کسی درباره اسکارلت 42lg60 نظری نداره؟
Printable View
کسی درباره اسکارلت 42lg60 نظری نداره؟
شک نکن که عالیه . حداقل از a650 که بهتره . درسته 100 هرتز نیست ولی زمان پاسخگوییش خیلی عالیه . مطمئن باش از خریدش پشیمون نمیشی .نقل قول:
لطفا از چیزی اطلاع ندارین اطلاعات غلط به کاربران ندهید.نقل قول:
42 و 47 اینچ 100 هرتز هستن و فول اچ دی . 37 و 32 اینچ فول اچ دی و 100 هرتز نیستن .
ویدیو تبلیغاتی اسکارلت رو ببین از سایت ال جی این قابلیت با ویدیو ذکر شده .pdf مشخصات هم از سایت قابل دانلود هست .
پی نوشت:کد:http://ae.lge.com/products/model/detail/42lg60frscarlet.jhtml#
در منوي تلويزيون در بخش advanced control بخشي براي تنظيم تروموشن هست تا بطور دستي هرتز رو از 50 به 100 افزايش بدي . دیفالت رو 50 هرتز هست .
عزیز دل اگه من این تلویزیون رو دارم میگم که 50 هرتزه و 100 هرتز نیست .توی قسمت کنترل پیشرفته هم همچین منویی وجود نداره .نمیدونم جریان سایت ال جی که همچین چیزی رو نوشته چیه شاید یه سری خاص این امکان رو داشته باشه ولی هیچ کدوم از این مدل توی ایران 100 هرتز نیست و فقط مدل 70 این امکان رو داره .نقل قول:
یه سری چزیای دیگه هم گفته که اصلا توی این مدل وجود نداره و احتمالا سفارشی برای مناطق دیگست .
شما هم بهتره بجای معرفی لینک و سایت یه خورده واقع گرایانه تر پست بدید و قبل از تحقیق بصورت عینی و عملی اظهار نظر نکنید .
لطف کنید اگه کسی سری 6 سامسوتگ داره بگه . اخه من دو ماهه یک 32 اینچ خریدم ، و سوالم طریه که حتما جواب دهنده باید این سری رو داشته باشه
نه جناب واس همه مدل ها 120 هرتز هست . چه نمونه آسیایی و خاورمیانه چه نمونه آمریکایی و اروپایی .نقل قول:
مدل های مختلف اسکارلت واس هر منطقه( 42LG60 ، 42LG6000 ، 42LG6100 و 42LG606) كه از نظر ظاهر و مشخصات دقيقا يكي هستند .
فرق ها فقط .
مدل 42LG6100 زاويه ديدش 176 است و بقيه مدلها 178 درجه اند . مدل 60 dvix رو usb نمی خونه.(تولید های جدید می خونه ) .
اولین بار هست می شنوم کسی میگه این تلویزیون 100 هرتز نیست .با کمی سرچ تو گوگل و دیدن همه سایت ها مختلف اعم از سایه کمپانی و سایت های دیگر پی ببرید.
من چندین ماه هست رو مدل اسکارلت زوم کردم و از نزدیک باشم کار کردم . می توانید به گلد ایران نمایندگی ال جی هم زنگ بزنید و بپرسید 100 هرتز هست یا خیر .اگر جواب مثبت بود شرط کنی باش 50 هرتز بود میام پس میدم اینطوری هم می توانی کمپانی ال جی و نمایندگیش در ایران رو به کلاه برداری معطوف فرمایی و هم چنین از خارج از کشور به عنوان فرد مشهور و تیز هوش شناخته بشی و چه بسا غرامتی هم بگیری :27::27::27:
عجب سایت ال جی وسایت های خارجی همه دروغ می گویند فقط شما راست می گویی ؟ . در سایت ال جی برای همه عنواین و مدل های هر منطقه 120 هرتز ذکر شده . حالا اومدی یه چیزی پروندی اینطوریم بخوای جمعش کنی برادر ؟ :دی
شما مثل اینکه نمیخوای قبول کنی . من میگم این مدل رو دارم و شما از روی آمار رو ارقام حرف میزنی ؟ !!!نقل قول:
عزیز دل پشت ال سی دی زده 50-60 هرتز . شما میگی چی ؟ شما برو توی سایت گلدیران تا بفهمی چی میگم . همچین منویی هم واسه عوض کردن اسکن تصویر وجود نداره . فکر کردی اگه 100 هرتز بود روی اون برچسب مشخصات که کنار ال سی دی چسبیده نمینوشتن ؟
شما هم اول برو بانه ال سی دی رو بخر اونوقت برو تو منوهاش و بعد برچسب مشخصاتشو بخون و بعد بیا اینجا و ادعای اطلاعات بکن.
بیا اینم لینک سایت گلدیران که خودش این مدل رو وارد میکنه . بخون اگه چیزی راجع به 100 هرتز بودن دیدی خبرم کن که ال سی دی خودمو (مجانی)واست بفرستم تا زحمت نکشی تا بانه بری . یه لینک هم از مدل 707 میذارم تا خوب مشخصاتشو نظاره بنمایی تا بفهمی مدل 606 یا همون 60 100هرتز هست یا نه .
در ضمن شما خبر ارزون شدن قیمتا هم رو هم ثابت کن بعد بیا تا راجع به چیزای دیگه حرف بزنیم .
