نه من هم با شهاب موافق بهتره که موضوع مشخص بشه ولی زمان اصلی شروع مسابقه باشه برای بعد از عید... در ضمن من با اینکه پشت سر هم و بدون فاصله مسابقه برگزار بشه شدیداً مخالفم!!! چون خیلی یه جوری میشه!!! (تقریبا همونی که شهاب گفت)
Printable View
نه من هم با شهاب موافق بهتره که موضوع مشخص بشه ولی زمان اصلی شروع مسابقه باشه برای بعد از عید... در ضمن من با اینکه پشت سر هم و بدون فاصله مسابقه برگزار بشه شدیداً مخالفم!!! چون خیلی یه جوری میشه!!! (تقریبا همونی که شهاب گفت)
بچه ها من می خوام برم دانشگاه دیگه تا عید نمی تونم شرکت کنم.......... حالا هر چی صلاحه
به نظر من يه پروژه باشه خيلي خوبه..!! منظورم اينه كه موضوعي باشه و هر كس اون رو كامل اجرا كنه .!!
مثلا موضوع : مثلا يه كاراكتر عجيب..!! يا هر چيز ديگه... اين رو با فضا و تكسچر رندر و يك زاويه خوب ارائه بده..!! يعني يه پروژه كامل..!!
پیشنهاد خوبیه ولی نباید همیشه این جوری مسابقه برگزار بشه چون باز هم یه جوری میشه مسابقه!نقل قول:
به نظر من يه پروژه باشه خيلي خوبه..!! منظورم اينه كه موضوعي باشه و هر كس اون رو كامل اجرا كنه .!!
مثلا موضوع : مثلا يه كاراكتر عجيب..!! يا هر چيز ديگه... اين رو با فضا و تكسچر رندر و يك زاويه خوب ارائه بده..!! يعني يه پروژه كامل..!!
حالا علاوه بر این روشی که علی بی طرف! گفتن؛ من پیشنهادم در مورد مسابقه ی بعدی اینه که همه یه نمای 3d از اتاقشون بذارن البته با جزئیات و کامل!!! چون می خوایم یکی از اهداف مسابقه پیشرفت کردن و کسب تجربه باشه... حالا اگر ما بیایم با جزئیات کار رو ارائه بدیم این جوری روی خیلی مسائل (البته به نظر خودم) پیشرفت می کنیم...
فقط این مسابقه شاید یه ذره زمان زیادتر بخواد...
(مثل اون اتاق قشنگی که شهاب توی گالریش داره)
سلام.
یه پیشنهاد دارم: اگه ممکنه یه مسابقه هم واسه اونایی که تازه کارن بزارین با هدف یادگیری… چون کاراکتر ساختن برا اونایی که تازه شروع کردن خیلی سخته!!! میشه مسابقات در 2 یا 3 سطح برگزار شه…
نقل قول:
سلام
خوب ما از خیلی قبل تا الان داریم مسابقه بر گزار میکنیم
این اولین مسابقه ی کاراکتر توی یه سال قبله ( مسابقات داخلی )
همیشه موضوعات سخت رو انتخاب نمیکنیم
خوب منم موافقم موضوع مسابقات رو بالا پایین کنیم یکم..
یعنی مثلا یه مسابقه تو سطح متوسط...بعد مسابقه بعدی رو یکم حرفه ای تر..همینطوری سینوسی ...
ولی به نظرم تا بعد از 13 فروردین مسابقه نذاریم...آخه دم عیدی کسی وقت نداره فکر کنم...
لطفآ اینبار موضوع خودرو باشه ...
خوب منم با ساخت ماشین موافقم....
-----------
به نظرم یه ماشین با blueprint مناسب در نظر گرفته بشه و بهتری طراح و بهترین کار انتخاب بشه...
منم میگم ماشین
البته blueprint تنظیم شده باشه :دی