اخوي :
اينا چي ميگن ؟
کد:http://mycomputer.mihanblog.com/Post-1063.aspx
Printable View
اخوي :
اينا چي ميگن ؟
کد:http://mycomputer.mihanblog.com/Post-1063.aspx
razel ممنون از توضيحاتتون برا من يكي قانع كننده بود به جز يه موردش !
دوست عزیز اینا ظاهرا یک باگ در افسونگر مسنجر پیدا کردند که همونطور که خودشونم گفتن چون افسونگر مسنجر تازه کاره این مشکلات هم دور از انتظار نیست.نقل قول:
نوشته شده توسط soda
البته معلوم هم نیست منظور این آقا نسخه جدید هست یا نه ولی به هر حال من به مسئولین افسونگر این مشکل رو منتقل کردم و در صورت وجود در نسخه های آینده رفع خواهد شد.
واقعیتش من زیاد در این مورد اطلاعات ندارم ، سودای عزیز شما خودتون که حرفه ای هستید ، لطفا در مورد مطالبی که در اون وبلاگ نوشته شده توضیح بدید تا من و دوستان در این تاپیک استفاده کنیم. اگه می شه بفرمائید تا چه حد جدیه.
خیلی ممنون :happy:
می شه بفرمائید کدوم مورد قانعتون نکرد؟نقل قول:
نوشته شده توسط javid_blogsky
محسن جون من یه ماهیه که توی افسونگر نرفتم میدونی چرا چون که وقتی سرور درست شد و ورژن جدیدش هم اومد دیگه ایدی های قبلیو نگرفت و وقتی ثبت نام میکنم هی میگه کدامنیتی رو درست وارد نکردید ولی درسته من نمیدونم باید چکارکنم؟!
بچه ها ميشه يك آدرس بدين تا ما بتوانيم دنلود كنيم
اخه هر چه درون آدرس هاي نوشته شده مي رم ايراد ميگيره
سلام razel جان
منم خبر ندارم
يكي تو ياهو مسنجر آدرس اونو داد
اردلان عزیز شما مطمئنید که شناسه یا رمزتونو درست وارد می کنید؟نقل قول:
نوشته شده توسط ardalan shahabi
من خودم تمام شناسه هام کار می کنن. دوباره یه امتحانی بکن اینبار دقت بیشتری کن . اون که پیغام می ده یعنی اینکه این ID قبلا ایجاد شده. احتمالا رمزشو اشتباه وارد می کنی. Caps lock کیبوردتو خاموش کن.
اینا رو امتحان کن انشاالله درست می شه.
دوست عزیز شما به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید . من خودم این برنامه رو تو 5 تا سرور دیگه به غیر از سرور اصلیش آپلود کردم که همشون تا الان کار میکنن. توصیه می کنم از سرور Persiangig دانلود کنید که لینک مستقیم داره.نقل قول:
نوشته شده توسط SANBOR
موفق باشید :happy:
ببخشيد شما ميشه ون مشكلو كمي توضيح بدين من كامل متوج نشودم كمي روشن تر حرف بزنيننقل قول:
نوشته شده توسط javid_blogsky
نخیر نمیشه من درست وارد میکنم حتا یه جا هم نوشته بودم ایدیو پسوردم رو. ولی میگه error 10060 ,the attempt to connect timed out چکار کنم؟
دوست عزیز اگر درست متوجه شده باشم مشکل شما از قبول نکردن شناسه تون نیست. این مشکل از عدم اتصال افسونگر مسنجر به سرورشه.نقل قول:
نوشته شده توسط ardalan shahabi
مشابه همین مشکل رو تو وبلاگ هم مطرح کردن که اونجا هم جواب دادم.
شما باید قبل از نصب نسخه جدید افسونگر مسنجر ، نسخه قبلی رو کاملا از روی سیستمشون Uninstall کنید و فولدر این برنامه رو هم که در آدرس Program files/Afsoongar هست رو از سیستمشون پاک کنید و دوباره نسخه 2.3 رو نصب کنید تا مشکل اتصال حل بشه و شناستون رو قبول کنه.
اگر هم نسخه جدید رو بدون پاک کردن نسخه قبلی نصب کردید نگران نباشید، نسخه جدید که الان نصب هست رو کاملا uninstall کن . توصیه می کنم از برنامه های uninstaller مثل your uninstaller pro 2006 که برنامه رو کاملا از سیستم پاک می کنن استفاده کنی. بعد از اینکه فولدرش رو هم پاک کردی دوباره برنامه رو نصب کن. امیدوارم با این روش مشکلت حل بشه.
منتظرم تا نتیجه رو بهم خبر بدی.
موفق باشی