نوع داستان و رده سنی و نوشتن دیدگاه ها و عقیده در مورد داستان معرفی کرد که در وقت دیگران برای پیدا کردن موارد مورد علاقشون صرفه جویی شه؟نقل قول:
من یه سوال فنی برام پیش اومده، خیلی وقته می خوام بپرسم ولی هی یادم میره!
تو پشت صحنه ی فیلم کورالاین نشون داده میشه که قسمت بالای چشم و پایین چشم شخصیتها از همدیگه جداست و قسمت پایین قابل تعویضه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بین این دو تیکه یه خط نازک دیده میشه، این خط رو تو فیلم نهایی چطور حذف کردن ؟
آره،منظورم همینه.:11:نقل قول:
اون اسم انگلیسی رواز خودم در آوردم:31:(گفتم حتما انگلیسیش یه چیزی باید تو این مایه ها باشه دیگه :31:)
خیلی دنبالشم ولی پیدا نمیکنم متاسفانه.نه لینکشو نه DVD شو.:41:
بر اساس ژنگلیسی ( ژاپنی در اینگلیسی)
Seaton Doubutsuki Risu no Banner
هست که گشتم یک مورد به زبان غیر ژاپنی پیدا کردم که نمی دونم خودشه یا نه
برات می فرستم خودت چک کن.
سلام
انيميشن هايي مثل كورالاين 3D stop-motion هستند ، به اين صورت كهنقل قول:
بعد از تصويربرداري استاپ موشن به كمك تكنولوژي 3D printing مدلهاي گوناگوني از كاراكتر تهيه ميكنند
حالات مختلف صورت به كمك تكنولوژي Polyjet matrix به مدلهاي سه بعدي با كيفيت بالا و منطبق با فيلم تبديل ميشن و خب در تصوير نهايي قسمت هاي زائد حذف شده .
مسلما نتيجه ي كار بسيار جذابتر و باورپذيرتر خواهد بود ، جالبه كه بدونيد براي كاراكترهاي اين انيميشن بيش از 208 هزار حالت مختلف صورت تعريف شده .
نخير اينجا به نسبت محوريت موضوعي كاخ آبادي هست كه خيليا اصلا نميدونن توش چه خبره !نقل قول:
مشكل فقط اينجا نيست ، اكثريت جمع ايراني هنوز با ديد باز به انيميشن نگاه نميكنه .
اضافه كنيد محدوديت ، فيلتـر و سانـسور ، دسترسي افتضاح ، اطلاع رساني ضعيف ،نهايتا توليدات افتضاح داخلي و ...
در مورد خلوت بودت يه نكته ي ديگه هم هست كه خب قبلا خودتون بهش اشاره كرديد !
در مورد پيشنهاد بعدي فقط كميت بالا ميره و كيفيت كلي پايين هست بجز مواردي كه واقعا نياز باشه .نقل قول:
در نهايت هنوز كلي ايده و طرح ديگر هست كه به مرور اجرا خواهد شد فقط نياز به كمي مشاركت ...