یعنی میخوای توی آیپادت یه سری فایل های ویدئویی توی یه گروه باشن و یه سری دیگه توی یه گروه دیگه؟نقل قول:
Printable View
یعنی میخوای توی آیپادت یه سری فایل های ویدئویی توی یه گروه باشن و یه سری دیگه توی یه گروه دیگه؟نقل قول:
نه ببین از توی آپاد وقتی وارد ویدیو میشی چن تا گزینه هست، مووی ،تی وی شو و ویدیو کلیپ و ...من میخوام فایل های مثلا سریالم رو از تو تی و شو یا فیلم هام رو از تو مووی و ویدیو هامو از ویدیو کلیپ اجرا کنم
همون دیگه .. میخوای category اینا رو خودت تغییر بدی ... اولاً که باید itunes ات نسخه 8 به بالا باشه .. ظاهراً نسخه های پایین تر توانایی تغییر اون تگ ها رو نداره... شما وقتی properties می گیری، یه زبانه داری به نام options ، اونجا باید از گزینه media kind مشخص کنی که میخوای شو باشه یا مووی یا موزیک ویدئو ..نقل قول:
اگه به انگلیسی تسلط داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای مطالعه بیشتر ببین.
دستت شما درد نکنه لطف کردینقل قول:
سلام. میشه بگید که قیمت ipod classic چقدره؟؟؟؟؟ مرسی:10:
اخرین مدل 160 گیگ رو حدود 270 تومن میتونید از پاساژ پایتخت پیدا بکنید دوست من !
سلام,می خواستم بدونم برای آپدیت کردن آیپاد با آیتونز،میشه بوسیله ی آیتونز از آیپاد بکاپ گرفت؟؟نرم افزار مطمعن برای بکاپ کدومه؟
بعد اینکه شما پیشنهاد می کنید آپدیت کردنش رو؟
:20:
خوب بالاخره علاوه بر اینکه اپیدت باعث رفع یکسری از باگ ها میشه یه سری امکانات رو هم اضافه میکنه حتی تو قسمت تنظیمات
برای مثال نانو فریمور 1 با فریمور 1.0.2 این هست که یه چندتا گزینه اضافه تو قسمت playback اضافه شده ...
اپدیت کنی چه بهتر ! ...
اولا که خود ایتونز باید اتوماتیک بک اپ بگیره اگرم نگیره خودت از تو ایتونز میتونی بک اپ بگیری و بعد از اپدیت restore from back up رو بزنی تا اطلاعاتت منتقل بشه ! ...
برا جلوگیری از خط و خش پشت آیپاد چه راه هایی هست؟من هنوز جرئت نکردک دستگاه رو از تو کاور پلاستیکی خودش در بیارم!
:11:
سلام!
اینویزیبل شیلد بهترین راه ممکن هست!
کد:http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-ipod-classic-160gb-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php