عیبی نداره چیزی نشده که..
حالا میخوام یه سوال بپرسم، اگه کوکی نیاد تو رنج 250 چی پیشنهاد میدین نوکیا سونی اریکسون قصه هاشون تکرارین بین ال جی و سامسونگ.میدونم اینجا جاش نیست ولی خوب همینجوری گفتم بپرسم ازتون ممنون
حالا میخوام یه سوال بپرسم، اگه کوکی نیاد تو رنج 250 چی پیشنهاد میدین نوکیا سونی اریکسون قصه هاشون تکرارین بین ال جی و سامسونگ.میدونم اینجا جاش نیست ولی خوب همینجوری گفتم بپرسم ازتون ممنون
من 6220 مي گيرمنقل قول:
من تو عمرم هواپيما نديدم حالا مي گي فرودگاه بدرد مي خوره!!نقل قول:
یه نوع اینترنت پر سرعت هستش که بعضی جاها مثل فرودگاه امام خمینی مجانی در دسترس هست، البته میشه هم خریداری کرد یعنی ماهی مثلن 100 تومن بدی و از اینترنتش استفاده کنی. البته منظور من قسمت رایگانشه که خیلی کابردیه! به جز این مورد، میشه باهاش بین دو دستگاه دارای وای فای انتقال دیتا انجام داد. مثلن یه گوشی و یه لپ تاپ مجهز.
من يادمه يه چيزي به نام بلوتوث بود همين كار رو مي كرد
تهديد بود يا نصيحت:دينقل قول:
راست میگی! قضیه همون داغ کردنه! اصلا حواسم نبود.
بله ديگه تعداد پست ها همين جور داره بالا مي ره و هنوز اين گوشي نيومده
ممنون از پیشنهادت ولی نوکیا نه.نه بخاطره اینکه نوکیاست به نظرم داره بیش از حد چت میزنه.نقل قول:
من خودم میگم این LG KF750 Secret شما نظرتو بگو ممنون
معايبنقل قول:
من خودم میگم این lg kf750 secret شما نظرتو بگو ممنون
سنگين-صفحه كوچك
چيز هاي بدرد بخور:دي
دوربينش از ويوتي قويتره
جنس ساختش فوقلعادست
انتخاب باحالی کردی.نقل قول:
ممنون از پیشنهادت ولی نوکیا نه.نه بخاطره اینکه نوکیاست به نظرم داره بیش از حد چت میزنه.
من خودم میگم این lg kf750 secret شما نظرتو بگو ممنون
تهدید!نقل قول:
تهديد بود يا نصيحت:دي
سنگین؟؟!! البته یه جورایی اینو راست میگی! ولی صفحش که خوبه که! مثل اینکه شما حتی برای 1200 هم 2.8 اینچ صفحه میخوای!! تو این میون n82 و جی 810 هم 2.4 اینچ صفحه دارند.نقل قول:
سنگين-صفحه كوچك
پی نوشت: الانه که بهم بگید چرا حاضر نیستی از الجی ایراد بگیری! اصلا بیا: kf750 و ویوتی به درد لای جرز هم نمی خورند که بزاری لااقل باد نیاد تو! ولی خداییش منم طرفداره حقم! منم قبول دارم ویوتی یه جاهایی اذیت میکنه!
اواتر عوض كردي خشن شدينقل قول:
تهدید!
من چشام ضعيفه گوشي بايد صفحش بالاي 3 اينچ باشهنقل قول:
سنگین؟؟!! صفحش هم که خوبه که! مثل اینکه شما حتی برای 1200 هم 2.8 اینچ صفحه میخوای!!
آقایون ممنون هر کی یه نظر داره .
ببینین اگه قیمتش مناسب باشه خوبه به نظرم و این یکی چطوره lg kf700
من اصلا دوربین برام مهم نیست صدا هم در حدی که زنگشو بشنونم.واکمنشم خوب باشه.
من فقط اینترفیس میخوام یه رابط کاربری که بتونی باهاش حال کنی منظورم اینه که خسته نشی.و یه ال سی دی تاچ یا معمولی بزرگ و با کیفیت.
ممنون
با توجه به این چیزایی که گفتی بهترین انتخابت همون کوکی هست! اینترفیسش که عالیه، در زمنیه موزیک هم که در حد خودش خیلی خوبه. صدا باکیفیتی داره.
یه چیزی که از الجی (که تو سامسونگ هم هست) خوشم میاد اینه که اینترفیس جذابی داره.مثل اینترفیس نوکیا و سونی اریکسون خسته کننده نیست. من با n95 و n73 musical هم کار کردم و همینطور p990 و k310 و... از سونی. واقعیتش سلیقم چیز دیگه میخواست. همیشه گوشی ها برام یه چیز تکراری بود. ولی وقتی با ویوتی (منظور اینترفیس فلش هست) کارکردم تازه فهمیدم گوشی یعنی چی! همینطور تاچ ویز سامسونگ و آیفون. اینها واقعا جذابند.