اینم لینک مدل 707کد:http://goldiran.ir/Mod_Core/Pages/ProductSpecification.aspx?id=982dcd30-1fc5-4526-8adb-66bafd3b1ba5&catid=401
در ضمن هیچ ال سی دی 100 هرتزی زمان پاسخگوییش بالای 3 ms نیست .این رو هم به اطلاعاتت اضافه کنکد:http://goldiran.ir/Mod_Core/Pages/ProductSpecification.aspx?id=52f6578f-fba6-4624-9073-72390e85bc62&catid=401
مشکل شما بدون اثبات دلیل و ادعات از رو هوا میای حرف می زنی و کاربران رو به اشتباه می اندازی, نمی دونم چطور وقتی کمپانی معظمی چون ال جی ودیگر سایت ها معتبر موجود ذکر کردن کلیه مدل ها واس هر منطقه دارای ترموشن 120 هرتزی هستن چرا باید به حرفای بی منطق شما توجه کرد . البته اگر خود من این ال سی دی رو از نزدیک ندیده بودم و باش کار نکرده بودم و از این قابلیت اطلاع نداشتم ممکن بود یک درصد به شک بیوفتم صحبت های شما بی اساس و بی پایه هست .نقل قول:
البته فهمیدم مشکلت حدس می زنم این ال سی دی رو از نزدیک دیده باشی چه برسه داشته باشی . تو سایت گلد ایران که این مسئله هرتز جا افتاده رو ملاک داده بودی و خوانده بودی(به شماره موجود در سایت گلد ایران قسمت مشاوره زنگ بزن و در مورد هرتز جویا بشو که این گزینه جا افتاده طبق صحبتاشون در سایت ) الان زنگ زدم بشون .
سایت سام سرویس نماینده سامسونگ هم سر بزنی و مدل 650 که 100 هرتز هست و اونجا این 100 هرتز هم جا افتاده و نوشته نشده !!
کد:http://www.lcd-tv.ir/shop/index.php?cPath=6
من نمی دونم یه زنگ زدن واست انقدر سخته هم برای قیمت هم هرتز زنگ بزن به نمایندگی پسر گل .؟
ال سی دی 5 میلیونی جدید سامسونگ هم در سایت سام سروس از هرتزش نام برده نشده
همینطور که دیدی این سایت های ایرانی هست که دارای مشکل هستند و بضی امکانات در آن جا افتاده و ذکر نشده . که هرتز مهم ترین چیز هست ذکر نشده !! .کد:http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?cPath=42&products_id=327
در ضمن جناب دانشمند برای سرعت پاسخ گویی با روش های متعددی حساب میشه اگر اینجا ال جی از 2.7 و3 نام برده طبق خود توضیح سایت grey to grey هست .
زمان تاخيرها فرق داره بخاطر اينه كه از دو واحد اندازه گيري مختلف استفاده شده .مثال زمان 4 ميلي ثانيه بيانگر مدت زماني است كه يك پيكسل از رنگ سفيد به سياه يا بالعكس تغيير رنگ ميده مثال برای مدل 750 سامسونگ 100 هرتز . و زمان دو و هفت ميلي ثانيه از روش Grey-to-Grey استفاده كرده ال جی يعني مدت زمان تبديل رنگ خاكستري . در واقع LCD ها دو زمان تاخير دارن كه هر دو درسته 2.7 همون 4 هست. .
اما واحد اندازه گيري سياه به سفيد B/w واحد متداول براي اندازه گيري زمان تاخيره که سونی و سامسونگ از اون استفاده می کنن. مدل سامسونگ 750 650 با 120 هرتز چطوری 4 ms هست پسر گل پس ؟ . :31:
pdf سایت ال جی از سرعت پاسخ گویی و ترموشن 120 هرتزی سری 60 .
سایت معروف cnet که همه دوستان سایت و استادید با این سایت معتبر آشنایی دارند .کد:http://www.lge.com/us/tv-audio-video/pdf/42LG60_spec_sheet.pdf
حالا شما برو بالا بیا پایین طبق سایت خود معتبر کمپانی که ذکر شده کلیه مدل ها واس هر منطقه دارای 120 هرتز هستن ,و صحبت نمایندگی و تست بنده . نمی خوای قبول کنی مشکل خوده قبول نکن کسی حرف سایت کمپانی و نمایدنگی رو ول نمی کنه حرف شما رو بچسبه :41::31:کد:http://shopper.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-42lg60/4014-6482_9-32934018.html
من دیگه بحثی با شما ندارم و پستای شما رو نه خواهم خوند نه به ان جواب خواهم داد . :20:
موفق باشی .
خوشگله پسر تو مثل اینکه حرف ادم سرت نمیشه . میگم خودم اسکارلت دارم تو میگی ندیدی؟!!!نقل قول:
بجای تراوشات ذهنیت برو دماغتو بچسبون پشت شیشه مغازه و مشخصات اسکارلت رو بخون تا حالیت شه چی به چیه .
شما هم که متوجه شدی گلدیران جریان100هرتز بودن اسکارلت مدل 60 را جا انداخته حتما زنگ بزن بهشون بگو تا درستش کنن :27:
درضمن اگه توی سایت a650 رو ننوشته 100 هرتز بجاش روی برچسب روی ال سی دی بزرگ نوشته 100 هرتز.
عزیز 100 هرتز بودن توی ال سی دی ها انقدر مهم هست که بطور مشخص عنوانش میکنن .
جناب آقای معظم شما برو اسکارلت 100 هرتزی بخر حالشو ببر . فقط اگه 100 هرتز نبود جربزش رو داشته باش بیا اینجا از من و همه کسایی که به اشتباه انداختیشون معذرت خواهی بکن .
----------------------
بزودی یه عکس از برچسب پشت ال سی دی خودم میذارم تا همه متوجه قضیه بشن .
دوست عزیز من هر جا مشخصات اسکارلت 42 رو دیدم زده 120 هرتز البته تو مشخصات کلیش زده 50 و 60 هرتز ولی احتمالا به قول دوستمون تو منوها باید چنین گزینه باشه